שליחת קובץ במייל 2 שאלות

פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.

פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום

שליחת קובץ במייל 2 שאלות

עדיאל 5.12 (23:55)
1. שאני מבקש את קבצי ה DWG שולחים לי במייל תיקייה עם כל מיני קבצים, יש כל מיני קבצים שונים שמתוכם אני בוחר את הקובץ הרצוי. מה אלו כל הקבצים ולאיזה מטרה עושים את זה. לא מספיק קובץ אחד ולא תיקייה?
2. איך מבצעים את השליחה הזאת?
הוסף תגובה קישור ישיר

נתחיל מסעיף 2 שכולל גם תשובה לסעיף 1

מישאלי - תמיכה ויישו 16.03 (23:50)
מבצעים זאת בפקודה etransmit.
בפקודה זו אוטוקד מאגד בקובץ אחד (zip), או בתיקייה אחת, את השרטוט וכל האובייקטים הקשורים אליו ושאינם חלק מהשרטוט עצמו (פונטים, אקסרפים, סגנונות הדפסה וכ"ו). כל סוג אובייקט בתיקייה משלו.
סידור זה בא להבטיח, ככל הניתן, שמקבל השרטוט יראה את השרטוט במלואו (ללא הודעות על חסר במשהו וטקסטים ללא משמעות) וזה יקרה בתנאי שפותחים את השרטוט בתיקייה שמקבלים. כלומר לאחר חילוצ הזיפ, או מיקום התיקייה במחשב, אין להעביר את השרטוט למקום אחר, אלא אם כן יש למקבל את כל הדרוש לשרטוט במקום שאוטוקד יודע למצוא.
במיוחד יש להזהר בזה כאשר משוייכים לשרטוט אקסרפים.
הוסף תגובה