חיפוש - חדשות , קטלוגים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , ככ , מסעדות |1| - דף 5
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מלון פלאזה נצרת- מלון ירוק
27.02.11מלון פלאזה השוכן בנצרת עלית הוא אחד המלונות הותיקים באזור זה, אזור הנהנה משמש רוב ימות השנה. המלון כולל 184 חדרים, חדר אוכל, מסעדות, בריכה מחוממת ושטח הרצפה שלו (כולל המדשאות סביב המלון) כ- 5,500 מ"ר. המלון צורך כמויות גדולות של מים חמים לצורך תפעול כל מתקניו. החימום נעשה על-ידי תנורי גז. בתקופה האחרונה עלתה המודעות לנושאי איכות הסביבה והצורך לחסוך באנרגיה עומד בראש סדר עדיפות לאומי ובעקבות תמריצי הסובסידיה של משרד התשתיות, החליטה הנהלת... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...יותר. בין שני האזורים חוצץ רהיט דו-כיווני בגובה 1.5 המשמש מצידו האחד כדוכן מכירה ותצוגה המכיל כ-300 גווני-לק שונים ברצף אחד ארוך ומרשים, ומצידו השני הוא מהווה חלק אינטגרלי מעמדות הטיפול. תכנון זה יצר הפרדה ברורה בין מתחם הטיפול לבין אזורי המכירה , בצורה המנצלת ככל הניתן את שטח החדר וגם אפשר מידה של פרטיות הנדרשת בעמדות הטיפול. עמדות הטיפול הנמצאות על גבי במה מול הכניסה ,בעצם מהוות קיר-כח מעניין ופעיל, הנשקף אל הלקוחות הנכנסים לבוטיק. -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17...ת המעצבות שעובד בסטודיו מלווה אותי שנים ומורכב מבוגרות בתי ספר מובילים לעיצוב.איך הגעת לעסוק בתחום?מאז ומתמיד ידעתי שאני רוצה לעסוק בעיצוב או באמנות וכבר בגיל 18 נמשכתי במיוחד לעיצוב פנים. לימודי התואר היוו עבורי הארה גדולה וככל שנהנתי מהם כך גם חיכיתי שיסתיימו כדי שאוכל לעסוק בעיצוב ב"עולם האמיתי".נשמח לשמוע על ההכשרה המקצועית שלךאני בעלת תואר ראשון בעיצוב פנים ותואר הנדסאי אדריכלות, שניהם בהצטיינות ממכללת שנקר. במהלך התואר הראשון עבדתי כפרילנסר... -
אחד על אחד - נילי קינן
28.12.17...מהם עיסוקיך כעת? אני נילי קינן, מעצבת פנים מזה 18 שנים ומרצה למקצועות העיצוב ב HIT. אוהבת מה שאני עושה (כולם אומרים את זה, השאלה אם מתכוונים.. :-)) ועוסקת בכל חיי המקצועיים בעיצוב - בתים פרטיים, דירות, שינויי דיירים, משרדים, מסעדות, מכון יופי, מכון ליווי (כן כן..), פנטהאוזים. כל מה שקשור לשרטוטים, תכנון, כתבי כמויות, נגרות ומה לא...מלווה הלקוח משלב התכנון עד לשלט "ברוכים הבאים" על הדלת. משתדלת להעביר לו את כאב הראש הכרוך בתהליך הזה ולהיות לעזר בכ... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14כאשר אני מתכננת מסעדות ובתי עסק התכנון והסגנון העיצובי הוא תמיד תוצאה של לוקשיין, קהל היעד, ומיצוב התפריט. במקרה הזה, הים, הכתיב מערכת חומרים ספציפית עבור התקרה והרצפה- עץ גושני לפנים, ודק עבור החוץ. אחרי כל השיחות עם הלקוח, ששיתף אותי בתוכניות לעתיד עבור המקום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור ... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13יום שני, 6 מאי 2013מתחם "אבניו", קרית שדה התעופהמה בין המלונות ממילא ואמריקן קולוני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם ... -
אחד על אחד - זיוית כץ על עיצוב ויזמות
16.01.17...אמינה שעיצוב משקף מאוד את התרבות והמרחב בו הוא מתקיים, כך שהאדריכלות והעיצוב בישראל מאפיין לטוב ולרע את התהליך ההתפתחותי שעוברת החברה הישראלית. ישנם תחומים בהם ניתן למצוא עיצובים מיוחדים וחדשנות, הם בעיני מקבלים ביטוי בתכנון מסעדות, משרדי היי טק ובתי יוקרה.שימי אצבע על טרנד שבדרך?העולם האינטרנטי עובר התפכחות גדולה ויש היום יותר ויותר חיבור להתרחשות שלוקחת חלק גם במרחב הפיזי ולא רק על גבי המסכים. גם אתרי eCommerce ענקיים כמו Amazon מבינים את הצורך... -
כנס האדריכלים הבינלאומי השני בחיפה
3.12.14...ות חיפה כעיר חוף מרכזית יפיץ את השינוי החדש של חיפה בנושא חזית הים, ויספק במה מרכזית להפיכתה לעיר נמל אורבנית.איך ארכיטקטורה בת ימינו יכולה להשתלב עם ארכיטקטורה מקומית ישנה יותר, יצירת מתחם אחד שמאגד תחתיו בתי מלון, קמעונות, מסעדות, משרדים, בתי דירות מתקני חניה, יחד עם זאת פארקים וכיכרות מרכזיים.הנמל גם יגביר את הפעילות באזור הזה ויהפוך אותו לנמל החשוב ביותר, כגשר היסטורי המקשר בין אירופה, אפריקה ואסיה.כפי שתאודור הרצל צפה בספרו (אלטנוילנד, 1902)... -
ביקורת אדריכלות ומיכאל יעקובסון
10.04.13...שימה של יעקובסון כדי להסביר את הנקודה החשובה לדעתי - כדי לכתוב ביקורת אדריכלות טובה, אתה צריך לדעתי להסתכל, לספוג ולנסח לעצמך ולאחרים מה יש שם שעובד עליך ברמה הבסיסית הזו. כמה מאיתנו היו חושבים לכתוב ביקורת אדריכלית על מבנה סככה ושירותים? היינו מטיילים שם, רואים, נהנים, ואז, כמו כל אדריכל טוב, מנסים לפרק את ההנאה הזו לרכיבים. רכיבים מהם אפשר ללמוד משהו שבזכותו גם האדריכלות שלנו יכולה להיות טובה יותר. יעקובסון עובד בדיוק ככה אבל יתרונו הגדול הוא ה... -
פנימה והחוצה - המנוע הכלכלי של תל אביב
21.11.12...ללת את תל אביב ואת האורבניות החיונית שלה אבל אם קוראים בתשומת לב אפשר לגלות את התהליך שמחזק ומחליש את העיר."בשנים האחרונות" נכתב בכתבה, "נהפכו שדרות רוטשילד בתל אביב לאבן שואבת לבנייני משרדים, בנקים ועורכי דין. אחריהם באו גם מסעדות היוקרה, בתי הקפה, הברים ומבני הבאוהאוס לשימור שנהפכו לנכסי נדל"ן לוהטים. אלא שבשלוש השנים האחרונות נהפך המתחם התל אביבי התוסס לזירה לוהטת לא פחות עבור סקטור נוסף: חברות סטארט־אפ".המשך הכתבה מתאר החלק השני של התהליך. "ב...







