שלום לכולם
האם יש כאן קוראים שעוסקים בתחום של עיצוב מסעדות? בתור אלו שעוסקים בעולם הזה, אתם ודאי יודעים שצריך להתמיד בחוקים וכללים מאוד ברורים על מנת לייצר מטבח נוח ומתאים לעבודה. חשוב מאוד להקפיד על פריסה אחידה על מנת לשמור על האוריריות של המקום, ולאפשר תזוזה נוחה לאנשי הצוות. אני עומד לבנות מסעדה, ואשמח לקבל עצות לגבי תכנון המטבח, איפה ואיך למקום ולסדר ציוד למטבח התעשייתי אותו אני קונה, ומה הם הכללים החשובים עליהם צריך להקפיד ולשמור.
תודה לעונים!
האם יש כאן קוראים שעוסקים בתחום של עיצוב מסעדות? בתור אלו שעוסקים בעולם הזה, אתם ודאי יודעים שצריך להתמיד בחוקים וכללים מאוד ברורים על מנת לייצר מטבח נוח ומתאים לעבודה. חשוב מאוד להקפיד על פריסה אחידה על מנת לשמור על האוריריות של המקום, ולאפשר תזוזה נוחה לאנשי הצוות. אני עומד לבנות מסעדה, ואשמח לקבל עצות לגבי תכנון המטבח, איפה ואיך למקום ולסדר ציוד למטבח התעשייתי אותו אני קונה, ומה הם הכללים החשובים עליהם צריך להקפיד ולשמור.
תודה לעונים!







