יש לי בלוק שהאטריביוט שלו מציג מרחק מאובייקט אחר. איך אני גורם לו להציג ערכים חיוביים (בלבד מן הסתם) עם הסימן פלוס?
הצגת סימן פלוס [+] עבור ערך חיובי בלבד באטריביוט
פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום
סימן פלוס
25.01 (22:50)
לא הבנתי איך הבלוק מציג מרחק, האם זה לא אתה שמכניס את ערכו? ואם זה אתה תוסיף פלוס או זה לא אז יש לך איזו ליספ? ערך מספר שמופיע ללא פלוס הוא ערך חיובי זה כלל עולמי וכל מה שמופיע עם מינוס שלילי. אם תהפוך את הבלוק לדינמי ותוסיף מאפיין של visibility פלוס/מינוס תוכל לשחק עם זה.
מציג
25.01 (23:13)
היי. האטריביוט מציג חישוב מרחק בין שתי נקודות על ציר (הכנס שדה>נוסחה>אובייקטים). זה לא ליספ אלא אחת מהאופציות שמצויות באטריביוטס וזה טוב להצגה של הפרשי גבהים למשל.
אם הייתי מכיר דרך להורות לתכנה להציג + בתנאי שהערך גבוה מאפס אז השימושיות הייתה מורחבת גם לציון של גובה יחסי (10m+) ולא עבור גובה אבסולוטי בלבד (10m) כפי שזה עובד כרגע.
הנוחות הגלומה בכלי כזה היא בדיוק בחסכון של התעסקות פרטנית פר בלוק.
אם הייתי מכיר דרך להורות לתכנה להציג + בתנאי שהערך גבוה מאפס אז השימושיות הייתה מורחבת גם לציון של גובה יחסי (10m+) ולא עבור גובה אבסולוטי בלבד (10m) כפי שזה עובד כרגע.
הנוחות הגלומה בכלי כזה היא בדיוק בחסכון של התעסקות פרטנית פר בלוק.
סימן פלוס
26.01 (19:56)
הסימון של הגובה האבסולוטי Y=280 הוא שרירותי או זה הגובה של לפי wcs עולמי. האם אתה משנה כל פעם את ucs כדי להתאים אותו לחתך שלך? אתה יכול להכנס לעריכה של האטריביוט אחד ולהוסיף '+' לפני הגובה ומרגע זה אל תעשה עוד insert חדשים אלא תעתיק מפלס קיים.
סימן פלוס
26.01 (22:30)
ראיתי שבווידאו הזה זה עושה את זה יפה וקיוויתי שיש הגדרה שאני לא מכיר שתאפשר את זה.
youtu.be/Aa5U_asFUrM?t=82
youtu.be/Aa5U_asFUrM?t=82
מספרים חיוביים ב-AutoCAD לא נושאים סימן + (מהבית)
27.01 (07:26)
בניגוד ל-"-" שיופיע אוטומטית כשנרד מתחת למפלס ה-0.00 עבור ה"+", עליך לבנות Block מיוחד שמכיל את הסימן באופן קבוע לפני ציטוט ה-Position Y של ה-Block המקורי. אפש שיהיה זה טקסט או Prefix או Attribute קבוע
Danny Korem | sophisticadd.com | "Distilling Exactly the CAD Knowledge of Your Needs"
סימן פלוס
27.01 (20:11)
עסקתי פעם ב-block למפלסים אוטומטיים
28.01 (18:19)
של ערכים אבסולוטיים לחתך בקומות קרקע/מרתפים אך עשיתי שימוש בטבלה וביססתי את זה על 2 תנאים: הראשון, ה0,0 של הבנין נמצא על קו ובו Y=0 והשני הוא הכנסה של גובה אבסולוטי של ה-0,0 , אשמח לנסות לאתר עבורך דוגמה ולשלוח, אני צריך כתובת דוא״ל אתה מוזמן לפנות ל-[email protected]
Danny Korem | sophisticadd.com | "Distilling Exactly the CAD Knowledge of Your Needs"
תודה לכל מי שעזר
28.01 (21:24)
אני מבין שהנחת המוצא שלי הייתה שגויה ושאין פתרון פשוט.
פורום אוטוקאד - AutoCAD בשיתוף
- sophisticadd
- קליק לחיוג: 0547786115
- כתובת:שדה בוקר 6א', גבעתיים
- אתר:www.sophisticadd.com
X
רוצים עוד מידע?
צריכים אדריכל, מעצב פנים או מהנדס?
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
עקבו אחר פורום אוטוקאד - AutoCAD
RSS