חיפוש - טפט , עיצוב מסעדה , עיצוב פנים |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב פנים GORDOS - המבורגריה
16.03.17המבורגרייה מושחתת בהיכל הטוטו בחולון, מקום שהוא "הצגה" דיינר אמריקאי שנותן מענה למשפחות ולצעירים, אווירה כיפית, שימוש באלמנטים ממוחזרים, תוך שימת דגש על חלל עם פינות אינטימיות אך תמיד מחוברות לחלל המרכזי, בר במרכז, רולטה מוארת, אזור חיצוני עם רכב אספנות שהוסב לבר חיצוני. -
עיצוב יוגורטיה
25.04.14...ר, זול וקליל. היוגורטיה תוכננה בקווים זורמים ובהשראה מהטבע. התקרה הקיימת נמסרה לנו בגבהים משתנים ובעזרת קונסטרוקצית מתכת יצרנו תקרת גבס במספר שכבות ובקוטרים שונים. בין כל שכבה הוסתרו פסי לד של תאורה חמה. הקיר הראשי חופה בטפט בגרפיקה של עצים ויער במספר גווני ירוק תוך אינטרפטציה אורבנית. בחיבור בין הקיר לרצפה הונחו חלוקי נחל. אריחי הרצפה דמויי בטון משתלבים בקווים הנקיים ובמשטחי העץ השונים. דלפקי האכילה חופו בפורניר אגוז אמריקאי ודלפק ההגשה בפור... -
מסעדת לימון גראס תל מונד
14.10.12תכנון ועיצוב סניף של רשת למון גראס בתל מונד בסגנון אסיאתי מודרני. -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14...וב רובה בגוון שחור אשר מעניקה מראה תעשייתי ומודרני. מעל הבר הותקנה מראה באורך שמונה וחצי מטרים אשר מייצרת מראה חלל גדול ומרווח. מעל המראה הותקנו מנורות תעשייתיות מברזל ובתוכן נורות פחם בצורות שונות. החלק העליון של הקיר חופה בטפט בטקסטורה ייחודית לשפת המותג. בצד דלפק הבר הארוך, ממוקמים כסאות בר בשילוב מתכת משופשפת ומושב עשוי עץ לא מעובד. דלפק ההגשה הפתוח כולל מקררים ומשטחי נירוסטה. חזית הדלפק חופתה במשטח ברזל ומעל משטח עיטוש עשוי זכוכית, כך שה... -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים. -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
ניין בר-פארק הקרח אילת
18.02.13בר מעוצב בסגנון יוקרתי בשילוב של עבודות יד מעץ ברמה עולמית. המקום מגיש ללקוחותיו מטבח בסגנון אסייאתי וכמובן בר משקאות עשיר ביותר. על עבודות העץ פיקד אמן עץ הודי שהגיע במיוחד לארצנו. על כלל עבודות התכנון פיקד משרדנו במרץ על מנת להביא את היצירה לשלמות. -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14כאשר אני מתכננת מסעדות ובתי עסק התכנון והסגנון העיצובי הוא תמיד תוצאה של לוקשיין, קהל היעד, ומיצוב התפריט. במקרה הזה, הים, הכתיב מערכת חומרים ספציפית עבור התקרה והרצפה- עץ גושני לפנים, ודק עבור החוץ. אחרי כל השיחות עם הלקוח, ששיתף אותי בתוכניות לעתיד עבור המקום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור ... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
סניף "מקסיקני" - בנתיבות
21.12.12כחלק מהתמודדות בפרויקט ודרישת היזם למשהו "אחר". היה חשוב לנו כמעצבים, הקונספט והעברת תחושה של רחוב במקסיקו. הצבעים העזים, הטיח בטקסטורת וגה, עזרו לנו ליצור תחושה של התיישנות על גבי הקירות. חיפוי באבן גיר, שימוש בלוחות עץ לוג. וטיפול בתאורה לצורך העברת התחושה המתאימה. "העיצוב מקסיקני והאוכל ... חריף :) המתכננים הם דרור ופיני ממשרד "MIND אדריכלים" מתמחים בעיצוב פנים ותכנון אדריכלי משלב רעיון ועד ליווי וביצוע בשטח