בקשה מהמומחים לפרגולות

בפורום פרגולות ודקים ישנן שאלות ותשובות הנוגעות לבניית פרגולה או דק, תמיכה בין אנשי המקצוע, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, שימו ותחזוקה, המלצות ועוד.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

בקשה מהמומחים לפרגולות

מ.ד. 22.08 (15:10)
אחרי שהוציאו לי את נשמתי הן העיריה והן השכנים , זכיתי בפסק דין חלוט של המפקח על בתים משותפים לגבי פרגולה שהרכבתי אחרי שהודעתי הן לשכנים והן לעיריה והתבססתי על שלושה הסכמים שנחתמו בבניין. חברים בכל ערכאה יש סיכוי לגבור ולא להתייאש, כשאתם מגיעים לאנשים עשירים ומקושרים תוותרו למרות שבסופו של יום זכיתי , הפסדתי המון כסף ,זמן ובריאות. בדיעבד, הייתי גרה באוהל ולא מנסה את זה שוב למרות שהכל היה חוקי.
ועכשיו שאלה מקצועית בבקשה, יש לי פרגולה בחצר לפי כל הקריטריונים של העיריה נבנתה לפני כחמש שנים , רציתי לדעת ריצפה או דק חוקי??? אני יכולה לשים גגון ואם כן איזה? אני באפיסת כוחות מבתי המשפט ולא בא לי להכנס לשם שוב, הרי השכנים שהפסידו יחפשו כל פסיק איך למרר לי את החיים. אני ממש מתחננת לעזרה , אני נכה וקשה לי לנסוע בתחבורה ציבורית לעיריה וכו.... תודה על כל מי שמוכן לסייע, לצערי עץ נפל והרס את הפרגולה ואני צריכה להקימה מחדש זה בשטח המשותף השכנים כנקמה אינם רוצים להשתת, אבל זו בעייה אחרת בקשה מהמומחים לפרגולות
הוסף תגובה קישור ישיר