חיפוש - תגובות , מאמרים , דרך , מסעדות , עיצוב מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...שבוע או האם אתה קונה בכמויות גדולות עבור חיסכון? האם המפיץ שלך יאפשר לך לקנות בתפזורת ולאחסן במחסן שלו ללא תשלום נוסף? האם יש לך מלאי בעל ערך גבוה הדורש אמצעי אבטחה מיוחדים? אחסון הוא דוגמה לשיקולי תכנון תפעולי ופונקציונלי שבדרך כלל אינם נחשבים לתוכנית הלימודים של עיצוב פנים. איפה העיצוב פוגש פונקציה היא לעיתים קרובות פער עבור מעצבי מסעדה ללא ניסיון עמוק בתעשיית המסעדה.וכאן בא תפקיד מעצב מסעדות שיודע לתכנן עיצוב ואיכסון נכון .צרכי קירורהאם יש לך... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... באמת אף אחד היכול להבטיח לכם במאת האחוזים שהמסעדה שלכם תצליח. ישנם גורמים רבים המשפיעים על הצלחתו של עסק ובדגש בעסקי המזון, כגון יכולות הניהול האישיות שלכם; איכות ; תחרות בשוק; או לעיתים גם המצב הביטחוני. יש עוד גורמים רבים שלא מנינו כאן, ולא את כולם אפשר להביא מראש בחשבון. מצד שני, זה גם לא קזינו שבו אין לכם שליטה על שום דבר. אתם בהחלט יכולים לעשות צעדים שקולים ומחושבים, כאלו המביאים בחשבון את כל הסיכונים וממזערים אותם בדרך להצלחה בהקמת מסעדה. -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפי... -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11...AYLOR MADE" תואם קונספט בתכנון עיצוב הפנים חווית הקנייה וערכיו של בית העסק יוצרים דרישות למוצרים יחודיים המתחברים ומעצימים את הקונספט של העסק ומותירים חותם אצל קהלי היעד.ואכן ניתן להבחין במרחבים הציבורי, מסחרי כמו בתי מלון, מסעדות, קניונים, דיור מוגן ועוד בעיצובים יחודיים היוצרים חוויה בלתי נשכחת, כמו כן בארועי יוקרה השימוש בצמחייה הדקורטיבית מהווה תפאורה עם נוכחות מרשימה של עצי ענק וללא הכנות מיוחדות. כל פרויקט עיצובי מקבל התייחסות ספציפית ...







