לעיצוב משרדי לחברה אני צריך מעצב פנים או אדריכל?
פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית
www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
דקל
2.02 (17:39)
אופן ספייס גדול שצריך חלוקה למשרדים סגורים ופתוחים, כולל חלוקה לחדרים.
האם מעצב פנים מספיק?
חן לוי
17.06 (10:41)
מוזמן ליצור קשר
חן לוי
0528477751
אדריכל ומעצב פנים
28.08 (12:50)
שלום דקל,
נשמח להציע את שירותינו תכנון ועיצוב משרדכם.
אתה מוזמן ליצור עמי קשר ב-0523327174 או במייל
[email protected]
המשך שבוע מצוין,
דן
היי דקל, אני מעצבת פנים ועוסקת בעיצוב פנים ותכנון אדריכלי. אשמח מאד לשוחח ולקבל פרטים וליצור שיתוף פעולה,
לאה אדרי - עיצוב פנים, תכנון אדריכלי וניהול פרוייקטים
0547794154
לאה אדרי-עיצוב ואדריכלות פנים. ליווי פרוייקט מתחילתו ועד לסופו. הכנת תוכניות, סקיצות, הדמיות, בחירת חומרי גמר, ריהוט ותאורה, פיקוח. פגישת ייעוץ ראשונה ללא תשלום. 0547794154
א.טוב
6.02 (10:43)
זה בדיוק התפקיד של מעצב פנים טוב. יש לי נסיון של 24 שנים בחלוקה של חלל לניצול אופטימלי של השטח . תשלח פרוגרמה מסודרת ושרטוט של מבנה קיים ,אם יש בידך ואפשר להתחיל. בהצלחה
סיגלית
21.02 (20:26)
היי,
אני מעצבת פנים המתמחה בעיצוב משרדים, אשמח לתאם פגישה ללא התחייבות, יכול להתרשם מדף הפייסבוק שלי, סיגלית סטודיו לעיצוב.
סיגלית
054-4898280
סטודיו DeStudio - לי
22.02 (10:08)
שמי ליאור מסטודיו DeStudio.
הסטודיו מתמחה בחיבור בין שני דיספלינות – עיצוב תעשייתי ועיצוב פנים המשלבים עיצוב בהתאמה אישית לכל פרויקט כגון: עיצוב משרדים, תערוכות, מבנים קבועים/זמניים ופריטים יחודיים המחזקים את האוירה היחודית בכל פרויקט ע"י עיצוב מותאם.
אשמח לשמוע פרטים נוספים
[email protected]
המשך יום טוב
ליאור
LConcept
23.11 (14:16)
שלום דקל,
נשמח לסייע לך בעיצוב המשרד,
בברכה
לוסי לשנסקי, מעצבת פנים