שרטוט הסתובב

פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.

פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום

שרטוט הסתובב

אודליה 21.02 (09:56)
היי, אני משרטטת באוטוקאד 2016, כל השרטוט שלי הסתובב ממש מעט בכמה מ"מ ועכשיו הוא לא מיושר בקר ישר עם הרקע הגרידי של התוכנה, מה שאומר שקווים חדשים שאני יוצרת אינם מאונכים לקווים קיימים.
אין לי מושג איך זה קרה,
איך מתקנים?!
HELP
הוסף תגובה קישור ישיר

אשמח לעזרה, תודה :) (ל"ת)

אודליה 21.02 (10:59)
הוסף תגובה

לא כל כך חשוב מה ואיך קרה- יותר חשוב זה...

sophisticadd 21.02 (11:00)
מה עושים עכשיו?
אני ממליץ בחום להדליק את ה-UCSIcon ו/או את קוביית הניווט כדי לדעת באיזו מערכת צירים אנחנו כעת. יש לשים לב לסמן: האם הוא צלב לבן עם ריבוע קטן במפגש או שמא עשוי מקו ירוק אחד וקו אדמדם אחד שהריבוע במפגש מסובב סביב צירו?
אם ה-UCS הוא לא הנכון, תוכלי לחזור לנכון - אם זה קרה כתוצאה מלחיצה על Shift ועבודת עכבר, פשוט לכתוב UCS ולחזור ל-World
אם המקרה השני הוא התופעה, זה אומר שהמבט על המודל אינו ניצב למישור ה-XY - במקרה זה יש ללחוץ על המילה TOP בקוביית הניווט
Danny Korem | sophisticadd.com | "Distilling Exactly the CAD Knowledge of Your Needs"
הוסף תגובה

הציר לבן בלי ריבוע במפגש של X וY,

אודליה 21.02 (11:17)
לחצתי על world וזה לא יישר את השרטוט
הוסף תגובה

אני משנה רק א הציר, השרטוט לא מתיישר בהתאם (ל"ת)

אודליה 21.02 (11:20)
הוסף תגובה

אם אין ריבוע ב-UCSICON סימן שאת במרעכת צירים...

sophisticadd 21.02 (12:47)
אם אין ריבוע ב-UCSICON סימן שאת במרעכת צירים UCS שאינה ה-WCS
אם תכתבי Plan ותעשי Enter פעמיים תקבלי מצב בו את מיושרת לאורך אחד הקוים וניצבת לקו השני
Danny Korem | sophisticadd.com | "Distilling Exactly the CAD Knowledge of Your Needs"
הוסף תגובה

הצלחתי!!!!!!!! תודה רבה!!!!!! :) (ל"ת)

אודליה 21.02 (11:30)
הוסף תגובה

אנחנו שמחים בשבילך! (ל"ת)

sophisticadd 21.02 (12:47)
הוסף תגובה

אם עשיתי פעולה אחת והיא מחקה ל...

דוד דרעי 12.04 (23:36)
אם עשיתי פעולה אחת והיא מחקה לי חלק מהשרטוט חש אפשרות לחזור פעולה אחת אחורה?
הוסף תגובה