חיפוש - מאמרים , גדר , עיצוב מסעדה , עיצוב מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17... זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימת….כך גם המותג שלך,המסעדה שלך . את אישיותו של המותג שלך יש להגדיר. ליפני שמעצבים מסעדה צריך לבוא עם הגדרות :הגדרת קונספט של המקום, הגדרת מזון , הגדרת מיתוג , הגדרת קהל והסיפור מאחורי המסעדה ומשם ניגש לעיצוב , שיספר את הסיפור וישרת את ההגדרות הרצויות .מיקום המותגאתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד ש... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...ים ומתוכננים עד לפרט הכי קטן בשילוב תחכום מהוקצע שלא מנסה להיות טרנד חולף. למסעדות יפניות יש כל כך הרבה מקורות השראה לכן תהליך עיצוב הפנים של המסעדה חייב לקחת בחשבון תחילה את הבנת הצרכים, הגדרת פרוגרמה מדויקת, שיאפשרו לאחר מכן חלוקת חלל פונקציונאלית ונכונה לקונספט ולאופן הישיבה וההכנה. לסיכום, מעצבת הפנים צריכה להיות יצירתית ובעלת כשרון למידה על מנת להבין את המהות שבמקום, במטרה ליצור את האווירה הרצויה שכוללת את כלל המרכיבים בחלל ובאוכל. -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11...ונות לעיצוב חלל שבוצעו בפרויקטים שונים ע"י מעצב צמחייה דקורטיבית. פרויקט חתונה לבנה - עיצוב צמחייה בצבעי שמנת, בשילוב ורדים ועצים בצבע לבן להשראה ואוירה רומנטית תל אביב של שנות ה30 - עיצוב שדרת עצי פרי ופיקוסים עתיקים לעיצוב מסעדה ומלון בסגנון נוסטלגי צמחייה מוזהבת - עצי זהב גדולים להענקת אוירת יוקרה בחברה לתכשיטים ומוצרי זהב העצים והצמחייה מעוצבים ע"י מעצב אישי בארץ ומיוצרים בארץ ובחו"ל. הפרויקטים מלווים בפיקוח מלא ואישי באופן המקצו...







