היי יש לי דירה רגילה בנתניה( לא יוקרה) וטעם זוועה ,וכרגע אין כלום בדירה ,רציתי להתייעץ איתכם כמה יעלה לי בלי לשבור קירות ?
עיצוב
פורום הום סטיילינג הוא המקום לשאול ולדבר על עיצוב הבית. ריהוט, טקסטיל לבית, צבעים וכל השאר - היכנסו וקבלו תשובה.
מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום
מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום
הי מלי
28.03 (21:30)
עיצוב דירה נתניה
5.05 (05:03)
היי מלי,
אשמח אם תפרטי יותר לתשובה מדויקת
כמה יעלה לך מה בלי לשבור קירות? כמה מ''ר הדירה? איזה סגנון?(מודרני, כפרי, תעשייתי)
את מתכוונת להום סטיילינג - הלבשה וריהוט הבית מחדש או מאפס או משהו נוסף לו?
אגב, אם תרצי אוכל לעזור לך בכיף במחיר משתלם לטובת תיק העבודות שלי
בהצלחה רבה ו... תנשמי עמוק את בסדר גם אני לא טובה בדברים אחרים שאת תוכלי להיות מצויינת בהם (: לעיצוב והלבשה יש כללים -אשמח אפילו פה או במייל להדריך אותך בעז''ה ללא תשלום.
אשמח אם תפרטי יותר לתשובה מדויקת
כמה יעלה לך מה בלי לשבור קירות? כמה מ''ר הדירה? איזה סגנון?(מודרני, כפרי, תעשייתי)
את מתכוונת להום סטיילינג - הלבשה וריהוט הבית מחדש או מאפס או משהו נוסף לו?
אגב, אם תרצי אוכל לעזור לך בכיף במחיר משתלם לטובת תיק העבודות שלי
בהצלחה רבה ו... תנשמי עמוק את בסדר גם אני לא טובה בדברים אחרים שאת תוכלי להיות מצויינת בהם (: לעיצוב והלבשה יש כללים -אשמח אפילו פה או במייל להדריך אותך בעז''ה ללא תשלום.
תגובה למלי
7.11 (18:54)
היי מלי,
אני לא אשת עיצוב, ובטוחה שמצאת כאן כמה אנשי עיצוב עם רעיונות מצויינים! מה שכן אני לא מזמן שידרגתי את הדירה שלי בכפר סבא. ומניסיון אישי, אם את עושה שיפוץ קחי בחשבון את הניקוי שלאחריו. זה סיוט שלא ברא השטן. ממליצה לך מאוד לסגור עם חברת ניקיון לאחר השיםוץ ולא לנסות בכוחות עצמך כי הליכלוך שנשאר אחרי שיפוץ הוא בלתי אפשרי לניקוי עם החומרים הפשוטים שאנחנו מנקות איתם ביומיום.
אם תרצי מצרפת קישור לחברה שאני הזמנתי הם אלופים ממש!
זהו קישור לאתר ניקוי אחרי שיפוץ
אני לא אשת עיצוב, ובטוחה שמצאת כאן כמה אנשי עיצוב עם רעיונות מצויינים! מה שכן אני לא מזמן שידרגתי את הדירה שלי בכפר סבא. ומניסיון אישי, אם את עושה שיפוץ קחי בחשבון את הניקוי שלאחריו. זה סיוט שלא ברא השטן. ממליצה לך מאוד לסגור עם חברת ניקיון לאחר השיםוץ ולא לנסות בכוחות עצמך כי הליכלוך שנשאר אחרי שיפוץ הוא בלתי אפשרי לניקוי עם החומרים הפשוטים שאנחנו מנקות איתם ביומיום.
אם תרצי מצרפת קישור לחברה שאני הזמנתי הם אלופים ממש!
זהו קישור לאתר ניקוי אחרי שיפוץ
עקבו אחר פורום הום סטיילינג
RSS