חיפוש - יין , מסעדות , רנו |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13... על חלונות הברזל של הבניין שנוסף להם חלון ענק שצופה לתוך מפעל האפיה, ותיכננו דלפק גדול במרכז המקום שבו נאפית פיצה, מתבשל אוכל, וכריכים טריים מורכבים לעיני הלקוחות. הרוח ה״ביתית״, מעבר לריחות של המאפים, באה לידי ביטוי ברצפת אריחים בשחור-לבן, בטפט משבצות ירוק שמזכיר מפת שולחן, בריהוט עץ ובארונות התצוגה המזכירים ארונות ספרים ביתיים. השילוב הזה של ביתי ותעשייתי הופך את החנות למקום שנעים לשהות בו ולהתפתות למאפים שזה עתה יצאו מתנור המפעל שמעבר לקיר. -
FREEZER גלידת שף
8.05.17...ד מול הצבעוניות המגוונת ובהירה שבצבעי הגלידה. בגלידריית freezer מציגים מוכרים ואף מייצרים את הגלידה. עקב כך, אחד האתגרים הגדולים היה ליצור בחלל של כ - 22 מ"ר 3 אזורי פעילות נפרדים לחלוטין, שיוכלו לתפקד יחד ברמה הפרקטית ועדיין לתת תחושה ולהיראות כמרחב מרווח ונעים לצד התצוגה. המעצבות החליטו לייצר חלוקה זו באמצעות קיר זכוכית וזאת על מנת למקסם שטח ולשלב חומר המהווה הפרדה בין אזורי הפעילות השונים ומעביר בו זמנית תחושת קלילות ופתיחות. המעצבות המש... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...ום בשילוב טקסטים ורישומים חופשיים. בחזית החלונות שפונה לנוף משובח מיקמנו מספר בוטים צמודים זה לזה. הבוטים עשויים עץ סנדוויץ בחיפוי עץ אלון גושני מחורץ ואת המושב ריפדנו בבד דמוי עור לניקוי קל ומהיר. בחלק העליון של הבוטים יצרנו חלונות זכוכית ובצד הבוטים תוכננו שולחנות מלבניים גדולים עשויים מסגרת עץ אלון גושני בתוכה אריחי קרמיקה ריבועיים עם רובה אפורה. מעל הבוטים נתלתה פרגולה בגוון שחור ולבן ואליה הוצמד פס תאורת לד לתאורה חמימה ונעימה. אזורי היש... -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
ריהוט ביסטרו - תלת ממד
9.12.10פרטי ריהוט שונים עבור מסעדות בתי קפה וברים. תלת מימד -
בקבוקי יין
2.05.23שלשה בקבוקי יין עם תוית. משמש כאבזור פרטים לתכניות פנים של בארים מסעדות וכדומה -
בלוקים שונים ריהוט ביסטרו 3D
23.01.09פרטי ריהוט שונים עבור ברים, בתי קפה מסעדות. שולחנות וכיסאות. בתלת מימד -
מקררים למסעדות - תלת ממד
7.03.12מקררים מסוגים וגדלים שונים בתלת ממד לתכנון מסעדות. מקרר דלת כפולה, פריזרים, מקררי משקאות ועוד. -
רישוי סגירת חורף לבתי קפה
28.04.10אני עוסקת בעבודתי בבקשות לרישוי של סגירת חורף לבתי עסק כמו בתי קפה, מסעדות, חנויות וכמו כן רישוי ולגליזציה לסגירת מרפסות לדוגמא : סגירת חורף בבית קפה - בניה קלה * העבודה אינה שלי, אני מתכננת, עורכת בקשות ומכינה לביצוע עבודות מסוג זה. -
סל איסוף פסולת בקצה תעלת ניקוז
21.10.07פרט לסל נירוסטה לאיסוף פסולת בקצה תעלת ניקוז ולפני מחסום הרצפה. פרט כזה מיועד למטבחים ציבוריים של מסעדות, מלונות, בסיסי צבא וכדומה. הסל מיועד לקלוט את כל האשפה ולאפשר ניקוי מהיר של הרצפה אל התעלה. פרט האיטום המפורט מופיע כאן: פרט קצה ואיטום לסל איסוף כן, זה הסל עם הג'יפה שהטירונים החדשים צריכים לנקות בסוף כל ארוחה בתורנות מטבח. -
המכולת בר שכונתי
5.06.11בר שכונתי ברחוב קדימה בחיפה. הבר ממוקם באחד מבניניה הראשונים של חיפה, במקום בו היתה שנים רבות חנות מכולת. העיצוב משלב שימוש בחומרים ואלמנטים שהיו קיימים במקום עם עצים ודלתות ישנות, המעניקים למקום טקסטורות וצבעוניות חמים ומזמינים. אירית וילנסקי, סטודיו לעיצוב פנים המתמחה בתחום המסחרי, בעל ניסיון רב בעיצוב חנויות, מסעדות, בתי קפה ומשרדים בישראל ובעולם. -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...ם לא פעם השראה מחומרים טבעיים כגון במבוק, עץ גושני, אצות וכדומה. במבוק הופך בשנים האחרונות לחומר נהדר לעבודה וניתן להפיק ממנו משטחים, חיפויים, כלי עבודה וכן הלאה.. במקביל לעושר הצורני והצבעוני שנחשף מעצם המטבח הפתוח, עדיין קיימת השפעה רבה של התרבויות והאמונות השונות במזרח ולכן נוכל לראות חללים מ נקיים בפשטותם, סימטריים ומתוכננים עד לפרט הכי קטן בשילוב תחכום מהוקצע שלא מנסה להיות טרנד חולף. למסעדות יפניות יש כל כך הרבה מקורות השראה לכן...







