שלום, לאחרונה החלטתי לצאת לדרך עצמאית כפרילאנסרית לאחר המון שנות נסיון כשכירה במשרדים. נתבקשתי להכין סט תכניות עבודה לבניין מגורים בן 4 קומות + מרתף על גורמושקה קיימת אך לא מאושרת. אני לא יודעת כיצד לתמחר וכמה אני אמורה לגבות על התכניות כמובן שיש צורך גם רשימות ופרטים. ללא עיצוב פנים. אשמח לעזרה בתמחור העבודה. תודה רבה :)
הצעת מחיר להכנת סט תכניות עבודה
מטרת הפורום היא קבלת הצעות מחיר ואומדנים לעלויות של פרויקטים, עבודות ושרותים שונים בתחום הבית, ניתן לבקש אומדן בין בעלי מקצוע בכדי לתמחר עבודות וגם הצעות מחיר להערכת עלויות
תנאי השימוש בפורום
תנאי השימוש בפורום
אשמח ללמוד מהניסיון שלך
1.11 (10:32)
גם אני נמצאת בסיטואציה דומה
אשמח ללמוד ממך איך באמת תמחרת את העבודה?
תודה
אשמח ללמוד ממך איך באמת תמחרת את העבודה?
תודה
תמחור מהניסיון שלי לנסות ל...
3.11 (14:31)
תמחור
מהניסיון שלי לנסות לכמת את מספר השעות שאתן חושבות שזה ייקח, (או שהיה לוקח אילו הייתם בעלי ניסיון) כולל פגישות, פיקוח אם צריך ולהכפיל בשכר לשעה + מיסים. להוסיף לשעות כי בפועל זה תמיד יותר.
גם אם מפסידים בעבודה ראשונה חשוב שתקבלו אותה ושתשקיעו בה לתוצאה הטובה ביותר. הוא מביא לקוחות וגם תיק עבודות.
בהצלחה!
מהניסיון שלי לנסות לכמת את מספר השעות שאתן חושבות שזה ייקח, (או שהיה לוקח אילו הייתם בעלי ניסיון) כולל פגישות, פיקוח אם צריך ולהכפיל בשכר לשעה + מיסים. להוסיף לשעות כי בפועל זה תמיד יותר.
גם אם מפסידים בעבודה ראשונה חשוב שתקבלו אותה ושתשקיעו בה לתוצאה הטובה ביותר. הוא מביא לקוחות וגם תיק עבודות.
בהצלחה!
עקבו אחר פורום הצעות מחיר
RSS