אשמח לעצות בתור מעצבת מתחילה

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

אשמח לעצות בתור מעצבת מתחילה

שירלי עברון 23.03 (11:21)
שלום לכולם,
אני מעצבת פנים בתחילת דרכי, אשמח לחוכמתכם בעניין של איך מתחילים?
חיפשתי עבודות עם מעצבים אחרים וחברות מטבחים ועד כה זה לא הניב פירות, אשמח לשמוע איך אתם התחלתם וטיפים כיצד להיכנס לתחום (:

תודה רבה!
הוסף תגובה קישור ישיר

שירלי תוכלי להיתקשר אלי

דיצה עובדיה 23.03 (23:36)
0527102257 בשמחה
שמי דיצה עובדיה
הוסף תגובה

היי שירלי

הילה ברנס 24.04 (17:18)
אם את מתכוונת להתחיל במעצבת עצמאית אז בהתחלה זה מאוד קשה.. בעקרון צריכה למצוא מישהו שיתן לך הזדמנות לעצב לו חדר/דירה/מטבח ואז הכל מתחיל מפה לאוזן.. לאט לאט את צוברת תיק עבודות ושם טוב בשוק.. בינתיים בשביל נסיון אפשר להתחיל לעבוד כשכירה אצל מעצב מוכר או בחברות של עיצוב מטבחים וכו.
בהצלחה! היי שירלי
הוסף תגובה