נזילה באסלה סמויה

פורום אינסטלציה נועד לקבלת מידע, הצעות, מענה לשאלות ופתרונות לכל נושא בתחום האינסטלציה, אינסטלטורים מנוסים ומקצועיים נותנים מענה ומייעצים בנוגע לתיקונים, תשתיות, סתימות ופתרון בעיות, זה המקום לשוחח עם המומחים.
תנאי השימוש בפורום

נזילה באסלה סמויה

שירה 29.10 (13:15)
שלום,
באסלה שבביתי יש נזילה קבועה באסלה וכדי לפתור בעיה זו הזמנתי אינסטלטור. הראשון החליף גומיה ועל הדרך שבר את המנגנון... לא רק שלא עזר הוא גם הרס וגם ברח.
השני טען שהבעיה היא המצוף וחייב אותי על כך 500 שח ללא קבלה ( יש תיעוד שזה אכן קרה ושולם). גם זה לא עזר... כשהגיע שוב לבדוק טען שכנראה יש סדק כלשהו בניאגרה ולכן המצוף מושך מים ללא צורך, ואין לו מה לעשות בנידון.

שאלתי היא- האם בעלי מקצוע יכולים להגיע, לחרטט שהם יודעים מה הם עושים, לקחת כסף ואז לטעון שאין מה לעשות ??

שאלה נוספת- איך אפשר לפתור את הבעיה המתוארת?
הוסף תגובה קישור ישיר

תיקון ניאגרה סמויה

דרור 4.01 (00:09)
ניתן גם ניתן,אנו מומחים בתיקון ניאגרות סמויות,לא פתרנו את הבעיה לא שילמת, ואם פתרנן קיבלת גם שנת אחריות.
האתר שלנו
www.thelethamaim.com/he/home
הוסף תגובה