"דרושים הנדסאי אדריכלות עם ניסיון..."
זה בטח אחד הדברים הכי מתסכלים. כל מי שסיים לימודי אדריכלות ומנסה למצוא עבודה אבל כולם מבקשים ניסיון.אחרי חודשים ארוכים של חיפוש עבודה, זכיתי להכיר אדם שנתן לי את ההזדמנות הזו.
אחרי שלוש שנים + בהם הרכבתי עשרות הגשות ואף זכיתי להתמחות גם בשרטוט הנדסי
בניתי מדריךקורס פרונטלי (לא וובינרים)
אז מה אני מציע בעצם? קורס קבוצתי (אתם מתארגנים כקבוצה ובכמה מפגשים של 4 שעות (יש קצת "שעורי בית") תדעו כל מה שאתם צריכים לדעת.
יחד נלמד:
א. איך מרכיבים הגשה מאפס. עמוד ראשון, חישוב שטחים בשיטה המסורתית, בנית תוכניות, חזיתות, חתכים (במתקונת הגשה לעיריה),פרטים, טקסטים ועוד...
ב. איך נראת תוכנית הנדסית לאישור בהג"א (ניתן ללמוד גם את זה)
ג. תקבלו אוסף ענק של בלוקים לאוטוקד.
ד. תקבלו טיפים לעבודה נכונה.
ההנחיה היא לבעלי ידע בשרטוט ועבודה בתוכנת שרטוט.
ההנחיה היא לא ערובה למציאת עבודה אבל כן תאפשר לכם לבנות תיק עבודות איתו תוכלו להציע את השירות שלך כבוני הגשות.
לפרטים:
[email protected]
זה בטח אחד הדברים הכי מתסכלים. כל מי שסיים לימודי אדריכלות ומנסה למצוא עבודה אבל כולם מבקשים ניסיון.אחרי חודשים ארוכים של חיפוש עבודה, זכיתי להכיר אדם שנתן לי את ההזדמנות הזו.
אחרי שלוש שנים + בהם הרכבתי עשרות הגשות ואף זכיתי להתמחות גם בשרטוט הנדסי
בניתי מדריךקורס פרונטלי (לא וובינרים)
אז מה אני מציע בעצם? קורס קבוצתי (אתם מתארגנים כקבוצה ובכמה מפגשים של 4 שעות (יש קצת "שעורי בית") תדעו כל מה שאתם צריכים לדעת.
יחד נלמד:
א. איך מרכיבים הגשה מאפס. עמוד ראשון, חישוב שטחים בשיטה המסורתית, בנית תוכניות, חזיתות, חתכים (במתקונת הגשה לעיריה),פרטים, טקסטים ועוד...
ב. איך נראת תוכנית הנדסית לאישור בהג"א (ניתן ללמוד גם את זה)
ג. תקבלו אוסף ענק של בלוקים לאוטוקד.
ד. תקבלו טיפים לעבודה נכונה.
ההנחיה היא לבעלי ידע בשרטוט ועבודה בתוכנת שרטוט.
ההנחיה היא לא ערובה למציאת עבודה אבל כן תאפשר לכם לבנות תיק עבודות איתו תוכלו להציע את השירות שלך כבוני הגשות.
לפרטים:
[email protected]