חיפוש - מסעדות , עיצוב מסעדות , קיר |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11... בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבוה, והלקוח רצה עיצוב בסגנון קצת אמריקאי. היה צורך להמציא מחדש למלון קונספט עיצובי, ולתת אופי לחללים הציבוריים ולחדרי האירוח על מנת ליצור פינות אינטימיות ונעימות לאורחים. כמו כן היה כמוב... -
עיצוב נומילי הוד השרון
2.05.17עיצוב סניף נוסף לפטיסרי נומילי. בחלל בו היתה מאפייה ישנה חשוכה וקטנה הוחלט להקים סניף נוסף לרשת נומילי. תקרת הגבס הישנה פורקה, נחשפה תקרת גלריה עשויה קורות ברזל ועץ והחלל הקטן נראה גדול יותר. הרצפה חופתה באריחי דמוי פרקט עץ והקירות נצבעו בגוון תכלת שיעניק למיתוג הצהבהב ערך מוסף. פרטי נגרות ומסגרות עוצבו במיוחד למקום כמו מדפי עץ אלון עם רגלי ברזל, שידה צמודה לחלון הראווה לתצוגת מטעמים וכו -
סליוס תכשיטים
10.09.13...ך שעתיד היה להכיל מקומות תצוגה מגוונים, מקומות אחסון ואזורי ישיבה לקבלת הלקוחות. החזית גם כן עברה שינוי מקיף. מבנה בטון המוקף הזכוכית ובו חלון תצוגה אלגנטי, מאפשר ללקוחות פרטיות אך גם כניסת אור יום לחלל. את חלל התצוגה מגדירים ארבעה עמודים לבנים כשבניהם ויטרינות שחורות. רצפת העץ העץ הייחודית מטפסת על הקיר האחורי, הנחתך ע”י קורת בטון מאסיבית שעליה מוטבע הלוגו. החנות עברה שינוי כולל מחנות ישנה עייפה לחלל מודרני, חם מזמין, ולא פחות חשוב נוח לעבודה. -
פתרונות ריהוט לחנות CoffeeLab
30.03.17לחנות יבואנים של פולי קפה מכל העולם, יצרנו רהיטים בהתאמה אישית לצרכי החנות. הרהיטים כוללים - ארונות עם מדפי איחסון ומגירות מודולריות, מתקן לצינורות פולי הקפה, פינת ישיבה נמוכה ומרווחת, שולחנות בר קטנות ומותקנות לתוך הקיר לניצול מקסימלי של המרחב הקטן ודלפק מרווח למכירה ותצוגה. פלטות העץ שלנו מתחברות למוצר גלם הטבעי של הקפה, לקונספט הייבוא ומעצימות את תחושת הייבוא הטרי. הצבע הטבעי של העץ מהווה קונטרסט מאוזן ביותר לצבע הפולים הטריים והקלויים! פרויי... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11...יום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון כחול כהה ולהקה של גופי תאורה בהשראה ימית "צפים". הדלפק וקירות המיסתור חופו בפורמייקה- אגוז אמריקאי. -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים. -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
עיצוב גופי תאורה
21.02.14...ישית. בשנה האחרונה הסטודיו שיתף פעולה עם אדריכלים ומעצבים מובילים בפרוייקטים מגוונים ומאתגרים בעיקר מהתחום המסחרי – מסעדות, חנויות ומתחמי מסחר, ביניהם מסעדת דרבי בר וחנות Domo & Delicates בעיצוב ירון טל, סניף נמל ת"א של רשת לאבאיט בתכנונו של רונן לוין, סושי בר אקיקו בשיתוף פעולה עם סטודיו מיכאל אזולאי וסניף של רשת וניליה יחד עם ניר פורטל במתחם שרונה, מסעדת One ברמת החי"ל בעיצובם של ניר פורטל וליאת עסיג, סניפים של רשת מקדונלדס ישראל ועוד רבים. -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17המסעדה ממוקמת ביפו העתיקה בכניסה לנמל יפו בבית אבן עתיק שהיה נטוש במשך תקופה ארוכה. במסגרת השיפוץ נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15...לי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נסתרת מאירה את החלוקה הגאומטרית שבקירות ומדגישה אותה באופן שמייצר אווירה יותר דרמטית במקום. -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13... על חלונות הברזל של הבניין שנוסף להם חלון ענק שצופה לתוך מפעל האפיה, ותיכננו דלפק גדול במרכז המקום שבו נאפית פיצה, מתבשל אוכל, וכריכים טריים מורכבים לעיני הלקוחות. הרוח ה״ביתית״, מעבר לריחות של המאפים, באה לידי ביטוי ברצפת אריחים בשחור-לבן, בטפט משבצות ירוק שמזכיר מפת שולחן, בריהוט עץ ובארונות התצוגה המזכירים ארונות ספרים ביתיים. השילוב הזה של ביתי ותעשייתי הופך את החנות למקום שנעים לשהות בו ולהתפתות למאפים שזה עתה יצאו מתנור המפעל שמעבר לקיר. -
FREEZER גלידת שף
8.05.17...ת הגלידה. עקב כך, אחד האתגרים הגדולים היה ליצור בחלל של כ - 22 מ"ר 3 אזורי פעילות נפרדים לחלוטין, שיוכלו לתפקד יחד ברמה הפרקטית ועדיין לתת תחושה ולהיראות כמרחב מרווח ונעים לצד התצוגה. המעצבות החליטו לייצר חלוקה זו באמצעות קיר זכוכית וזאת על מנת למקסם שטח ולשלב חומר המהווה הפרדה בין אזורי הפעילות השונים ומעביר בו זמנית תחושת קלילות ופתיחות. המעצבות המשיכו את אותו הקו העיצובי, המחיצה חולקה ליחידות ברזל שחור באופן שמייצר גריד בהתאם לפונקציות הש... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...ת הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. קלטנו בהתחלה שעל מנת לאפשר תפריט רחב יותר עלינו להרחיב את המטבח ואת משטחי העבודה והאחסון בו. הקיר הראשי הגדול נהרס וכחצי מטר ממנו נבנה הקיר החדש. הדבר הצריך התאמה של כל המערכות השונות המשרתות את המסעדה כולל מנדף גדול שהוזז למיקום חדש. הקיר הגדול הנוסף בחלל נבנה במקור באלכסון לקיר הראשי, דבר שיצר צוואר בקבוק לנכנסים ול...