היי חייבת הצלה זריזה, מסמך מאוטוקד שכאשר שמרתי אותו באפשרויות ההדפסה המרתי אותה מdwg ל pdf הוא מראה לי תצוגה מקדימה והכל סבבה ואז במחשב הוא לא נותן לי לפתוח אותו נותן לי מילים בגיבריש. אשמח אם תוכלו לעזור בהקדם !!תודה רבה
כשל בפתיחת הקובץ מאוטוקד
פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום
באיזה אופן הוכן ה-PDF?
13.02 (15:00)
באיזו גרסת AutoCAD מדובר?
האם ב-DWGtoPDF או ב-AutoCAD PDF? - תרצי להעביר לנו את הקובץ?
האם ב-DWGtoPDF או ב-AutoCAD PDF? - תרצי להעביר לנו את הקובץ?
לא מובן
״לא נותן לי לפתוח אותו נותן לי מילים בגיבריש״ אולי אפשר תמונת מסך?
משתמשת באוטוקד 2016. עשיתי הדפ...
15.02 (02:31)
משתמשת באוטוקד 2016. עשיתי הדפסה בואטוקד ובאפשרות לבחירה עשיתי מDWG ל PDF. ואז הלכתי למחש לפתוח את הקובץ והוא לא נפתח לי הוא נותן לי גיבריש. אתמול ראיתי המלצה על להוריד את התוכנה של secure browser בצאט לפני ההורדה לא הצלחתי לפתוח את ההדפה שלי זה היה עושה לי גיבריש אחרי ההורדה הוא פותח לי את הקבצים בשינויי צבעים ובנוסף לא נותן לי לבחור את הפריטים הרצויים מהpdf אני רוצה להעביר את התמונות האלו שעבדתי עליהם באוטוקד לווארד זה ממש דחוף לי אשמח אם תוכלו לעזור מודה בצורה מטורפת!הקבצים המצורפים לDWG זה הדפסות שעשיתי נגיד בכדי להראות איך נפתחים לי או לא הקבצים בPDF בנוסף הצאתם לי לשלוח את הקובץ אך באתר אני לא מצליחה לצרף ולמייל שנשלח לי אין אפשרות להגיב שלחתי לשם וחזרה לי הודעה מוזרה. מחכה למענה. תודה ויום טוב
משתמשת באוטוקד 2016. עשיתי הדפ...
15.02 (02:31)
משתמשת באוטוקד 2016. עשיתי הדפסה באוטוקד ובאפשרות לבחירה עשיתי מDWG ל PDF. ואז הלכתי למחשב לפתוח את הקובץ והוא לא נפתח לי הוא נותן לי כתוביות מוזרות בגיבריש. אתמול ראיתי המלצה על להוריד את התוכנה של secure browser בצאט לפני ההורדה לא הצלחתי לפתוח את ההדפסה שלי זה היה עושה לי גיבריש אחרי ההורדה הוא פותח לי את הקבצים בשינויי צבעים ובנוסף לא נותן לי לבחור את הפריטים הרצויים מהpdf אני רוצה להעביר את התמונות האלו שעבדתי עליהם באוטוקד לווארד זה ממש דחוף לי אשמח אם תוכלו לעזור מודה בצורה מטורפת!בנוסף הצאתם לי לשלוח את הקובץ אך באתר אני לא מצליחה לצרף ולמייל שנשלח לי אין אפשרות להגיב שלחתי לשם וחזרה לי הודעה שלא ניתן להעלות קובץ DWG אם יש מקום אחר לשלוח אשמח. מחכה למענה. תודה ויום טוב
הנה הפתרון:
מהאתר של Autodesk תורידי את DWGTrueView. פתחי את הקובץ ובצעי את ההדפסה משם. מומלץ להשתמש ב: AutoCAD PDF Hugh Quality - ה-PDF יפתח מיד בסיום ההדפסה.
להלהן הקישור להורדה חינמית:
www.autode...g/viewers#
להלהן הקישור להורדה חינמית:
www.autode...g/viewers#
אר.וי.אם מערכות - צוות תמיכת CAD
פורום אוטוקאד - AutoCAD בשיתוף
- sophisticadd
- קליק לחיוג: 0547786115
- כתובת:שדה בוקר 6א', גבעתיים
- אתר:www.sophisticadd.com
X
רוצים עוד מידע?