חיפוש - חדשות , קטלוגים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מדר , מסעדות |1| - דף 5
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מלון פלאזה נצרת- מלון ירוק
27.02.11מלון פלאזה השוכן בנצרת עלית הוא אחד המלונות הותיקים באזור זה, אזור הנהנה משמש רוב ימות השנה. המלון כולל 184 חדרים, חדר אוכל, מסעדות, בריכה מחוממת ושטח הרצפה שלו (כולל המדשאות סביב המלון) כ- 5,500 מ"ר. המלון צורך כמויות גדולות של מים חמים לצורך תפעול כל מתקניו. החימום נעשה על-ידי תנורי גז. בתקופה האחרונה עלתה המודעות לנושאי איכות הסביבה והצורך לחסוך באנרגיה עומד בראש סדר עדיפות לאומי ובעקבות תמריצי הסובסידיה של משרד התשתיות, החליטה הנהלת... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...חת חלק בפרויקט כה מרשים המשלב היסטוריה ארכיטקטונית עם חוויה עירונית דינמית. פרויקט שיחזור המושבה שרונה, מהווה מרכז של בילוי תרבות, ומסחר. הוא כולל פארק אורבני המשמר את המבנים המקוריים של המושבה הטמפלרית, שנהפכו לבתי קפה, מסעדות, גלריות אמנות וחנויות ייחודיות. כל מבנה שכזה מאכלס מספר בתי עסק המפוזרים בין קומות הבית ובחדרים. בתוך כל היופי הזה בחרו המשווקים של חברת OPI - יצרנית הענק הבין-לאומית למוצרי טיפוח ובניית ציפורניים ,לקבוע את ביתם החד... -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17...ת לתרום ולעשות בכל מקום.לסיכום, תחום העיצוב המסחרי של היום עומד בפני שינויים גדולים בעקבות אפשרויות הקניה באינטרנט וחדירה של טכנולוגיות חדשות. אלה נושאים שמרתקים אותי ואני נלהבת לעסוק בהם. אני סקרנית לגלות כיצד זה יתבטא בעיצוב הפנים, איך יראו החללים בעתיד ומה תהיה החוויה בהם וגם להיות שחקנית פעילה בתווך הזה. אני גם משוכנעת שכמו שתהליך התכנון התקצר עם השימוש בתוכנות תלת מימד ושרטוט ממוחשב כך גם תגיע קפיצת מדרגה בתהליכי הבניה.קרן מזור אדריכלות פנים -
אחד על אחד - נילי קינן
28.12.17...מהם עיסוקיך כעת? אני נילי קינן, מעצבת פנים מזה 18 שנים ומרצה למקצועות העיצוב ב HIT. אוהבת מה שאני עושה (כולם אומרים את זה, השאלה אם מתכוונים.. :-)) ועוסקת בכל חיי המקצועיים בעיצוב - בתים פרטיים, דירות, שינויי דיירים, משרדים, מסעדות, מכון יופי, מכון ליווי (כן כן..), פנטהאוזים. כל מה שקשור לשרטוטים, תכנון, כתבי כמויות, נגרות ומה לא...מלווה הלקוח משלב התכנון עד לשלט "ברוכים הבאים" על הדלת. משתדלת להעביר לו את כאב הראש הכרוך בתהליך הזה ולהיות לעזר בכ... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14כאשר אני מתכננת מסעדות ובתי עסק התכנון והסגנון העיצובי הוא תמיד תוצאה של לוקשיין, קהל היעד, ומיצוב התפריט. במקרה הזה, הים, הכתיב מערכת חומרים ספציפית עבור התקרה והרצפה- עץ גושני לפנים, ודק עבור החוץ. אחרי כל השיחות עם הלקוח, ששיתף אותי בתוכניות לעתיד עבור המקום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור ... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13יום שני, 6 מאי 2013מתחם "אבניו", קרית שדה התעופהמה בין המלונות ממילא ואמריקן קולוני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם ... -
אחד על אחד - זיוית כץ על עיצוב ויזמות
16.01.17...אמינה שעיצוב משקף מאוד את התרבות והמרחב בו הוא מתקיים, כך שהאדריכלות והעיצוב בישראל מאפיין לטוב ולרע את התהליך ההתפתחותי שעוברת החברה הישראלית. ישנם תחומים בהם ניתן למצוא עיצובים מיוחדים וחדשנות, הם בעיני מקבלים ביטוי בתכנון מסעדות, משרדי היי טק ובתי יוקרה.שימי אצבע על טרנד שבדרך?העולם האינטרנטי עובר התפכחות גדולה ויש היום יותר ויותר חיבור להתרחשות שלוקחת חלק גם במרחב הפיזי ולא רק על גבי המסכים. גם אתרי eCommerce ענקיים כמו Amazon מבינים את הצורך... -
כנס האדריכלים הבינלאומי השני בחיפה
3.12.14...:30-11:00 הפסקת קפה 11:00-11:45 מושב ראשון : פיתוח עירוני כלכלי בר קיימא פותח ומנחה: אדריכל אריאל וטרמן, מהנדס העיר חיפה משתתפים: · מר אבישי כהן, מנכ"ל חברת יפה נוף · פרופ' אהרון נמדר, דיקן וראש ביה"ס לנדל"ן, המכללה האקדמית נתניה · מר אמיר הלוי, מנכ"ל משרד התיירות · גלית כהן, סמנכ"לית תכנון ופיתוח בר קיימא, המשרד להגנת הסביבה 11:45-12:30 הרצאת אורח: אמסטרדם: עי... -
ביקורת אדריכלות ומיכאל יעקובסון
10.04.13...ם. גם רכילות אדריכלית זה דבר מעניין ובהחלט נושא שאפשר לכתוב עליו.אבל אי אפשר שזה כל מה שיהיה. אנחנו צריכים מבקרי אדריכלות שיכתבו על אדריכלות. שיכתבו כמו יעקובסון - עם שטויות, שירים ומעשיות על מסעדות חומוס מצידי, עם הערצה שאני לא יכול להבין למבני בטון חשוף, אפילו עם שיעור בהיסטוריה... אבל גם עם ראייה תמימה ומפוכחת ויכולת התבטאות שמגלה לנו מקומות חדשים ומוכרים ומגישה לנו אותם דרך עיניהם.ומילה אחרונה אישית ליעקובסון - לך לעזאזל יקירי, שתהיה לי בריא. -
פנימה והחוצה - המנוע הכלכלי של תל אביב
21.11.12...ללת את תל אביב ואת האורבניות החיונית שלה אבל אם קוראים בתשומת לב אפשר לגלות את התהליך שמחזק ומחליש את העיר."בשנים האחרונות" נכתב בכתבה, "נהפכו שדרות רוטשילד בתל אביב לאבן שואבת לבנייני משרדים, בנקים ועורכי דין. אחריהם באו גם מסעדות היוקרה, בתי הקפה, הברים ומבני הבאוהאוס לשימור שנהפכו לנכסי נדל"ן לוהטים. אלא שבשלוש השנים האחרונות נהפך המתחם התל אביבי התוסס לזירה לוהטת לא פחות עבור סקטור נוסף: חברות סטארט־אפ".המשך הכתבה מתאר החלק השני של התהליך. "ב...







