לימודי תעודה של עיצוב פנים

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

לימודי תעודה של עיצוב פנים

מודי 28.09 (16:30)
היי,
אני עם תואר ראשון + שני, חושב על לימודי עיצוב פנים... לימודי תואר (הנדסאי/מהנדס) לא על הפרק בשלב חיים זה, ולכן חשבתי על לימודי תעודה.

איפה הכי כדאי?
אני מהצפון, שקלתי את החלופות הבאות:

1. בית הספר ללימודי חוץ - טכניון
תוכנית דו שנתית פעמיים השבוע, היקף של 580 שעות, מלמדים את תוכנת Revit

2. סטודיו 6B, לימוד של יום אחד בשבוע (7 שעות) במשך שנה, היקף התוכנית 394 שעות. מלמדים אוטוקאד, סקיטשאפ ואנסקייפ. הטענה שלהם שהם הבינו את צרכי השוק וזיככו את התוכנית לשנתית במקום דו שנתית, באופן כזה שהיא תיתן את כל הכלים לעסוק במקצוע בזמן קצר יותר.

אשמח להמלצות
הוסף תגובה קישור ישיר

סטודיו 6B, שנקר, ברברה ברזין (ל"ת)

מיקי צנגן 7.12 (10:20)
הוסף תגובה