אוטוקאד מול אוטוקאד לייט

פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.

פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום

אוטוקאד מול אוטוקאד לייט

גליה 11.01 (19:49)
אשמח לתובנות מבעלי נסיון בלבד. האם משרד עיצוב פנים יכול להתבסס על אוטוקאד לייט? בהנחה שלא נעשה שימוש בפונקציות תלת מימד מהאוטוקאד
הוסף תגובה קישור ישיר

AutoCAD LT מול AutoCAD מלא

sophisticadd 12.01 (18:25)
יש לי מספר לקוחות העוסקים בדיסציפלינות תכנון שונות ובהם רוב עמדות העבודה כוללות AutoCAD LT. תכנה אחת מלאה, תעזור לתגבר ולתת מענה במעט מקומות בהם גרסת LT אינה נותנת מענה מספיק טוב.
בארופן כללי, גרסתה-Light תעשה את העבודה ותחסוך לא מעט כסף. יש משתמשים שאף אינם מייצרים כלל מידע ולהם בכלל אפשר להתקין תכנת צפייה בדמות DWG TrueView - תכנה זאת מאפשרת הפקה והדפסה, שימוש בכל ה-Fonts ויש בונוס - המרה של קבצי dwg לגרסה ישנה יותר.
Danny Korem | sophisticadd.com | "Distilling Exactly the CAD Knowledge of Your Needs"
הוסף תגובה

AutoCAD vs. AutoCAD LT

SKO CAD Engineering 26.01 (10:59)
מהניסיון שלי, 4 שנים על אוטוקאד המלא, ועכשיו כמה חודשים על גרסת הלייט, ההבדלים העיקריים שאני מוצא הם:
1. כבר ציינת את זה ואכן באוטוקאד לייט לא ניתן לשרטט בתלת-מימד. גם פקודות ה-view בתלת-מימד מאוד בסיסיות.
2. באוטוקאד לייט אין Action Macros, כלומר לא ניתן להקליט רצף פקודות כדי לייעל רוטינות. מה שכן אפשר זה להשתמש בסקריפטים ככה שזה לא קריטי שאין מקליט פקודות.
3. באוטוקאד לייט אין ממשקי תכנות בדגש על ממשק LISP. זה כנראה החיסרון הכי גדול אבל תלוי עד כמה משתמשים בכלי הזה.

באופן כללי, במידה ואין צורך בתלת מימד ואין יותר מדי רוטינות מסובכות או צורך בפתרונות תוכנתיים אז לייט כנראה יעשה את העבודה מספיק טוב.
SKO CAD Engineering - פתרונות שרטוט ופיתוח עבור AutoCAD ו- AutoCAD Electrical
הוסף תגובה