חברות מטבחים - חוות דעת

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

חברות מטבחים - חוות דעת

נחמי 5.12 (15:50)
היי, אשמח להמלצות / דיס המלצות על חברות המטבחים הבאות -
פנל מטבחים (אשדוד)
גל מטבחים (מודיעין)
כל חוות דעת על אחת מהחברות / השוואה בניהן תעזור לי מאוד
תודה (:חברות מטבחים - חוות דעת
הוסף תגובה קישור ישיר

מטבח מדהים

דני 22.05 (20:09)
האם אלו מטבחים האלו מעץ מלא או סינוויץ ? ממש עיצוב מדהים.
הוסף תגובה

גל מטבחים בירושלים לא להתקרב. ...

מלי 13.03 (22:41)
גל מטבחים בירושלים לא להתקרב. השרות גרוע ביותר. רכשתי מטבח , ביקשתי שיהיה עד התקרה והגיע עם רווח גדול בין התקרה לארון. בנוסף הגיעו כמה ארונות לא באותו עומק שהזמנתי הגיעו כמה ארונות קצרים שלא מתאימים ונוצר רווח בין הארון לקיר. ממש חסכו בחומרים. זה לא חברה שמכבדת את עצמה. לא להיכנס לשם.
הוסף תגובה

מלי

יוסי 14.03 (08:42)
אשמח שתתקשרי אליי 0523997093 לקבלת מידע על השרות. יוסי תודה מראש
הוסף תגובה

גל אינסייד בירושלים הכי לא מקצועיים שיש

אפרת 31.07 (14:47)
ראשית, אני מצטערת שלא נכנסתי לבדוק חוות דעת קודם שרכשתי שם מטבח. אולי הייתי חוסכת את עוגמת הנפש.
את מתארת שהם חוסכים בחומרים והארונות לא סימטריים. זה בדיוק מה שקרה לנו,
שלחו מודד מוסמך, המטבח שלנו קטן וכל סנטימטר היה חשוב לנו.
כשהגיעו להתקנה אנו מגלים רווחים של 5 ו-7 סנטימטר מאחורי הארונות ובצדדים.
עבודה חובבנית ביותר, חוסר מקצועיות.
והשירות שלא נדבר, חוסר התייחסות מזעזע.
אשמח שכל מי שנפגע מהם, יכתוב בכל מקום ויתריע, כדי למנוע עוגמת נפש מאנשים אחרים.
הוסף תגובה

הודעהתודה

שלמה 3.11 (18:48)
חברת פנל יצרה עבורי מטבח תוכנית מצוינת סבלניים לו"ז מדויק עד לשעה מפתיע בימינו לאחר שנתיים גרמתי נזק לדלת מדיח הודעתי להם למחרת הגיע טכנאי סידר ותיקן ללא עלות ועוד התנצל שאפו אנו רגילים להשמיץ והנה אני מברך עלו והצלח ותודה
הוסף תגובה

מטבחי גל אינסייד - גרועים ביותר

אפרת 22.04 (12:40)
רכשנו מטבח להורי המבוגרים לאחר שנים שהמטבח שלהם לא היה מנוצל, לא חסכנו בכלום, הגענו למטבחי גל אינסייד. מהרגע שהגיעו להתקין הבנו שהם לא יודעים כלום. למרות ששלחו מודד, היה הבדל מהותי בין המידות במדידה למדידות בפועל, שרות מזעזע. רק לאחר פניתנו לעו"ד נאותו לדבר איתנו.
ושלא נדבר שאנחנו שנתיים אחרי החלפת המטבח. והכל עקום ולא סימטרי. החל בארונות בכיורים בשיש.
בכל מקום שלא היה סימטרי, דחפו ליסט, או אטמו בצורה מכוערת.
הוסף תגובה

זהירות!!!!

אלי 21.08 (15:43)
לא להתקרב לגל מטבחים
הוסף תגובה

מטבח פנל בסגנון כפרי,

איריס 7.05 (21:27)
מטבח מעולה מעולה יש לי אותו כבר 12 שנה וענין נראה חדש ועדכני
ממליצה בחום רב
הוסף תגובה

גל מטבחים

רנדי 8.06 (05:34)
גל מטבחים אכזבה מידות לא מדויקות טעויות בהזמנות הדגמים לא מקצועי בכלל מצטער על החוויה
הוסף תגובה