קצרים חוזרים

פורום חשמל נועד להתייעצות, שאלות, תשובות ובדיקות מקצועיות בין בעלי מקצוע בתחום החשמל, בנוסף ניתן לחפש בעלי מקצוע בתחום, להפנות אליהם שאלות ולתת חוות דעת לאחר קבלת שרות מחשמלאי.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

קצרים חוזרים

שרון חיון 20.02 (21:48)
בשבועות האחרונים היו לנו קצרים שוב ושוב כשהחימום דולק יחד עם הדוד, באחת הפעמים שמענו רעש של נפץ והרחנו ריח של שרוף אבל לא מוצאים מאיפה הריח של השרוף מה עושים בשביל שלא יקפוץ החשמל כשמדליקים חימום ודוד יחד
מפחדים שירום לשריפה
הוסף תגובה קישור ישיר

תשובה

שירן עבודות עץ 21.02 (09:38)
שרון מה שאתה מתאר מסוכן מאוד אני במקומך לא מחכה שניה ומתקשר לחשמלאי ומבקש להציג תעודה של חשמלאי מוסמך ומתקן מה שצריך ....אני יכול להמליץ לך על חשמלאי שעה לי עבודה בבית לא מזמן -0508822429 אורן בהצלחה..
שירן נסים
הוסף תגובה

זה תלוי . מה גודל של החצי אוטו...

אברהם אליהו 21.02 (15:34)
זה תלוי . מה גודל של החצי אוטומט הראשי של הדירזא. אפ הוא מספיק גדול .
האם הדוד והחימום מחוברים באותו קו . אם מחוברים באותו קו יש צורך להפריד קווים זא חצי אוטומט לכל אחד .
הוסף תגובה

טיפול בתקלה

דניאל 21.02 (18:03)
ראשית צריך להפריד במעגלי הכח
דבר שני לחזק מהדקי חיבורים
שלישית לא הייתי מציע לחכות הרבה ולטפל מייד!
תוכל לקבל שירות אם תרצה 0528600703
תודה ויום טוב
הוסף תגובה

מדוע אתה מפנה אותו/ אותה לגעת ...

אבי חשמל ותיקונים 26.02 (07:57)
מדוע אתה מפנה אותו/ אותה לגעת בחיבורים של הלוח אתה לא חושב שזה מסוכן? אנחנו חשמלאים ותאמין לי כל חשמלאים עם רשיון יודעים איך לטפל בתקלות כאלו , אז אסור לתת מידע שיכול לסכן את הלקוח
הוסף תגובה

לבדוק קצר בדוד או בחימום, ובמק...

אבי חשמל ותיקונים 26.02 (07:23)
לבדוק קצר בדוד או בחימום, ובמקביל להפריד בין הקוים
הוסף תגובה

עדיף שתזמיני אחד החשמלאים עם ר...

אבי חשמל ותיקונים 26.02 (07:51)
עדיף שתזמיני אחד החשמלאים עם רשיון שיפתור את הבעיה , לא לעשות לבד זה מסוכן, איפה את גרה? אנימוכן לתקן לך את הבעיה אבי חשמל ותיקונים 0503399540
הוסף תגובה

לא לעשות כלום להזמין חשמלאי מו...

אבי חשמל ותיקונים 26.02 (08:17)
לא לעשות כלום להזמין חשמלאי מוסמך עם רשיון
הוסף תגובה

תתקשר נפתור לך את הבעייה052860...

דניאל 26.02 (19:20)
תתקשר נפתור לך את הבעייה0528600703
הוסף תגובה

קצר

עמית 2.03 (06:11)
הי
ממליץ לך בחום לא להתעסק עם חשמל באופן עצמאי, אם אינך בקיא בעניין, זה יכול לגרום לנזקים נוספים וחלילה לאסון. אני ממליץ לך להכנס לאתר הזה, שם תוכל למצוא מגוון רחב של חשמלאים בחולון. תפנה לאחד מהם ותבקש שינחה אותך.
בהצלחה!
הוסף תגובה