הוספת חדר לדירת קבלן

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

הוספת חדר לדירת קבלן

ברק 28.04 (15:58)
שלום,
רכשנו דירה 4 חד 115 מ"ר במסגרת מחיר למשתכן
הדירה מיועדת להשכרה ובעתיד ככל הנראה למכירה
אנו מעוניינים לבצע שיפוץ מינימלי ככל האפשר לצורך ניצול יעיל של השטח המרווח של הדירה והפיכתה לדירת 4.5-5 חדרים להעלאת ערך הדירה ודמי השכירות
מצורפת סקיצה עליה חשבנו במסגרתה מתקבל חדר נוסף במיקום בו מתוכנן במקור המטבח

אשמח לשמוע הערות/הארות

תודה מראש הוספת חדר לדירת קבלן
הוסף תגובה קישור ישיר

אז יש לכם דירה וזכיתם בדירה נוספת במחיר למשתכן? (ל"ת)

לייה סלה 28.03 (21:30)
לייה סלה
עיצוב פנים
מנהלת פורום עיצוב פנים

052-3130009
www.leeya-sella.com/
הוסף תגובה

לא, אנחנו גרים בשכירות (ל"ת)

ברק 28.04 (21:12)
הוסף תגובה

הבנתי

לייה סלה 28.03 (21:30)
אני לא רואה איך זה מעלה לכם את מחיר הדירה
לדעתי זה רק יוריד את מחיר הדירה
הסלון יהיה קטן והדירה תרגיש חנוקה...
לייה סלה
עיצוב פנים
מנהלת פורום עיצוב פנים

052-3130009
www.leeya-sella.com/
הוסף תגובה

אופציה נוספת

ברק 1.05 (09:14)
היי לייה

ראינו רעיון נוסף בכתבה על שיפוץ www.mako.c...c31006.htm

מצורפת סקיצה נוספת בהתבסס על הקונספט של שילוב מטבח פינת אוכל וסלון שהוצג בכתבה - ביחס לסקיצה הקודמת, כעת נשאר יותר מרווח בין שולחן האוכל לסלון וגם שינוי המיקום של המקרר והארונות הגבוהים מונע תחושה של מסדרון בכניסה לדירה

מה דעתך כעת?

חשוב לנו כן לנסות להוסיף לדירה חדר ונשמח לרעיונות כיצד לעשות זאת בצורה הנכונה ביותר בתקציב שיפוץ צנוע ככל האפשר

כמו כן - כפי שניתן לראות בסקיצה החדשה, חשבנו גם על אפשרות לספח חלק ממרפסת הכביסה לטובת פינת עבודה בחדר שאנו מוסיפים - מה דעתך?

תודהאופציה נוספת
הוסף תגובה

כעת עם קובץ באיכות טובה יותר (ל"ת)

ברק 1.05 (09:17)
כעת עם קובץ באיכות טובה יותר (ל"ת)
הוסף תגובה

אופצייה שניה

אורית כהן- עיצוב פני 2.05 (21:08)
מבחינת חלוקה זה נראה יותר טוב.. אבל לא ברור המכלול של המטבח.. לכן לא יכולה להתייחס למטבח אם הוא אכן יכול לעבוד טוב. מוזמנים לשלוח לי מייל עם תוכנית ברורה יותר ואנסה לעזור.
אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לעניין נוסף,
כפי שידוע לי אין אפשרות לעשות שום שינוי בדירה במסגרת דירה למשתכן עד שהקבלן מסיים את כל עבודתו ונותן לכם את המפתח, זה אומר, שאחרי שהוא בונה לכם את המטבח אתם מקבלים את המפתח ואז יכולים לערוך בו שינויים כרצונכם.. מה שאומר זה עלויות מיותרות של שיברת מטבח חדש הוספת מחיצות ויצירת מטבח חדש נוסף ושלא נדבר עם נק' מים חשמל וכו' שצריכים לתכנן בנוסף.. הצעתי שתבדקו מה באמת מותר לכם לעשות מבחינת התנאים שלהם, במידה וזה אפשרי לעשות את השיפוץ עוד לפני קבלת המפתח תוכלו להמשיך לתכן את הבית כרצונכם.. מוזמנים ליצור קשר ואנסה לעזור.. [email protected] הצלחה רבה.
הוסף תגובה