אני קונה שולחן מחשב וארון בגדים חדשים לחדר. יש לי מיטה ושידות בצבע עץ דודבן. איזה צבעים כדאי שהארון והשולחן מחשב יהיו כדי שהחדר יהיה יפה?
מיטה ושידות בצבע עץ דודבן - ריהוט חדש איזה צבע/ים
פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
יש לי מדפסת, רמקולים ואלפסק שא...
29.08 (17:32)
יש לי מדפסת, רמקולים ואלפסק שאני לא רוצה שיראו האם יש שולחן מחשב שאפשר להסתיר את הדברים האלה?
באיזה צבע כדאי לצבוע את החדר?...
29.08 (17:34)
באיזה צבע כדאי לצבוע את החדר?
אפשר תמונה?
30.08 (11:42)
עם תמונה אוכל לעזור בצורה יותר מדויקת עם כל השאלות...
כן הנה תמונה של המיטה
30.08 (18:32)
והנה הדברים שאני רוצה שיהיו מוסתרים
30.08 (18:34)
הנתונים לא מספיקים
2.09 (11:38)
יש לך אולי תוכנית עם הרהיטים ומידות או לפחות צילום של כל קיר בשלמותו.
האם מעל שולחן העבודה יש חלון (או שמה שרואים זאת תמונה?)
הארון הוא על יד השולחן?
הסידור של הקיים ישאר?
עקרונית מבחינת צבעים אני ממליצה על גוון בהיר, קרוב ללבן.
האם מעל שולחן העבודה יש חלון (או שמה שרואים זאת תמונה?)
הארון הוא על יד השולחן?
הסידור של הקיים ישאר?
עקרונית מבחינת צבעים אני ממליצה על גוון בהיר, קרוב ללבן.
במקום המיטה נשים שידה
8.09 (07:28)
הנה תמונה של הקיר איפה שהמיטה עכשיו ונשים בה שידה.
במקום הכוננית תהיה מיטה
8.09 (07:40)
תמונה של הקיר איפה שהמיטה ותהיה שידה
8.09 (07:45)
קשה מאוד לעזור מבלי להבין בדיוק את הסיטואציה, לראו
8.09 (20:39)
אז ככה, לדעתי הרעיון של העברת המיטה אל הקיר ממול הוא לא רעיון טוב. לא נעים שעם הכניסה לחדר "נופלים" ישר על המיטה. בקשר לגוון הרהיטים אני בעד גוון בהיר.
על הקיר שמול המיטה צריך לתכנן יחידה הכוללת שולחן, ארונות אחסון ומדפים שיהיה לך נוח לעבודה (האם כל מה ששמאלית לשולחן קשורים לעבודה?) כמובן לא ניתן לבצע תכנון כזה במסגרת פורום. בקשר להסתרה, יכול להיות שניתן לעשות איזו מחיצה מתקפלת או פרגוד, דווקא זה יכול להיות אולי צבעוני ומעניין רק לא רועש וכהה (כדי שתוכל לישון בשקט :-). בהצלחה!
על הקיר שמול המיטה צריך לתכנן יחידה הכוללת שולחן, ארונות אחסון ומדפים שיהיה לך נוח לעבודה (האם כל מה ששמאלית לשולחן קשורים לעבודה?) כמובן לא ניתן לבצע תכנון כזה במסגרת פורום. בקשר להסתרה, יכול להיות שניתן לעשות איזו מחיצה מתקפלת או פרגוד, דווקא זה יכול להיות אולי צבעוני ומעניין רק לא רועש וכהה (כדי שתוכל לישון בשקט :-). בהצלחה!
תודה רבה
9.09 (08:16)
רציתי להעביר את המיטה לצד ממול כדי לשים טלוויזיה גדולה בצד של המיטה עכשיו יותר כי יש יותר קיר שם. האם כדאי להישאר עם הטלוויזיה הקטנה? תודה על כל העזרה.
המשך (אני לא בטוחה שיראה לך, אבל מנסה...)
9.09 (11:43)
אומר לך מה הייתה המחשבה שלי ותבדוק אם אפשרי ליישם אותה מבחינת מידות ונוחות.
חשבתי לשים ארון בגדים דווקא מאחורי הדלת והלאה ואז המקום של הארון הקיים יתפנה למשהו נמוך ואוורירי יותר זה "יפתח" את המקום וכל הדברים הגבוהים יהיו מרוכזים מול המיטה (ארון ובהמשך הפרגוד).
בקשר לטלוויזיה, אפשר לשים טלוויזיה גדולה על זרוע מתחת למזגן (את התמונה להעביר) ולפתוח אותה אל מעבר לפרגוד/מחיצה קלה. תקבל חדר שינה נעים ומרווח.
כמובן וילון נאה יעזור לאוירה.
חשבתי לשים ארון בגדים דווקא מאחורי הדלת והלאה ואז המקום של הארון הקיים יתפנה למשהו נמוך ואוורירי יותר זה "יפתח" את המקום וכל הדברים הגבוהים יהיו מרוכזים מול המיטה (ארון ובהמשך הפרגוד).
בקשר לטלוויזיה, אפשר לשים טלוויזיה גדולה על זרוע מתחת למזגן (את התמונה להעביר) ולפתוח אותה אל מעבר לפרגוד/מחיצה קלה. תקבל חדר שינה נעים ומרווח.
כמובן וילון נאה יעזור לאוירה.
תודה רבה. אני חושב שזה רעיון טוב אבל
10.09 (07:15)
המחשב והסטרימר אני רוצה לחבר לטלוויזיה. איפה אשים אותם? יש לך רעיון?
המחשב רק אם זה אפשרי שיהיה שם.
10.09 (07:26)
אני יכול לא לחבר אותו לטלוויזיה.
אם כך הרעיון לא כל כך טוב,
10.09 (11:25)
החוטים "יטיילו" באוויר...
רעיון אחר לטלוויזיה, לשלב אותו ביחידה שליד השולחן או אפילו בארון שבהמשך.
חייבת לומר שמחוסר נתונים (אפילו מידות אין לי), אני סתם זורקת רעיונות וחוששת שהם לא תמיד מתאימים. אני גם חושבת שיש לשפר את תנאי העבודה בפינת העבודה. יכול להיות שאתה בכל זאת צריך ייעוץ יותר מעמיק.
רעיון אחר לטלוויזיה, לשלב אותו ביחידה שליד השולחן או אפילו בארון שבהמשך.
חייבת לומר שמחוסר נתונים (אפילו מידות אין לי), אני סתם זורקת רעיונות וחוששת שהם לא תמיד מתאימים. אני גם חושבת שיש לשפר את תנאי העבודה בפינת העבודה. יכול להיות שאתה בכל זאת צריך ייעוץ יותר מעמיק.
החדר בגודל 3.8 על 3.4 מטר. אם אתן מידות תוכלי
10.09 (14:58)
לעזור? אם כן, מידות של מה?
מצרפת שרטוט שאולי יעזור
10.09 (19:30)
תודה רבה.
11.09 (07:46)
אבל הטלוויזיה היא 65 אינץ ברוחב 144 ס"מ והארון 1.8 רוחב לא יהיה מקום.
יש מקום ל-55 אינץ,
11.09 (10:48)
הכוונה הייתה שהארון הגבוה הוא עבור תלייה ובשידה שלידו וגם ליד המיטה ניתן לשים בגדים מקופלים.
הכל כמובן חייב להיות בהתאם לצרכים של המשתמשים וכמו שכתבתי זה כבר לא לפורום.
בהצלחה!
הכל כמובן חייב להיות בהתאם לצרכים של המשתמשים וכמו שכתבתי זה כבר לא לפורום.
בהצלחה!
פורום עיצוב פנים - עיצוב בתים, מוסדות ועסקים בשיתוף

- לייה סלה
- קליק לחיוג: 0523130009
- כתובת:חיים עוזר 21 פתח תקווה
- אתר:www.leeya-sella.com
X
רוצים עוד מידע?
צריכים אדריכל, מעצב פנים או מהנדס?
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
עקבו אחר פורום עיצוב פנים - עיצוב בתים, מוסדות ועסקים