שילוב עולם העיצוב פנים לתוך תיק עבודות יצירתי

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

שילוב עולם העיצוב פנים לתוך תיק עבודות יצירתי

פני אלימלך 22.06 (16:41)
נעים מאוד, שמי פני אלימלך ואני מעצבת פנים ממש בתחילת דרכי אבל יחד עם זאת אני מצלמת עיצובי פנים וצילום אדריכלי. ממש חשוב לי לשחות בעולם העיצוב פנים וזה כדי להעניק את המיטב מיכולותיי בצילום מקצועי שייתן מענה למעצבות הפנים בדרך הנכונה ביותר לתיק העבודות שלכם.
אשמח לייעץ לכל מעצב.ת מה חשוב להדגיש ולהאיר לתיק העבודות.שילוב עולם העיצוב פנים לתוך תיק עבודות יצירתי
הוסף תגובה קישור ישיר

מה החשוב? מעניין!...

דניאלה 22.06 (23:45)
מה החשוב?
מעניין!
הוסף תגובה

טיפ חשוב בצילומי עיצוב פנים

פני אלימלך 23.06 (09:27)
שמחה לענות על שאלתך.
יש הרבה ניואנסים חשובים בזמן צילום של פנים הבית שיש להתיחס אליהם בזמן הצילום ואני אתייחס כל פעם לטיפ אחד מעולם זה.
אחד הדברים החשובים לפני שמקליקים זה לראות מה נכנס בפריים, במלבן האולטימטיבי של התמונה. אפרט, כשאנו נמצאים בתוך הבית הכל נראה לנו יפה והרמוני אך המלבן שבתוך המצלמה רואה רק את הקטע שאנו קבענו לכן עלינו להתייחס בעיקר למה שהמצלמה רואה ולסדר את הפריטים, האור שחודר מבעד, להוסיף אביזרים או לגרוע, לצמצם את הפריים או להרחיב. את הכל אנחנו קובעים דרך המצלמה. אם מבינים עקרון זה הקומפוזיציה והתוצאה תצא לשביעות רצוננו ותתאר הכי טוב את המציאות שאנו רוצים לשמור לתיק העבודות שלנו, שהרי רק אנו נוכחים בצילום והלקוחות מתרשמים מהתמונה/התוצאה הוויזואלית בדרך כלל.
הוסף תגובה