בינארית לכתב כמויות

בפורום אדריכלות מתקיימים דיונים בין אדריכלים, ארכיטקטים וסטודנטים בתחום. וכן ניתן להתייעץ עם המומחים בנושאי אדריכלות, תכנון ובתהליכי בנייה לבקש עצות מקצועיות ולמצוא אדריכלים לביצוע עבודות.
תנאי השימוש בפורום

בינארית לכתב כמויות

טלי קסלר קרמונה 12.05 (11:17)
שלום, שמי טלי ואני מעצבת פנים.
אשמח להתייעץ לגבי מפרט טכני תואם לכתב הכמויות של האדריכל בפרוייקט, מה זה אומר?? ואיך עושים את זה..
במקביל עלי לערוך את כתב הכמויות בבינארית ואו באקסל ולהעביר באותו פורמט 2 קבצים (אומדן וערוב למילויי קבלנים.
מעולם לא עבדתי עם בינארית... מה עושים???
טלי קסלר קרמונה
אדריכלות ועיצוב פנים
הוסף תגובה קישור ישיר

כתב כמיות

מעצבת פאתן 1.06 (21:21)
שלום לך טלי אם את כבר עובדת בתוכנת רוויט את יכולה לעשות כתב כמויות . ברוויט ולהעביר אותו לאקסל גם זה יעזור אם זה רלוונטי ועובדת ברוויט תצרי קשר להסביר לך 0504001104
הוסף תגובה

אני עובדת באוטוקד

טלי קסלר קרמונה 12.05 (11:17)
הי פאתן מה שלומך?
אני עובדת באוטוקד..
יש שיטה עם אוטוקד גם?
טלי קסלר קרמונה
אדריכלות ועיצוב פנים
הוסף תגובה

הי טלי אין לי מושג באוטוקד.אבל...

מעצבת פאתן 1.06 (21:29)
הי טלי אין לי מושג באוטוקד.אבל אני עובדת כזה דבר ברוויט להעביר כל הקובץ ברוויט .אם צריכה עוד לברר תצרי קשר ואני אסביר לך איך זה
הוסף תגובה

מפרט וכתב כמויות

יקי אסקיו 4.06 (16:17)
לגבי כתב כמויות באוטוקד אפשר למדוד שטחים ואורכי קווים וכמובן גם לספור יחידות.
ניתן לערוך את כתב הכמויות באקסל , אם לא דורשים ממך קובץ SKN שישתלב עם שאר המתכננים בפרויקט ,ע"י יצירת טבלה :
מס' סעיף , תיאור , יחידה (מטר , מ"ר , קומ' , יח' וכו') , כמות , מחיר יחידה וסה"כ (מכפלה של מחיר יחידה וכמות).
ניתן לעבוד עם תוכנות יעודיות (בנארית , דקל , רמדור וכו') ואז לייצא לקובץ SKN ניתן לרכוש או לרכוש מנוי ברשת
מפרט טכני הוא תיאור של אופן ביצוע העבודה המתוארת בסעיף למשל סוג ריצוף , אופן ההנחה של הריצוף וכו' וכן אופן המדידה שלו מה כלול בסעיף (אספקת החומר , הדבקה וכו' יימדד במ"ר)
רציתי לצרף קובץ וורד למפרט טכני שתוכלי לעבוד עליו אבל מותר רק תמונה
www.moch.g...raphTitle1
בכתובת זו ניתן להוריד קובץ אקסל ליצירת כתב כמויות (אם כי יותר קל לעשות לבד)
הוסף תגובה