אני אשר בן חיים קבלן אינסטלציה וקבלן שיפוצים משנת 1972 מחפש שיתופי פעולה עם אדריכלים ומעצבי פנים באזור המרכז והשפלה,מבצע עבודות שיפוצים ברמת גימור גבוהה ביותר איכות ואמינות,השם שלי חשוב לי מעל לכל דבר ולכן אני מבצע עבודות ברמהה גבוהה ביותר.
בנוסף לכך אני קבלן אינסטלציה משנת 1972 עיקר העיסוק שלי הוא באינסטלציה ומי כמו אדריכלים ומעצבי פנים יודעים שאינסטלציה זה דבר שצריך להקפיד עליו, אני מוסמך של כל צנרות האינסטלציה האיכותיות ביותר, תעודות הסמכה והתשלמויות.
מכשור חדיש ומתקדם על מנת לספק איכות ללא פשרות.
קבלן שיפוצים ברמה גבוהה ביותר,ביצוע עבודות ברמת גימור גבוהה,לאנשים שמחפשים איכות ומקצועיות ללא פשרות.
עבודות השיפוצים שלי משולבות עם תכנון קפדני ויצירתי.
אדריכלים ומעצבי פנים אשר מחפשים איכות ואמינות ובשורה התחתונה שקט,תוכלו למצוא זאת אצלי.
אשר בן חיים קבלן אינסטלציה וקבלן שיפוצים מוכר לך שקט ! 050-5320057
ניתן לקבל במייל רשימת עבודות,ממליצים לקוחות פרטיים,קבלנים, יזמים וועדי בתים.
גלריית עבודות ניתן לקבל תוכלו להתרשם מן האתר גם כן ואם יש לכם שאלות מקצועיות ותקלות שנתקלתם בהן ללא פתרון, אשר בן חיים מקצועי ואיכותי יצירתי והכי חשוב אמין !
בנוסף לכך אני קבלן אינסטלציה משנת 1972 עיקר העיסוק שלי הוא באינסטלציה ומי כמו אדריכלים ומעצבי פנים יודעים שאינסטלציה זה דבר שצריך להקפיד עליו, אני מוסמך של כל צנרות האינסטלציה האיכותיות ביותר, תעודות הסמכה והתשלמויות.
מכשור חדיש ומתקדם על מנת לספק איכות ללא פשרות.
קבלן שיפוצים ברמה גבוהה ביותר,ביצוע עבודות ברמת גימור גבוהה,לאנשים שמחפשים איכות ומקצועיות ללא פשרות.
עבודות השיפוצים שלי משולבות עם תכנון קפדני ויצירתי.
אדריכלים ומעצבי פנים אשר מחפשים איכות ואמינות ובשורה התחתונה שקט,תוכלו למצוא זאת אצלי.
אשר בן חיים קבלן אינסטלציה וקבלן שיפוצים מוכר לך שקט ! 050-5320057
ניתן לקבל במייל רשימת עבודות,ממליצים לקוחות פרטיים,קבלנים, יזמים וועדי בתים.
גלריית עבודות ניתן לקבל תוכלו להתרשם מן האתר גם כן ואם יש לכם שאלות מקצועיות ותקלות שנתקלתם בהן ללא פתרון, אשר בן חיים מקצועי ואיכותי יצירתי והכי חשוב אמין !