חיפוש - #תוכנית #ריהוט $DWG , עיצוב בר-מסעדה , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון ועיצוב בר מסעדה
12.11.12תכנון ועיצוב בר מסעדה תוך שימור המבנה הקיים. -
חומוס בהדונס
8.12.11חלל מלבני עירום עם אלכסונים בלתי ברורים, ששטחו 46 מ"ר, היה צריך להפוך למסעדה, שבה מטבח פעיל, שירותים, אזור הגשה ואזור ישיבה. הקונספט התייחס לראשוניות של החומוס, מקוריותו ועתיקות היומין שלו שחוזרת ובגדול, ולכן הובלנו קו ישן-נושן עם קריצה עדכנית. לעזרתי גויס הרטרו שיק העכשווי, הוא הווינטאג' לייט, כפי שאני מכנה אותו, מראה שלא תואם חומוסיות בדרך כלל. קיר מרכזי חילק את החלל בין המטבח לאזור הגלוי, לו הוקדש אזור ההגשה והישיבה. הקיר קיבל את עיקר תשומת ה... -
תכנון ריהוט בהתאמה אישית
12.05.20כיום ניתן לרכוש ריהוט ברשתות רבות אותו תוכלו לראות בעסקים/במשרדים נוספים. במידה ואתם מעוניינים ליצור חלל ייחודי שימתג אתכם ואת העסק שלכם אתם מוזמנים לפנות אליי: עולם בלתי מוגבל של יצירתיות תכנון ועיצוב ריהוט ייחודי בהתאמה אישית תכניות ייצור לנגרות בחירת חומרים ספקים מומחים -
עיצוב מסעדת סושי
27.02.11...רות וחיפויים שונים, משטחי קוריאן מתעגלים, תקרת בד מתוחה שיוצרה בחו"ל ויובאה לארץ, חיפויי אמ.די.אף מחורצים בצורות שונות בעבודה ייחודית משולבת של מספר נגריות ברחבי הארץ, ספות ופרטי ריהוט לבנים, אדניות עץ וכו'... דלפק הישיבה הגדול והמרכזי בחלל נוצר בהשארת שדות אורז ונוצר לאחר תכנון מדוייק במודלים ותכנונים בכלים שונים על מנת לייצר אותו בצורות ייחודיות, בעבודת יד ובצבע שלייפלק בתנור. דנה שקד סטודיו לעיצוב פנים 050-7870048 [email protected] -
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16...מגבלות המקום, סוג העסקים הקיימים, וקהל הלקוחות הבאים לבלות בקניון. מאחר ובמבנה הצמוד לקפה YOO קיימים משרדים רבים, היה חשוב ליזמים ליצור במקום אווירה נוחה אשר תאפשר לקיים פגישות עסקיות באין מפריע. עם נתונים אלו התחלתי את התכנון כאשר היה ברור כי המענה צריך להיות משולב בראייה הוליסטית המקשרת בין כל הפונקציות הנדרשות החל ממקומות ישיבה מגוונים ועד לחללים המשמשים לעבודה, אחסון וכמובן מיקום בית הקפה ביחס למתאר הקניון והקומה. אחת ההחלטות החשובות ה... -
תכנון ריהוט - חדר ארונות קטן
16.02.11תכנון ריהוט בחדר שינה קונספט עיצובי: -קוים רכים ונקיים, -גווני שמנת ועץ אלון מולבן לתחושת חמימות ונינוחות, -ניצול מקסימלי של החלל הקטן לטובת ארונות ושולחן טואלט. לדוגמאות נוספות ניתן ליצור איתי קשר ריהוט זה בוצע ע"י נגריית 'קו-ירוק' ברשות משה פיטוסי. *התמונות להדגמה בלבד -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מטבח בבית פרטי
12.11.12עיצוב ותכנון מטבח בבית פרטי -
מסעדת לימון גראס תל מונד
14.10.12תכנון ועיצוב סניף של רשת למון גראס בתל מונד בסגנון אסיאתי מודרני. -
תכנון ועיצוב משרד מכירות
4.04.16תכנון ועיצוב משרד מכירות יוקרתי, התכנון כלל עיצוב התקרות בגבס, ליווי בבחירת הריהוט, הריצוף והדלתות והרי התוצאות לפניכם: -
עיצוב פנים למשרדים
23.08.17עיצוב פנים למשרדים מתחיל מתכנון נכון, פרקטי ונוח גם לעובדים בו וגם למבקרים בו: את התכנון אני מתחילה בבניית פרוגרמה מדויקת עם הלקוח ועם משתמשי הקצה (מינוח קצת מצחיק לנושא של עיצוב פנים אבל בכל זאת נכון) מאחר והחוויה בחלל היא של הבעלים כמובן אך גם של העובדים שבאים לעבוד יום יום במשרד שצריך שיהיה להם נוח לעבוד בו. הנושא העיקרי לתכנון הם מעברים רחבים, ארגונמיה בעבודה, מקומות איחסון רבים ונוחים לעובדים, תאורה מספקת, בחירת מיקומים נכונים לכל עובד... -
עיצוב בר יין נוחי
22.02.12...אחד העם, תל אביב. פרויקטים בתחום הקולינריה הם יקרים בהרבה מבנייה פרטית. הם דורשים פרטי נגרות ייחודיים תאורה מרובה, מערך חשמל מסובך, אוורור ומיזוג חללים גדולים ופתוחים וכמובן ציוד מטבח ובר שעולים הון... על כן יש להקפיד על תכנון מדוקדק ועמידה בתקציב מוכתב מראש. כתב הכמויות הוא מרכיב מכריע ביציאה למכרז קבלנים, אין מקום לטעויות. כל מה שלא תוכנן יוכנס בסיכום ועלול לנפח את ההשקעה למימדים לא הגיוניים ולא רווחיים. בר יין וטפסים פרויקט צעיר וקליל. ... -
בית פרטי אבן יהודה
9.11.13עיצוב והלבשת חלל המגורים,יחידה נפרדת וקליניקה בניית פרוגרמה ותכנון תקציב עם הלקוח תכנון ועיצוב ריהוט בהתאמה אישית התאמה וליווי ברכישת ריהוט,טכסטיל,תאורה, אומנות ואביזרים -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...אפשרים לכל עובדי המטבח לקחת חלק אקטיבי ביצירת האווירה הרצויה במקום החל מפרטי הלבוש שלהם ועד אופן עבודתכם וכלי האחסון בהם הם משתמשים.. גם חומרי הגלם המרכיבים את המנות מהווים חלק בלתי נפרד מתהליך עיצוב המסעדה ומשפיעים על תכנון ובחירת גופי התאורה, הצבעים וסוג הריהוט. בעיצוב מסעדות יפניות שואבים לא פעם השראה מחומרים טבעיים כגון במבוק, עץ גושני, אצות וכדומה. במבוק הופך בשנים האחרונות לחומר נהדר לעבודה וניתן להפיק ממנו משטחים, חיפויים, כלי עב...







