חיפוש - חדשות , מאמרים , קטלוגים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , במה , מסעדות |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...מגוון רחב של מקררים ומקפיאים. אלו פתרונות קירור לאחסון ותצוגה, בעלי תכונות שונות ומפרט טכני מתקדם מבחינת טמפרטורות, נראות וחיסכון בחשמל. הנה לדוגמא מספר סוגי מקררים בולטים: א. מעדניות - אלו הם מקררים תעשייתיים המתאימים למסעדות המציעות תפריט בופה או הגשה עצמית. מעדניות מאפשרות תצוגה נוחה של פריטי המזון, כמו גם נגישות עבור קהל הלקוחות. מעדניות יכולות להגיע בדגמים שההבדלים ביניהם הם בגודל ובמידות. מעדניות משמשות לתצוגת נקניקים, גבינות, דגים ... -
הפולניות חוזרות עם צלחות על הקיר
18.07.11...רצלן אמנם עתיק ומקושר אצלנו לנדוניות מכובדות ותצוגה אצל הדודה" כותבת רונית, "אבל אפשר לתת להן פרשנות מודרנית ומינימליסטית יפה כמו ביצירה כאן, ולרוב, טיפול מודרני במסורת עתיקה יכול לתת יופי של תוצאות." רונית מציגה גם צלחות היוצרות ביחד מבנה גדול יותר, טפטים עם דוגמת צלחות, ואפילו כאלה שהן יצירת אמנות כמו אוסף הצלחות המרכיבות יחד את מפת צרפת ועליה מסומנות מסעדות מישלן. ואנו נצטט את הטוקבק של מיכל בנושא: " זה מקסים, באמת, אבל על קירות של אחרים." -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
הסינמה לצדק
2.03.14החיים הם סרט ואנחנו השחקנים, או שכל העולם במה... אחלה. אבל לראות את אותו סרט שוב ושוב ושוב? קצת משעמם, די מנוון, מאכזב. אז למה לראות שוב את אותו סרט? כי אנחנו רגילים לבדיחות ויודעים מתי לצחוק, כי אנחנו יודעים מה יקרה, כי אנחנו רגילים.אבל איפה המרחב שהוא יותר מקניות ובהייה במסכים?נעמה ריבה בכתבה מצוינת וראויה על שיכפול נוסף של "סניף" סינמה סיטי' הקרוב לאזור מגוריכם...והפעם- בירושלים.מתוך הכתבה-על ירושלים: "מוסיפים לה עוד אטרקציה ועוד אטרקציה, ויש ... -
שקרים ירוקים על העיר והפריפריה
12.11.12...ים גדולות, מטרופולינים של בטון בעיקר, להיות חמים יותר במספר מעלות מאשר סביבתם. התוצאה היא שתושב העיר, רק מבחינה זו, משקיע הרבה יותר חשמל במיזוג וקירור. אם זה לא מספיק מסתבר שאורח החיים של תושב העיר גם הוא בזבזני באנרגיה. כן, מסעדות, אירועי חוצות, מסיבות וחגיגה, העיר בהחלט מספקת את זה וטוב שכך, אבל זה עולה באנרגיה. לתושב העיר יש יותר הזדמנויות ובדרך כלל גם יותר אמצעים ולכן הוא שורף יותר אנרגיה... כלומר פולט יותר גזי חממה.אז איפה יותר ירוק לגור לעז... -
כל יום מחדש אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט מגביר
10.03.14כך אומר מעצב-הפנים ירון טל, שבין עבודותיו הבולטות ניתו למצוא בין השאר את משרדי גוגל ישראל, משרדי גינדי השקעות , רשת מלונות דן, תכשיטי מילר ושלל מסעדות ובתי קפה כ- שגב אקפסרס, VONG, בנדיקטס, וולפנייטס ועוד. בקיצור בחור עסוק, ואם כבר, אז גם האח-של (ארז). טל כותב טור אורח באתר בניין ודיור ומבקש "רק אל תחפפו" - אמנם הוא פונה אל קהילת מעצבי הפנים, אך בתור אדריכל אני מוכרח להזדהות עם כל הכתוב ואף לשתף עמכם. "החיפוף, אם כל חטאת. הרצון לסגור פינה חברמני... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...וחמימות של גן וטבע, התפתחות הצמח באדנית עץ היא מושלמת היות והעץ ממנו בנוייה האדנית נותנת את בידוד הטמפרטורה הטבעית הנידרשת לשורשים הנימצאים בבית האדנית. משתלבות יפה עם,רהוט גן ,רהיטי גן שונים,שימושי אדניות עץ בתיחום בתי קפה, מסעדות, מרפסת, מעקה, גג, גינה, אדן חלון, לתליה, אולמי שמחות ועוד.אדניות עץ - איכות לבית ולגינה מהווה שדרוג ויופי.אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצטיינים בשום יופי,עמידותם לאורך שנים קצרה ביותר, מתייבשים, נשברות ומתבלות.א... -
הרצאתו של האדריכל והמעצב - אלון ברנוביץ'
13.03.14...המחוללים של הרעיון, את הספקות, את המכשולים, את האנשים שמזינים אותו ומהווים חלק בלתי נפרד מהיצירה השלימה. ברנוביץ - קרוננברג אדריכלים עוסק בפיתוח חללי מסחר ופנאי ועבודתם כוללת בתי מלון, אולמות אירועים, רשתות קמעוניות, ברים , מסעדות ומשרדים בארץ ובעולם. עבודתם זוכה להוקרה בפרסים ובפרסומים רבים בעיתונות וברשתות החברתיות. (FRAME, Wall Paper, DE Architect, Domes, DeZeen רשימה חלקית) סקירה חלקית מהשנה האחרונה תגלה כי עבודתם על מלון Sir Albert שנפתח... -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17...מחופה ,עמידות למים ב-100%, מוגן בפני מכות יבשות, מוגן בפני שריטות , יוצר אקוסטיקה מושלמת ,מוגן UV ,עשוי מחומרים ממוחזרים, בטוח במגע עם מזון תקן אש ישראלי ועוד מגוון יתרונות, סדרת ה-KERRADECO מתאימה ליישום בבתי חולים ,מסעדות, קווי ייצור, סלוני יופי, משרדים, מלונות, מרכזי קניות, בתים ומקלחות, חברת VOX PROFILE המובילה בתחום החיפויים הפולימריים עם 3 מפעלי ייצור מתקדמים בעולם . במפעל היצור שבפולין יש את אחד הקווים המודרניים ביותר לייצו... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16...ק. באותה תקופה הלקוח היה בשליחות בחו"ל, ולכן כל עניין התכנון נעשה דרך המיילים. מה שמעניין שתוך פרק זמן של שבועיים סגרנו את התכנון, מכיוון שהתכנון קלע בול לטעמו של הלקוח. אני לא אשכח את הציטוט ממנו: "It's too good to be true" במהלך התכנון נתנו מספר דגשים: 1.חלוקת חללים ברורה, כך שיחידת ההורים תהיה במפלס הכניסה, וקומת המגורים תהיה של הילדים. בנוסף החללים הציבוריים (סלון, מטבח, פ.אוכל) מופרדים מהחללים הפרטיים. 2. קשר בין חללי הפנים וחללי החוץ. כבר ש... -
מספר צעדים פשוטים להנגיש את העסק שלך
13.08.14...סקטור הפרטי, אך ניתן להגדיר למה התכוון המחוקק. התקנות מפרטות מגוון גדול של שימושים ובהם: בנקים, בתי דואר, בתי מרקחת, מכבסות, מכוני יופי ומספרות, מרכזי אינטרנט, משרד או בניין משרדים, סוכנויות ביטוח, סוכנויות תיווך, תחנות דלק, מסעדות, בתי קפה, ברים, בתי קולנוע, תיאטרון, אולמי מופעים, דיסקוטקים, איצדטיונים או כל מקום המשמש למופעים ולבידור, מרכזי קניות, סופרמרקט, מרכולים, קיוסקים, מקומות למכירת מזון, שוק או כל מקום המשמש לקניות או להשכרת ציוד, מרכזי ... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17...זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באזור.בדיקת היתכנות לנכס, גם כשייתכן שמדובר בה... -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17...ודי התואר היוו עבורי הארה גדולה וככל שנהנתי מהם כך גם חיכיתי שיסתיימו כדי שאוכל לעסוק בעיצוב ב"עולם האמיתי".נשמח לשמוע על ההכשרה המקצועית שלךאני בעלת תואר ראשון בעיצוב פנים ותואר הנדסאי אדריכלות, שניהם בהצטיינות ממכללת שנקר. במהלך התואר הראשון עבדתי כפרילנסרית עם מעצבים ואדריכלים וכשהסטודיו כבר עמד על רגליו המשכתי ללימודיי הנדסאי אדריכלות. גם היום, עם הנסיון העשיר שצברתי, אני מרגישה שיש עוד מה ללמוד בתחום הנפלא הזה.מהו תהליך העבודה שלך מול הלקוח?...