התאמת קרמיקה וכיור למטבח

פורום מטבחים ושיש משמש לדיונים לרוכשים או בונים מטבח חדש, למשפצים את הישן או למי שצריך רק שינויים בקיים, ארונות מטבח, מוצרי חשמל, סוגי שיש ואבן למטבח, מידות, תקנים ויצרנים.

לניהול וחסות על הפורום פנו באמצעות טופס יצירת הקשר
תנאי השימוש בפורום

התאמת קרמיקה וכיור למטבח

מיכל 7.07 (10:18)
אני עושה מטבח כפרי עדין בצבע שמנת. החלטתי לעשות שיש קיסר מס' 5141 . אני מעוניינת לעשות חיפוי קרמיקה דמוי בריקים. מתלבטת האם לקחת מבריק או מט? מצ"ב תמונה. מה מתאים... כמו כן לקחתי כיור אקווטופ דגם גולן בצבע קזבלנקה. האם הכיור יתאים או לשנות לצבע לבן? חשוב לציין שאני אוהבת מראה עדין.
תודה על תשובתכם המהירההתאמת קרמיקה וכיור למטבח
הוסף תגובה קישור ישיר

אם את עושה מטבח שמנת לא נראה ש...

יובל 7.07 (11:47)
אם את עושה מטבח שמנת לא נראה שמתאים לקחת שיש בגוני הלבן את צריכה יותר בגון שמנת עם נגיעות חום וכדומה
הוסף תגובה

קרמיקה למטבח

אפרת שני 31.08 (03:04)
הי!
קודם כל אני אישית מאוד אוהבת את המראה המט של הקרמיקה ופחות מתחברת למראה המבריק. בעיני הקרמיקה המבריקה מתאימה יותר לחדרי שירותים ומקלחת, ודווקא אריחי קרמיקה מצויירים בסגנון מט יכולים להשתלב בצורה יפה יותר. הייתי משלבת קרמיקה עדינה בהירה ומידי פעם אריח עם איור, כדי ליצור עיצוב עדין ולא צעקני. בנוגע לשיש, לא הייתי הולכת על שיש לבן בכלל, אלא על משהו שישבור קצת את הצבע הלבן בעיניים. אני אישית הייתי הולכת על שיש או אורונות כהים, אבל זה לשיקולך. אם זה נראה לך יותר מידי, אז באמת שיש שמנת עם נגיעות צבע כמו שהציעו מעלי, יכול להיות פיתרון טוב.
בהצלחה!
הוסף תגובה