מעצבת פנים מתחילה- פגישת ייעוץ עם לקוח

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

מעצבת פנים מתחילה- פגישת ייעוץ עם לקוח

סיון בן יוסף 20.12 (15:15)
היי אני סיון מעצבת פנים בתחילת דרכי לאחר סיום לימודים.. רציתי לדעת איך לגשת לפגישת ייעוץ עם לקוח מה צריך להיות בפגישה הזו והאם בתור מעצבת מתחילה עליי לגבות על הפגישה הזו כסף? איך לדעת אם הלקוח הוא רציני ורוצה להמשיך עם מעצבת פנים או שהוא רק רוצה לשמוע רעיונות? ואיך לגרום ללקוח כזה לרצות המשך עבודה עם מעצבת פנים? האם אני אמורה לתת לו רעיונות כבר בפגישה הראשונה? או רק לדבר על מה הוא רוצה?
הוסף תגובה קישור ישיר

היי סיוון, איך יוצרים איתך קש...

מיכל 23.12 (07:20)
היי סיוון,
איך יוצרים איתך קשר?
הוסף תגובה

היי מיכל שלחי לי את מספר הטלפון שלך במייל

ואני אחזור אלייך.. [email protected]
הוסף תגובה

פגישה ראשונה

sharona home&all 30.05 (13:46)
בפגישה ראשונה את בעיקר מקשיבה ללקוח לדרישות ולצרכים שלו. כדאי לרשום את הדברים וכמו"כ את יכולה לכוון אותו בעוד שאלות. כשלקוח שואל מה היית עושה כאן? לפעמים אפשר לענות במילה או משפט קצר (לא להתחיל לשרטט לו סקיצות במקום) וגם לומר שהדבר הזה והזה דורש תכנון וחשיבה. הפגישה בעצם היא לשם קביעת מחיר. וכתיבת הצעת מחיר. על כל פגישה לקחת תשלום. את יכולה תשלום סימלי 150 ש"ח או 100 כרצונך. אני הייתי אורמת שאם הם סוגרים איתי זה יורד מהסך הכללי, אם לא אז זה התשלום אם לא תקחי כסף תמצאי את עצמך רצה מפגישה לפגישה בחינם זה ימאס לך מהר מאוד. כך גם תדעי שהלקוח רציני. לא לחינם קוראים לזה דמי רצינות...
המון הצלחה!
שרונה- עיצוב פנים לעסקים
הוסף תגובה

תודה רבה! (ל"ת)

הוסף תגובה

חיפוש עבודה

לאה 21.07 (15:02)
היי אני למדתי הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים .
ברצוני לדעת איך אני פותחת דלתות להצליח בתחום,
כרגע לא עובדת אני מחפשת להכנס לתחום חזק עם שותפה או במשרד להתקדם כמו כן עצמי אבל איך מתחילים בתור עצמי? מהי נקודת ההתחלה שהצליח להתקדם?
הוסף תגובה

מצטרפת לשאלה

חן25 20.07 (13:03)
אני באותה סיטואציה יש לי פגישה מחר עם לקוח ראשון.
מה להכין ?איך להראות ביטחון וידע? מה להגיד מה לא.
עזרה בבקשה!!
הוסף תגובה