יש מדפסת וירטואלית שאיתה אפשר להחליף מ PDF ל DWF שאיתו חייבים להעלות לרשוי זמין . פתרון הביניים שמצאתי שתילת ה PDF באוטוקאד והדפסה מהאוטוקאד ל DWF נראה לי עקום. מישהו יכול ליישר ?
טיפולי המרה - מ PDF ל DWF
פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום
תודה
21.07 (16:56)
על ההצעה אבל הרעיון הוא שאני אוכל לעשות את זה לבד בלי להטריד את העולם בהמרותיי.
למה דווקא בחרו ברשוי זמין לעבוד ב DWF כ שPDF נותן את אותם דברים במשהו שקיים ומוכר ומתאים לכל התוכנות נשגב מבינתי אבל זה כבר דיון אחר של כמה אכזריים החיים
הפתרון העקום שמצאתי יותר פשוט לי
למה דווקא בחרו ברשוי זמין לעבוד ב DWF כ שPDF נותן את אותם דברים במשהו שקיים ומוכר ומתאים לכל התוכנות נשגב מבינתי אבל זה כבר דיון אחר של כמה אכזריים החיים
הפתרון העקום שמצאתי יותר פשוט לי
זה לא פתרון עקום. זה פתרון מצוי וטוב. בסופש"ד DWF
16.03 (23:50)
זה בעצם סוג של פורמט תמונה. גם בשרטוט רגיל מקובל לשתול תמונות.
המרת PDF
26.07 (16:19)
המטרה שלשמה מבקשים ברישוי זמין קבצי DWF היא כדי שיוכלו לבדוק אותה לפי פרמטרים של DWG, כשאתה מצרף PDF שתול, זה לא יועיל להם.
יש תוכנות חינמיות שממירות PDF לDWG, אתה יכול להשתמש בהן, גם זה עדיין עקום אבל לפחות יתן תוצאה מדוייקת.
בהצלחה
יש תוכנות חינמיות שממירות PDF לDWG, אתה יכול להשתמש בהן, גם זה עדיין עקום אבל לפחות יתן תוצאה מדוייקת.
בהצלחה
u.k.
יהודה קנופף
אדריכלות ותכנון
052-7693842
יהודה קנופף
אדריכלות ותכנון
052-7693842
שתילת pdf באוטוקאד
8.09 (14:37)
לאחר ששתלתי את ה pdf באוטוקאד ואני מנסה להמיר dwf או dwfx הקובץ מגיע ל40 מב שאותו לא ניתן להעביר ברישוי זמין ... מה אני עושה לא נכון
אודה לתשובה
אודה לתשובה
פורום אוטוקאד - AutoCAD בשיתוף
- sophisticadd
- קליק לחיוג: 0547786115
- כתובת:שדה בוקר 6א', גבעתיים
- אתר:www.sophisticadd.com
X
רוצים עוד מידע?
צריכים אדריכל, מעצב פנים או מהנדס?
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם