חיפוש - חדשות , קטלוגים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , במה , מסעדות |1| - דף 5
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מלון פלאזה נצרת- מלון ירוק
27.02.11מלון פלאזה השוכן בנצרת עלית הוא אחד המלונות הותיקים באזור זה, אזור הנהנה משמש רוב ימות השנה. המלון כולל 184 חדרים, חדר אוכל, מסעדות, בריכה מחוממת ושטח הרצפה שלו (כולל המדשאות סביב המלון) כ- 5,500 מ"ר. המלון צורך כמויות גדולות של מים חמים לצורך תפעול כל מתקניו. החימום נעשה על-ידי תנורי גז. בתקופה האחרונה עלתה המודעות לנושאי איכות הסביבה והצורך לחסוך באנרגיה עומד בראש סדר עדיפות לאומי ובעקבות תמריצי הסובסידיה של משרד התשתיות, החליטה הנהלת... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...יותר. בין שני האזורים חוצץ רהיט דו-כיווני בגובה 1.5 המשמש מצידו האחד כדוכן מכירה ותצוגה המכיל כ-300 גווני-לק שונים ברצף אחד ארוך ומרשים, ומצידו השני הוא מהווה חלק אינטגרלי מעמדות הטיפול. תכנון זה יצר הפרדה ברורה בין מתחם הטיפול לבין אזורי המכירה , בצורה המנצלת ככל הניתן את שטח החדר וגם אפשר מידה של פרטיות הנדרשת בעמדות הטיפול. עמדות הטיפול הנמצאות על גבי במה מול הכניסה ,בעצם מהוות קיר-כח מעניין ופעיל, הנשקף אל הלקוחות הנכנסים לבוטיק. -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17...ודי התואר היוו עבורי הארה גדולה וככל שנהנתי מהם כך גם חיכיתי שיסתיימו כדי שאוכל לעסוק בעיצוב ב"עולם האמיתי".נשמח לשמוע על ההכשרה המקצועית שלךאני בעלת תואר ראשון בעיצוב פנים ותואר הנדסאי אדריכלות, שניהם בהצטיינות ממכללת שנקר. במהלך התואר הראשון עבדתי כפרילנסרית עם מעצבים ואדריכלים וכשהסטודיו כבר עמד על רגליו המשכתי ללימודיי הנדסאי אדריכלות. גם היום, עם הנסיון העשיר שצברתי, אני מרגישה שיש עוד מה ללמוד בתחום הנפלא הזה.מהו תהליך העבודה שלך מול הלקוח?... -
אחד על אחד - נילי קינן
28.12.17...מהם עיסוקיך כעת? אני נילי קינן, מעצבת פנים מזה 18 שנים ומרצה למקצועות העיצוב ב HIT. אוהבת מה שאני עושה (כולם אומרים את זה, השאלה אם מתכוונים.. :-)) ועוסקת בכל חיי המקצועיים בעיצוב - בתים פרטיים, דירות, שינויי דיירים, משרדים, מסעדות, מכון יופי, מכון ליווי (כן כן..), פנטהאוזים. כל מה שקשור לשרטוטים, תכנון, כתבי כמויות, נגרות ומה לא...מלווה הלקוח משלב התכנון עד לשלט "ברוכים הבאים" על הדלת. משתדלת להעביר לו את כאב הראש הכרוך בתהליך הזה ולהיות לעזר בכ... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14כאשר אני מתכננת מסעדות ובתי עסק התכנון והסגנון העיצובי הוא תמיד תוצאה של לוקשיין, קהל היעד, ומיצוב התפריט. במקרה הזה, הים, הכתיב מערכת חומרים ספציפית עבור התקרה והרצפה- עץ גושני לפנים, ודק עבור החוץ. אחרי כל השיחות עם הלקוח, ששיתף אותי בתוכניות לעתיד עבור המקום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור ... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13יום שני, 6 מאי 2013מתחם "אבניו", קרית שדה התעופהמה בין המלונות ממילא ואמריקן קולוני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם ... -
אחד על אחד - זיוית כץ על עיצוב ויזמות
16.01.17... ישירה לקהל יעד חשוב וחשיפה ממוקדת למוצרים שלהם. לצורך המיזם הקמתי קהילה המונה למעלה מ 1300 מעצבים פעילים והשקנו לאחרונה פיילוט ראשון בישראל בו לוקחים חלק מעצבים מהקהילה ו300 עסקים וחנויות בתחום.ואיך הגעת בעצם לעסוק בתחום זה?במהלך עבודה על פרויקטים של עיצוב פנים שכללו גם רכישת פריטים הבנתי שיש קושי עצום בתחום שלנו לאתר ולמצוא את הפריטים שאנחנו מחפשים במרחב הפיזי סביבנו. עולם ההשראה שלנו המעצבים רחב ואנחנו שואבים השראה כמעט מכל מקום: מגזינים, פרוי... -
כנס האדריכלים הבינלאומי השני בחיפה
3.12.14... סמוך לחזית הים (ווטרפרונט) מגדיר מחדש את הים התיכון כחלק בלתי נפרד מאורח החיים האורבני בעיר.כנס האדריכלים הבינלאומי בחיפה, בנושא חזית הים יעסוק בהתחדשות חיפה כעיר חוף מרכזית יפיץ את השינוי החדש של חיפה בנושא חזית הים, ויספק במה מרכזית להפיכתה לעיר נמל אורבנית.איך ארכיטקטורה בת ימינו יכולה להשתלב עם ארכיטקטורה מקומית ישנה יותר, יצירת מתחם אחד שמאגד תחתיו בתי מלון, קמעונות, מסעדות, משרדים, בתי דירות מתקני חניה, יחד עם זאת פארקים וכיכרות מרכזיים.הנ... -
ביקורת אדריכלות ומיכאל יעקובסון
10.04.13...ם. גם רכילות אדריכלית זה דבר מעניין ובהחלט נושא שאפשר לכתוב עליו.אבל אי אפשר שזה כל מה שיהיה. אנחנו צריכים מבקרי אדריכלות שיכתבו על אדריכלות. שיכתבו כמו יעקובסון - עם שטויות, שירים ומעשיות על מסעדות חומוס מצידי, עם הערצה שאני לא יכול להבין למבני בטון חשוף, אפילו עם שיעור בהיסטוריה... אבל גם עם ראייה תמימה ומפוכחת ויכולת התבטאות שמגלה לנו מקומות חדשים ומוכרים ומגישה לנו אותם דרך עיניהם.ומילה אחרונה אישית ליעקובסון - לך לעזאזל יקירי, שתהיה לי בריא. -
פנימה והחוצה - המנוע הכלכלי של תל אביב
21.11.12...ללת את תל אביב ואת האורבניות החיונית שלה אבל אם קוראים בתשומת לב אפשר לגלות את התהליך שמחזק ומחליש את העיר."בשנים האחרונות" נכתב בכתבה, "נהפכו שדרות רוטשילד בתל אביב לאבן שואבת לבנייני משרדים, בנקים ועורכי דין. אחריהם באו גם מסעדות היוקרה, בתי הקפה, הברים ומבני הבאוהאוס לשימור שנהפכו לנכסי נדל"ן לוהטים. אלא שבשלוש השנים האחרונות נהפך המתחם התל אביבי התוסס לזירה לוהטת לא פחות עבור סקטור נוסף: חברות סטארט־אפ".המשך הכתבה מתאר החלק השני של התהליך. "ב...