חיפוש - חדשות , מאמרים , קטלוגים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , דרך , מסעדות |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...יתיים שמיועדים למטבח של מסעדות, בתי מלון ורשתות גדולות של בתי קפה או רשתות מזון. מקפיאי אמבטיה פתוחים מתאימים לתצוגת בשרים, בצקים ומוצרי מאפה, אך במסעדות נהוג להשתמש במקפיאים סגורים לצורך אחסון של חומרי הגלם. במקפיאים יש בדרך כלל יחידת מנוע חיצונית, בקרת שליטה דיגיטלית, הקפאה יבשה בעלת מסך אוויר, גופי חימום למניעת הצטברות אדים והזעה ואמבטיית ניקוז עם הפשרות אוטומטיות. ג. מקררים עומדים - אלו המקררים הנפוצים ביותר במסעדות. בניגוד למקפיאים,... -
הפולניות חוזרות עם צלחות על הקיר
18.07.11...רצלן אמנם עתיק ומקושר אצלנו לנדוניות מכובדות ותצוגה אצל הדודה" כותבת רונית, "אבל אפשר לתת להן פרשנות מודרנית ומינימליסטית יפה כמו ביצירה כאן, ולרוב, טיפול מודרני במסורת עתיקה יכול לתת יופי של תוצאות." רונית מציגה גם צלחות היוצרות ביחד מבנה גדול יותר, טפטים עם דוגמת צלחות, ואפילו כאלה שהן יצירת אמנות כמו אוסף הצלחות המרכיבות יחד את מפת צרפת ועליה מסומנות מסעדות מישלן. ואנו נצטט את הטוקבק של מיכל בנושא: " זה מקסים, באמת, אבל על קירות של אחרים." -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
הסינמה לצדק
2.03.14...יש אפס מחשבה על כך שירושלים היא אטרקציה בפני עצמה."על תרבות וקולנוע ישראלי: "19 אולמות שעוטפים שטחי מסחר עצומים, כתירוץ תרבותי לחגיגת צריכה של מותגים מקסטרו ועד לנדוור, ממוזס ועד סטימצקי. חנויות ירושלמיות קטנות לא נראה כאן."על מתחם הסינמה סיטי החדש בירושלים: "שמונה קומות, 20 אלף מטרים רבועים ו-19 אולמות קולנוע, המציעים לירושלמים 3,000 מושבים בסך הכל. המבקרים יוכלו לאכול ולקנות ב-54 מסעדות וחנויות, כש-2,000 מקומות חניה ממתינים לרכביהם."להמשך קריאה -
שקרים ירוקים על העיר והפריפריה
12.11.12"העיר ירוקה יותר מהפרוור" - את השטות הזו מפיצים ודוחפים ארגונים ירוקים כי זה יושב להם טוב על האג'נדה. שוב ושוב כיף לראות איך ארגונים מציבים טענה ואז מוצאים סטטיסטיקה עקומה כדי לגבות אותה. סטטיסטיקה היא דרך מצוינת לשקר. היא נשמעת תמיד כל כך חכמה ומושכלת. במקרה הזה ארגוני הירוקים חברו לארגונים שתומכים בעירוניות כשהאינטרס של שניהם הוא להראות ש"זה בסדר, אפשר להיות עירוני וירוק". יותר מזה, כדי להוכיח כביכול את הטענה הם אפילו אומרים "עירוני זה יותר ירו... -
כל יום מחדש אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט מגביר
10.03.14...מוהו עוד לא נראה" ובאותו רחוב עוד חמישה קניונים אחרים שנראים בדיוק כמוהו. מה שבסופו של דבר קורה פעמים רבות הוא, לצערי, פזילה לשכן שפתח חנות חדשה והצליח ומיד העתקה ושכפול ברוטלי ופרובינציאלי של הסממנים החיצוניים. כך גם בבתים פרטיים שבהם יש קו מחשבה אחיד ומעצבים שניזונים מ"הטרנדים" שבדרך כלל מראים דברים דומים או מתפתים למוצר שנמכר "רק בשבילך" בהנחה מיוחדת אבל נמצא בדיוק אצל השכן. ככה בדיוק אנחנו מאבדים את הזהות שלנו בשביל לרצות אחרים">> לקריאה מלאה -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...וחמימות של גן וטבע, התפתחות הצמח באדנית עץ היא מושלמת היות והעץ ממנו בנוייה האדנית נותנת את בידוד הטמפרטורה הטבעית הנידרשת לשורשים הנימצאים בבית האדנית. משתלבות יפה עם,רהוט גן ,רהיטי גן שונים,שימושי אדניות עץ בתיחום בתי קפה, מסעדות, מרפסת, מעקה, גג, גינה, אדן חלון, לתליה, אולמי שמחות ועוד.אדניות עץ - איכות לבית ולגינה מהווה שדרוג ויופי.אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצטיינים בשום יופי,עמידותם לאורך שנים קצרה ביותר, מתייבשים, נשברות ומתבלות.א... -
הרצאתו של האדריכל והמעצב - אלון ברנוביץ'
13.03.14...המחוללים של הרעיון, את הספקות, את המכשולים, את האנשים שמזינים אותו ומהווים חלק בלתי נפרד מהיצירה השלימה. ברנוביץ - קרוננברג אדריכלים עוסק בפיתוח חללי מסחר ופנאי ועבודתם כוללת בתי מלון, אולמות אירועים, רשתות קמעוניות, ברים , מסעדות ומשרדים בארץ ובעולם. עבודתם זוכה להוקרה בפרסים ובפרסומים רבים בעיתונות וברשתות החברתיות. (FRAME, Wall Paper, DE Architect, Domes, DeZeen רשימה חלקית) סקירה חלקית מהשנה האחרונה תגלה כי עבודתם על מלון Sir Albert שנפתח... -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17...מחופה ,עמידות למים ב-100%, מוגן בפני מכות יבשות, מוגן בפני שריטות , יוצר אקוסטיקה מושלמת ,מוגן UV ,עשוי מחומרים ממוחזרים, בטוח במגע עם מזון תקן אש ישראלי ועוד מגוון יתרונות, סדרת ה-KERRADECO מתאימה ליישום בבתי חולים ,מסעדות, קווי ייצור, סלוני יופי, משרדים, מלונות, מרכזי קניות, בתים ומקלחות, חברת VOX PROFILE המובילה בתחום החיפויים הפולימריים עם 3 מפעלי ייצור מתקדמים בעולם . במפעל היצור שבפולין יש את אחד הקווים המודרניים ביותר לייצו... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16...לעבוד בשיתוף פעולה עם מס' משרדים בצפון. לאחר שעברתי למרכז עבדתי בספר משרדים תוך צבירת ניסיון בתכנון, הכנת בקשות להיתר והפקת סט תכניות עבודה. בנוסף עשיתי מס' קורסים והשתלמויות כמו קורס בניה ירוקה, וקורס נדל"ן. מהר מאוד יצאתי לדרך עצמאית וכיום עומדים לרשותי עשרות תכנונים של בתים פרטיים בכל רחבי הארץ.מהו תהליך העבודה הנהוג אצלך אל מול הלקוח?התכנון שלי הוא הגשמת חלומו של הלקוח ולכן חשוב שהלקוח יהיה שותף מלא בכל אחד משלבי התכנון. בשלב הראשון, למעשה כב... -
מספר צעדים פשוטים להנגיש את העסק שלך
13.08.14...ישוי עסקים ברשות המקומית המטפלת במדרכות כדי לקבל הנחיות מקצועיות. 4. האם פתח בית העסק מספיק רחב? לוודא שרוחב מעבר פתח כניסה יהיה לפחות 90 ס"מ. 5. האם אפשר להגיע מפתח עד עמדת השירות? להרחיב מעברים ישרים לרוחב 90 ס"מ. להסיר מהדרך כל מה שעלול להפריע לתנועה. מומלץ לשנות ימקום הדלפק כך שיהיה פשר להגיע אליו בנוחות. 6. האם דלפק השירות נגיש? לפנות את הדלפק מסחרוהאם הדלפק גבוה מדי, להנמיך לפחות קטע ברוחב 90 ס"מ. לפנות חפצים המסתירים את הפנים של נותן השיר... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... באמת אף אחד היכול להבטיח לכם במאת האחוזים שהמסעדה שלכם תצליח. ישנם גורמים רבים המשפיעים על הצלחתו של עסק ובדגש בעסקי המזון, כגון יכולות הניהול האישיות שלכם; איכות ; תחרות בשוק; או לעיתים גם המצב הביטחוני. יש עוד גורמים רבים שלא מנינו כאן, ולא את כולם אפשר להביא מראש בחשבון. מצד שני, זה גם לא קזינו שבו אין לכם שליטה על שום דבר. אתם בהחלט יכולים לעשות צעדים שקולים ומחושבים, כאלו המביאים בחשבון את כל הסיכונים וממזערים אותם בדרך להצלחה בהקמת מסעדה. -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17... אחד קרן מזורהיי קרן, ספרי לנו קצת מי את ומה עיסוקך כעת? אני מעצבת פנים והנדסאית אדריכלות בהכשרתי, בעלת סטודיו עצמאי משנת 2005. אנו מתמחים בתכנון ועיצוב חללים מסחריים כגון חנויות, משרדים, בתי קפה, מאפיות ומסעדות משלב התכנון, דרך הביצוע ועד לבחירת הריהוט והאביזרים. בתחום הבניה הפרטית הסטודיו מלווה תכנון פנים לדירות, תכנון אדריכלי לבתים פרטיים וליווי בנייה של דירות קבלן. צוות המעצבות שעובד בסטודיו מלווה אותי שנים ומורכב מבוגרות בתי ספר מובילים לעיצ...