חיפוש - מאמרים , פרויקטים , כנס , עיצוב בר-מסעדה , עיצוב פנים |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מסעדת לימון גראס תל מונד
14.10.12תכנון ועיצוב סניף של רשת למון גראס בתל מונד בסגנון אסיאתי מודרני. -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14...תות זכוכית שקופות אשר ניתנות להזזה לנישה צידית נסתרת. כך נוצרת כניסה מרווחת ומזמינה לחלל הצר והארוך. רצפת החלל כוללת ארבעה גדלים שונים של אריחים מחוספסים ואפורים. ריצוף שכזה מייצר תחושה של חוץ, כאילו הרחוב נכנס פנימה אל תוך החלל ומזמין את הלקוחות להיכנס. שטח ההסעדה החיצוני כולל שולחנות בר גבוהים ושולחנות אכילה נמוכים בצד כסאות ברזל שחורים ואפורים. אדניות גבוהות וצמחיה צבעונית מייצרים חיוץ חלקי מהרחוב הסואן תוך שמירה על חלל אינטימי ומאוורר. -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו... -
פרויקט "Park Projects"
9.07.24הדמיות קונספט למשרדים של חברת הנדל"ן הפולנית PARK PROJECTS היושבת בוורשה, פולין עיצוב פנים: מרי אמור בן ארי -
עיצוב פנים לסטודיו של אומנית
29.12.15עיצוב פנים ואדריכלי לסטודיו של אומנית רב תחומית - אלה לוסטיג. ממוקם בת"א, בלופטים של בית פנורמה -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ה לאישור הלקוח. הלקוח הגיע אלינו בדרישה ליצור מקום שישלב שני סגנונות וייצור אוירה אחת מיוחדת. לקחנו את הצעתו עד כדי גיבוש הרעיון העיצובי של שני סגנונות שונים לחלוטין: רטרו-לקחנו את האלמנטים הציבעוניים שמאפיינים את הרטרו והכנסנו אותם אל העולם העכשווי. השתמשנו במוזאיקות בעבודת יד עצמאית של בעל המקום. יחד עם האווירה הצבעונית הפרדנו את המקום לשני אזורים נפרדים העובדים כמקשה אחת. האחד אזור מוגבה ומתוחם ונתנו בו זריקה של צבעים חזקים ובולטים לעין כמו... -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מאפייה ובית קפה
11.11.21עיצוב מאפייה ובית קפה -
ניין בר-פארק הקרח אילת
18.02.13בר מעוצב בסגנון יוקרתי בשילוב של עבודות יד מעץ ברמה עולמית. המקום מגיש ללקוחותיו מטבח בסגנון אסייאתי וכמובן בר משקאות עשיר ביותר. על עבודות העץ פיקד אמן עץ הודי שהגיע במיוחד לארצנו. על כלל עבודות התכנון פיקד משרדנו במרץ על מנת להביא את היצירה לשלמות. -
פרויקט BA
9.07.24עיצוב חדר אמבטיה לוילה משפחתית בהרצליה פיתוח. -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14... לא חופה הקיר העיקרי של הבר בעץ ונבחר עבורו חיפוי של 5X5 בגוון אפור' מעל הבר תוכננה תקרת גבס מונמכת ובה שקועים אהילים. האזור האחורי לבר מחופה במדפים צבועים בגוון ירוק מעושן ועליהם תצוגת היין ומשקאות חריפים. בסמוך לו אזור הכנסת כלים מלוכלכים והוצאת מנות למסעדה. שני אלה נסתרים מהעין עם יחידות נגרות המשלבות אכסון ודקורציה, סרגלי עץ קלים מעץ אגוז ומראה קריסטלית להעצמת האלמנטים על גבי הארונות. אזור השרותים מתחלק לאזור שטיפת הידיים ואזור התאים. ... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ...







