חיפוש - חדשות , מאמרים , קטלוגים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , גל , מסעדות |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15... - אלו מקררים תעשייתיים שמיועדים למטבח של מסעדות, בתי מלון ורשתות גדולות של בתי קפה או רשתות מזון. מקפיאי אמבטיה פתוחים מתאימים לתצוגת בשרים, בצקים ומוצרי מאפה, אך במסעדות נהוג להשתמש במקפיאים סגורים לצורך אחסון של חומרי הגלם. במקפיאים יש בדרך כלל יחידת מנוע חיצונית, בקרת שליטה דיגיטלית, הקפאה יבשה בעלת מסך אוויר, גופי חימום למניעת הצטברות אדים והזעה ואמבטיית ניקוז עם הפשרות אוטומטיות. ג. מקררים עומדים - אלו המקררים הנפוצים ביותר במסעדות... -
הפולניות חוזרות עם צלחות על הקיר
18.07.11...רצלן אמנם עתיק ומקושר אצלנו לנדוניות מכובדות ותצוגה אצל הדודה" כותבת רונית, "אבל אפשר לתת להן פרשנות מודרנית ומינימליסטית יפה כמו ביצירה כאן, ולרוב, טיפול מודרני במסורת עתיקה יכול לתת יופי של תוצאות." רונית מציגה גם צלחות היוצרות ביחד מבנה גדול יותר, טפטים עם דוגמת צלחות, ואפילו כאלה שהן יצירת אמנות כמו אוסף הצלחות המרכיבות יחד את מפת צרפת ועליה מסומנות מסעדות מישלן. ואנו נצטט את הטוקבק של מיכל בנושא: " זה מקסים, באמת, אבל על קירות של אחרים." -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
הסינמה לצדק
2.03.14...יש אפס מחשבה על כך שירושלים היא אטרקציה בפני עצמה."על תרבות וקולנוע ישראלי: "19 אולמות שעוטפים שטחי מסחר עצומים, כתירוץ תרבותי לחגיגת צריכה של מותגים מקסטרו ועד לנדוור, ממוזס ועד סטימצקי. חנויות ירושלמיות קטנות לא נראה כאן."על מתחם הסינמה סיטי החדש בירושלים: "שמונה קומות, 20 אלף מטרים רבועים ו-19 אולמות קולנוע, המציעים לירושלמים 3,000 מושבים בסך הכל. המבקרים יוכלו לאכול ולקנות ב-54 מסעדות וחנויות, כש-2,000 מקומות חניה ממתינים לרכביהם."להמשך קריאה -
שקרים ירוקים על העיר והפריפריה
12.11.12...נסתכל רגע על השטות הזו ונחייך יחד.התמונה כאן בפוסט מציגה את הטענה הירוקה כך: אנו מודדים השפעה של פליטת גזי חממה על ידי מכוניות. בדרך כלל מציגים את הנתון של זיהום למ"ר (מפה שמאלית). אבל! אם נחלק את כמות הפליטה למספר התושבים, נגלה שתושב העיר יוצר פחות גזי חממה מתושב הפריפריה.זה גם הגיוני! תושב העיר נוסע רק מרחק קצר לעבודה בעוד שתושב הפרוורים אחראי לזיהום בפקקים.מ.ש.ל.היכן טמון השקר?אם קראתם את הפסקה הקודמת מהר או שמעתם את הטענה בהרצאה, סביר להניח ש... -
כל יום מחדש אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט מגביר
10.03.14כך אומר מעצב-הפנים ירון טל, שבין עבודותיו הבולטות ניתו למצוא בין השאר את משרדי גוגל ישראל, משרדי גינדי השקעות , רשת מלונות דן, תכשיטי מילר ושלל מסעדות ובתי קפה כ- שגב אקפסרס, VONG, בנדיקטס, וולפנייטס ועוד. בקיצור בחור עסוק, ואם כבר, אז גם האח-של (ארז). טל כותב טור אורח באתר בניין ודיור ומבקש "רק אל תחפפו" - אמנם הוא פונה אל קהילת מעצבי הפנים, אך בתור אדריכל אני מוכרח להזדהות עם כל הכתוב ואף לשתף עמכם. "החיפוף, אם כל חטאת. הרצון לסגור פינה חברמני... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...ניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור וגלזורה רלוונטית, הם שבירים ולרוב תיווצר עליהם שכבה לבנה של שיירי מלח וסידן הקיימים במים.את אדנית העץ יש למקם בהתאם לסוג הצמח הרלוונטי, צמחים לצל,שמש ישירה, שמש חלקי, חצי צל-שמש ועוד.יש למלא את האדנית העץ בתערובת אדמה אוורירית ולהשקות במים עד ורוויה למשך מספר ימים, יש להוריד את כמות ההשקייה בהדרגה עד לכמות המים שהצמח נדרש .יש לברר את כל פרטי ההזנה השונים במשתלה הרלוונטית ששם הצמחים נרכשו. -
הרצאתו של האדריכל והמעצב - אלון ברנוביץ'
13.03.14...יוני סמוי מהעין וזאת למרות שאינו נופל במשמעותו או שהוא חלילה פחות מסקרן או חסר השראה מהחוויה הפיזית של המשתמש. ההרצאה תעסוק בהרחבה דווקא בתהליכים אלו שלעולם נוכחים רק מתחת לפני השטח ומזמינה להציץ אל מאחורי הקלעים של המשרד ולגלות את המחוללים של הרעיון, את הספקות, את המכשולים, את האנשים שמזינים אותו ומהווים חלק בלתי נפרד מהיצירה השלימה. ברנוביץ - קרוננברג אדריכלים עוסק בפיתוח חללי מסחר ופנאי ועבודתם כוללת בתי מלון, אולמות אירועים, רשתות קמעוניות... -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17...מחופה ,עמידות למים ב-100%, מוגן בפני מכות יבשות, מוגן בפני שריטות , יוצר אקוסטיקה מושלמת ,מוגן UV ,עשוי מחומרים ממוחזרים, בטוח במגע עם מזון תקן אש ישראלי ועוד מגוון יתרונות, סדרת ה-KERRADECO מתאימה ליישום בבתי חולים ,מסעדות, קווי ייצור, סלוני יופי, משרדים, מלונות, מרכזי קניות, בתים ומקלחות, חברת VOX PROFILE המובילה בתחום החיפויים הפולימריים עם 3 מפעלי ייצור מתקדמים בעולם . במפעל היצור שבפולין יש את אחד הקווים המודרניים ביותר לייצו... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16... מכללת תל-חי. הנדסאי רשום בפנקס ההנדאסים, בעל רישון לתכנון מבנים ובתים עד 4 קומות. מתעסק בתכנון, אדריכלות ועיצוב פנים למגוון פרויקטים - בנייה חדשה, בתים פרטיים, וילות , תוספות והרחבות בניה, בניה ירוקה, שינויי דיירים, חנויות, מסעדות, ועוד מגוון פרוייקטים, כמו כן נותן ייעוץ אדריכלי.איך הגעת לעסוק בתחום?השילוב של עיצוב והנדסה תמיד עניין אותי. באדריכלות השילוב הזה בא לידי ביטוי באופן מובהק. הרעיון הוא לקחת חללים, לעצב אותם ולסדר אותם באופן כזה שיהיה ... -
מספר צעדים פשוטים להנגיש את העסק שלך
13.08.14...הרצפה יהיה מחומר קשיח ושאין בה בליטות ושקיעות. 2. האם אפשר לפתוח את הדלת בקלות? האם ניתן לזהות את הדלת? לוודא שאין מכשול המקשה על פתיחת הדלת.יש להתקין סימני אזהרה בקירות שקופים / חלון ראווה / דלת שקופה.3. אפשר להיכנס עם כיסא גלגלים? אם נמצא הפרש גובה בין מדרכה לכניסה לבית העסק (עד 20 ס"מ) - יש להתקין רמפה בפתח החנות.רמפה בשיפוע שלא יעלה על 12%.ניתן להתקין רכיב משופע, פריק או קבוע. בכל מקרה עליכם לפנות לאגף רישוי עסקים ברשות המקומית המטפלת במדרכות... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17...זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באזור.בדיקת היתכנות לנכס, גם כשייתכן שמדובר בה... -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17... לעסוק בעיצוב ב"עולם האמיתי".נשמח לשמוע על ההכשרה המקצועית שלךאני בעלת תואר ראשון בעיצוב פנים ותואר הנדסאי אדריכלות, שניהם בהצטיינות ממכללת שנקר. במהלך התואר הראשון עבדתי כפרילנסרית עם מעצבים ואדריכלים וכשהסטודיו כבר עמד על רגליו המשכתי ללימודיי הנדסאי אדריכלות. גם היום, עם הנסיון העשיר שצברתי, אני מרגישה שיש עוד מה ללמוד בתחום הנפלא הזה.מהו תהליך העבודה שלך מול הלקוח?תהליך העבודה מתחיל בפגישת היכרות בה אני לומדת את היקף הפרויקט, את הלקוח ואת הצי...