חיפוש - מאמרים , מסעדות , עיצוב מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17...זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באזור.בדיקת היתכנות לנכס, גם כשייתכן שמדובר בה... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפי... -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11...AYLOR MADE" תואם קונספט בתכנון עיצוב הפנים חווית הקנייה וערכיו של בית העסק יוצרים דרישות למוצרים יחודיים המתחברים ומעצימים את הקונספט של העסק ומותירים חותם אצל קהלי היעד.ואכן ניתן להבחין במרחבים הציבורי, מסחרי כמו בתי מלון, מסעדות, קניונים, דיור מוגן ועוד בעיצובים יחודיים היוצרים חוויה בלתי נשכחת, כמו כן בארועי יוקרה השימוש בצמחייה הדקורטיבית מהווה תפאורה עם נוכחות מרשימה של עצי ענק וללא הכנות מיוחדות. כל פרויקט עיצובי מקבל התייחסות ספציפית ...