חיפוש - כנס , עיצוב בר-מסעדה , עץ |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדה ,דינרס אמריקאי
26.10.17דינרס אמריקאי בסיגנון ציליס ,מיי פלייס עיצוב באווירת דינר אמריקאי עיצוב חמים ונעים עם אווירה אחרת -
עיצוב יוגורטיה
25.04.14...טרפטציה אורבנית. בחיבור בין הקיר לרצפה הונחו חלוקי נחל. אריחי הרצפה דמויי בטון משתלבים בקווים הנקיים ובמשטחי העץ השונים. דלפקי האכילה חופו בפורניר אגוז אמריקאי ודלפק ההגשה בפורמיקה לבנה דקה במיוחד ליצירת ההתעגלות המתבקשת בהתאם לתקרה שמעל. החזית הקדמית כולה נפתחה בעזרת ויטרינה שקופה עליה ממוקם השלט - לוגו היוגורטיה. אנחנו בסטודיו עיצבנו את המקום הן מבחינת עיצוב הפנים והן מבחינת העיצוב הגרפי כולל יצירת לוגו, שילוט, מיתוג אריזות ועיצוב טפט הקיר. -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14...תות זכוכית שקופות אשר ניתנות להזזה לנישה צידית נסתרת. כך נוצרת כניסה מרווחת ומזמינה לחלל הצר והארוך. רצפת החלל כוללת ארבעה גדלים שונים של אריחים מחוספסים ואפורים. ריצוף שכזה מייצר תחושה של חוץ, כאילו הרחוב נכנס פנימה אל תוך החלל ומזמין את הלקוחות להיכנס. שטח ההסעדה החיצוני כולל שולחנות בר גבוהים ושולחנות אכילה נמוכים בצד כסאות ברזל שחורים ואפורים. אדניות גבוהות וצמחיה צבעונית מייצרים חיוץ חלקי מהרחוב הסואן תוך שמירה על חלל אינטימי ומאוורר. -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15...לי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נסתרת מאירה את החלוקה הגאומטרית שבקירות ומדגישה אותה באופן שמייצר אווירה יותר דרמטית במקום. -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14...הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו בבריקים לבנים. השילוב של צבע כהה בקירות, הבריקים, הריהוט הלבן והעץ הטבעי יוצרים את האווירה הביתית ועם זאת הנקייה שהזוג ביקש לבית הקפה. -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18...דפסים איורים של חומרי הגלם ומשפטים הומוריסטיים. על מנת לטשטש את החלל הקטן עם התקרה הגבוהה (מדי) בחרנו לטפל בקיר בצורה שמחלקת אותו ברמה הוויזואלית ומתייחסת באופן שונה לחלקו התחתון והעליון. את חלקו העליון של הקיר חיפינו במשטחי עץ אלון עליהם הותקנו מדפים לתצוגת קופסאות שימורים של רוטב עגבניות, שמן זית ושלל מוצרים מהמטבח האיטלקי. הדלפק הראשי חופה אף הוא באריחי קרמיקה לבנים מודפסים ולכל עמדה מסגרת שחורה חזיתית המייחדת אותה ועוזרת ללקוח להתמצא בין עמד... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...ון בו. הקיר הראשי הגדול נהרס וכחצי מטר ממנו נבנה הקיר החדש. הדבר הצריך התאמה של כל המערכות השונות המשרתות את המסעדה כולל מנדף גדול שהוזז למיקום חדש. הקיר הגדול הנוסף בחלל נבנה במקור באלכסון לקיר הראשי, דבר שיצר צוואר בקבוק לנכנסים וליוצאים. את המסדרון הצר והחשוך הפכנו למואר ובעזרת חיפוי זכוכית גדול לכל אורכו, הכפלנו את גודל החלל מבחינה ויזאולית והחסרון הפך ליתרון. מתחת לחיפוי הזכוכית הושלם וחודש חיפוי לייסטים מעץ גושני ובצידו מיקמנו שולחנות בר וכ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21...ן איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות וכו' הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב המוכר והנדוש של מסעדות בשרים על האש. הסביבה צעירה ברוחה, מגוונת מבחינה גילאית, מאוד דינאמית וורסאטילית. אך יותר מהכל- מדברת עיצוב וייחודיות. בחרתי לעצב את המקום בשילוב של כל מה שאומר לנו בשרים על האש: עץ, טבעי, עשן, צבעים כהים. בחרתי בעץ טבעי ושחור- אם בצבע ואם במשטחי השיש. -
עיצוב מחלקת יינות
10.09.14עיצוב מחלקת יינות. שילוב של קשתות בנגרות המשתלבות אחת בשנייה. -
עיצוב שניצליה
29.10.17שניצל פוינט עיצוב פנים שמשדר חמימות ונותן אווירה שונה עיצוב בסיגנון בוהו שיק עיצוב וחלוקה של החלל ותיכנונו מחדש, תוכנית הריסה של 2 חניות שנהפכה לתוכנית אחת לחנות אחת עיצוב ארגונומי ונוח לעובד ולקונה לא עוד סתם שניצליה בעיצוב אדום אלה שניצליה חדשה באווירה חמימה ומזמינה מהדמיה למציאות עיצוב לעסקים קטנים, עיצוב שניצליה עיצוב חמים ומזמין -
עיצוב מאפייה ובית קפה
11.11.21עיצוב מאפייה ובית קפה -
עיצוב קונדיטורייה וגלידריה
23.09.21עיצוב קונדיטוריה בגווני פסטל, צורניות זורמת וחלל אוורירי וקליל