מחפש המלצה על מעצב פנים, או מוצרים שיוצרו ע"י מעצב פנים.
המלצה על מעצב פנים
פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
מעצבת פנים
11.05 (20:39)
הי עידו,
שמי סיון ואני מעצבת פנים. אשמח לשוחח איתך ,להבין את דרישותך ולהציג לך את עבודותי.
054-9734634
בברכה ושבוע טוב.
שמי סיון ואני מעצבת פנים. אשמח לשוחח איתך ,להבין את דרישותך ולהציג לך את עבודותי.
054-9734634
בברכה ושבוע טוב.
מעצבת פנים
13.01 (09:40)
היי עידו, אני מעצבת פנים, אשמח לשמוע פרטים ולתת הצעת מחיר ומה כולל השירות. [email protected]
בלה
בלה
עיצוב פנים
5.03 (21:56)
היי, קוראים לי שילה נג׳יבי ואני מעצבת פנים. אשמח לקבל את מספר הטלפון שלך ולקבוע איתך פגישת יעוץ. יום מקסים.
בהמשך לפנייתך בנוגע למעצבת פנים
5.03 (22:14)
שלום, שמי עירית נווה. אשמח אם תשלח לי במייל את מספר הנייד שלך ואני אתקשר אליך כדי להציע לך פגישת הכרות שאינה מחייבת ללא תשלום. שבוע טוב
עיצוב
6.03 (13:41)
שלום עידו,
לאיזה מוצרים כוונתך?
שמי אינה ואני אדריכלית פנים, מוזמן להתרשם מעבודותי www.iniko.co.il
אשמח לשמוע פרטים נוספים, מוזמן לפנות אליי 0546587032
בהצלחה
לאיזה מוצרים כוונתך?
שמי אינה ואני אדריכלית פנים, מוזמן להתרשם מעבודותי www.iniko.co.il
אשמח לשמוע פרטים נוספים, מוזמן לפנות אליי 0546587032
בהצלחה
עיצוב פנים
6.03 (18:26)
•תכנון אדריכלי • עיצוב פנים •מ...
10.03 (22:06)
•תכנון אדריכלי • עיצוב פנים •מיתוג עסקי • בנייה ופיקוח •
אני והצוות שלי כאן כדי לסייע לך בתהליך
Tel: 054-5-699-779 • [email protected]
www.yuvalkarmen.bigger.co.il
www.facebo...161027066/
חפשו אותי בפייסבוק : יובל קרמן אדריכלות עיצוב פנים
אני והצוות שלי כאן כדי לסייע לך בתהליך
Tel: 054-5-699-779 • [email protected]
www.yuvalkarmen.bigger.co.il
www.facebo...161027066/
חפשו אותי בפייסבוק : יובל קרמן אדריכלות עיצוב פנים
אתה מוזמן ליצור קשר
28.08 (11:05)
הי עידו,
אני מעצבת פנים , אשמח לעזור בתיכנון ובעיצוב הדירה ,
אמילי עיצוב ואדריכלות פנים
0543004321
אני מעצבת פנים , אשמח לעזור בתיכנון ובעיצוב הדירה ,
אמילי עיצוב ואדריכלות פנים
0543004321
אדריכל ומעצב פנים
28.08 (12:50)
שלום עידו,
נשמח להציע את שירותנו. אתה מוזמן ליצור עמי קשר ב-0523327174 או במייל [email protected] ואשלח לך פרויקטים מייצגים.
המשך שבוע נפלא.
נשמח להציע את שירותנו. אתה מוזמן ליצור עמי קשר ב-0523327174 או במייל [email protected] ואשלח לך פרויקטים מייצגים.
המשך שבוע נפלא.
ממליץ בחום על הדר זוהר אדריכלות ועיצוב פנים
22.12 (08:27)
הייתי רוצה לציין את השירות האדיב, הנכונות לעזור, הריצה ביחד לכל המקומות ,הראייה הרחבה, הטעם הנדיר והירידה לפרטים של המעצבת שלי. ככה דמיינתי את הבית שלי, חם ומזמין , בית שכיף לחזור אחרי יום עבודה. הילדים לא רוצים לצאת מהחדרים , המקלחות המפנקות והחברים שמתפעלים ולוקחים רעיונות. בקיצור מומלצת בחום.
הדר זוהר
טלפון: 052-8222981
www.hadar-zohar.com/
הדר זוהר
טלפון: 052-8222981
www.hadar-zohar.com/
פורום עיצוב פנים - עיצוב בתים, מוסדות ועסקים בשיתוף
- לייה סלה
- קליק לחיוג: 0523130009
- כתובת:חיים עוזר 21 פתח תקווה
- אתר:www.leeya-sella.com
X