תכנון מטבח של מסעדה

פורום מטבחים ושיש משמש לדיונים לרוכשים או בונים מטבח חדש, למשפצים את הישן או למי שצריך רק שינויים בקיים, ארונות מטבח, מוצרי חשמל, סוגי שיש ואבן למטבח, מידות, תקנים ויצרנים.

לניהול וחסות על הפורום פנו באמצעות טופס יצירת הקשר
תנאי השימוש בפורום

תכנון מטבח של מסעדה

גילי רום 12.06 (11:09)
שלום לכולם
האם יש כאן קוראים שעוסקים בתחום של עיצוב מסעדות? בתור אלו שעוסקים בעולם הזה, אתם ודאי יודעים שצריך להתמיד בחוקים וכללים מאוד ברורים על מנת לייצר מטבח נוח ומתאים לעבודה. חשוב מאוד להקפיד על פריסה אחידה על מנת לשמור על האוריריות של המקום, ולאפשר תזוזה נוחה לאנשי הצוות. אני עומד לבנות מסעדה, ואשמח לקבל עצות לגבי תכנון המטבח, איפה ואיך למקום ולסדר ציוד למטבח התעשייתי אותו אני קונה, ומה הם הכללים החשובים עליהם צריך להקפיד ולשמור.
תודה לעונים!
הוסף תגובה קישור ישיר

מטבח של מסעדה

אדריכלות ועיצוב 2.07 (15:10)
צריך לקחת בחשבון את סוג המסעדה.
צריך לדאוג לכיור לבשר, כיור לדגים, כיור לירקות
ואם יש חלב- שתהיה הפרדה ברורה (מטעמי כשרות לא באותו מטבח)
אתה צריך משטחי נירוסטה.
ספרינקלרים
משרד הבריאות יביא לך רשימה מסודרת.
הוסף תגובה

תודה! (ל"ת)

גילי רום 4.06 (16:32)
הוסף תגובה