חיפוש - מאמרים , מים , עיצוב מסעדה , עיצוב מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ות יודע שמדובר בתחום תובעני במיוחד – לכן, מי שרוצה להצליח צריך לגייס את כל הכלים העיצובים על מנת ליצור מסעדה בעלת עיצוב המתאים לקהל היעד. סודות העיצוב למסעדה בעלי המסעדות מבינים היום שהלקוחות המבקרים במסעדה אינם משלמים על האוכל – הם משלמים על החוויה. מסיבה זו ישנו צוות מלצרים אדיב ומסיבה זו יש צורך בעיצוב מרשים התורם לאווירה ולרשמים הנקלטים בעין. הכל צריך להשתלב בהרמוניה, מנוחות הכיסאות ועד המוטיבים והפרטים הקטנים ביותר של העיצוב.... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... באמת אף אחד היכול להבטיח לכם במאת האחוזים שהמסעדה שלכם תצליח. ישנם גורמים רבים המשפיעים על הצלחתו של עסק ובדגש בעסקי המזון, כגון יכולות הניהול האישיות שלכם; איכות ; תחרות בשוק; או לעיתים גם המצב הביטחוני. יש עוד גורמים רבים שלא מנינו כאן, ולא את כולם אפשר להביא מראש בחשבון. מצד שני, זה גם לא קזינו שבו אין לכם שליטה על שום דבר. אתם בהחלט יכולים לעשות צעדים שקולים ומחושבים, כאלו המביאים בחשבון את כל הסיכונים וממזערים אותם בדרך להצלחה בהקמת מסעדה. -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11...אוד מאחר והרכב החומרים בצמחייה המלאכותית-דקורטיבית עבר שינוי משמעותי בעשור האחרון. צמחייה בעיצוב אישי "TAYLOR MADE" תואם קונספט בתכנון עיצוב הפנים חווית הקנייה וערכיו של בית העסק יוצרים דרישות למוצרים יחודיים המתחברים ומעצימים את הקונספט של העסק ומותירים חותם אצל קהלי היעד.ואכן ניתן להבחין במרחבים הציבורי, מסחרי כמו בתי מלון, מסעדות, קניונים, דיור מוגן ועוד בעיצובים יחודיים היוצרים חוויה בלתי נשכחת, כמו כן בארועי יוקרה השימוש בצמחייה הדקורטיבית...