המלצה על חברת בנייה

פורום בניה קלה, בניה ירוקה עוסק בבניה במכולות, פנלים מבודדים, מבנים ניידים, פתרונות ירוקים בבניה, ניתן לקבל בו הכוונה מבעלי מקצוע בתחום, לקבל מענה לשאלות ולהמליץ מניסיונכם.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

המלצה על חברת בנייה

אבנר אליהו 21.05 (18:49)
שלום חברים וחברות,

נעים מאוד, שמי אבנר ואני חדש פה בקהילה.
לאחרונה אני ואשתי סיימנו את בניית הבית שלנו שנבנה כולו בשיטת הבנייה הקלה. בהתחלה חששתי מאוד ואף היו לי התנגדויות לשיטה הזו, בעיקר עקב שמה וחוסר ההיכרות שלי עמה.
אבל לאחר מספר פגישות עם החבר'ה הנפלאים של א.ב.ד בנייה קלה נרגעתי. אחרי שהם העבירו לי את הבלופרניט עם תוכניות הבית בכלל הבנתי שאני בידיים טובות שכן הם חשבו על הכל והתחשבו בכל הרצונות שלי ושל אשתי (שהצליחה לשגע אותם אבל בכל זאת הם נשארו עם חיוך ואדיבים בצורה חריגה לישראלים)

עכשיו, כשהבית שלנו עומד וקיים אני יכול להמליץ לכם בלב שלם לא רק על שיטת הבנייה הזו (שבטח רוב מי שכאן מכיר ומאמין בה) אלא גם על החברה שבנתה לי את בית החלומות שלי ועכשיו סוף סוף תקעתי את מקל הנדודים ואפשר להעמיק שורשים בארץ הנפלאה שלנו.

בהצלחה לכולם ותודה

נ.ב.
מצרוך לינק לאתר החברה שבנתה לי את הבית
www.mivne.com/
הוסף תגובה קישור ישיר

פיגום

עומר שרון 10.09 (22:04)
הי!
המון תודה על המידע ועל ההמלצות. אולי במקרה אתה או מישהו כאן בפורום יכול להמליץ גם על חברה שמתעסקת עם השכרת פיגום נייד? אנחנו עומדים לבנות את יחידת הדיור שלנו על השטח שיש להורים שלי, וחשוב לנו שכמובן כל העבודה תתבצע באמצעות בניה ירוקה. מה שכן, כמו כל עבודת בניה אנחנו זקוקים לפיגומים מותאמים לעבודה הספציפית הזו, על מנת להיות בטוחים שהעבודה נעשית בצורה בטיחותית ונכונה, ועל מנת שלא לסכן את העובדים במקום. חשוב לי המלצות על חברה טובה, עם פיגומים איכותיים שעומדים בתקני הבטיחות, ומחירים טובים.
תודה!
הוסף תגובה