חיפוש - פרויקטים , סלט |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב "תחנת לחם" בתל אביב
8.01.19...י בו התחרות גדולה והלקוח, מסתבר, מחפש דברים אחרים מאשר במקומות אחרים. בכל סניפי הרשת ניתן למצוא מוצרים מגוונים החל ממאפים במשקל, לחמים, עוגיות ועוגות אך בסניף זה היה ברור כבר מהיום הראשון שיש לתת דגש גם על כריכים בריאותיים, סלטים וממרחים ייחודיים בצד פיצות ופסטות בטעמים עשירים. האתגר הגדול ביותר בתכנון סניף זה היה המבנה האדריכלי הנתון. חזית ארוכה באורך 10 מטרים ועומק חלל של בסה"כ 5 מטרים. ללא ספק חזית ארוכה היא מתנה, אך הדבר מעיד גם על צמצום ב... -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...ק מאפשר חיתוך ואריזה של הפיצות היוצאות מהתנור לפני הגשתן. יחידת התנורים כוללת שישה תנורים גדולים ומעל מנדף רחב מתכתי. בצידו האחד נישה למקרר משקאות ובצידו השני משטח הכנת הפיצות הכולל מקרר דלפקי תחתון ומעל משטח קוריאן ויחידת סלטייה לקירור התוספות השונות. מעל דלפק ההכנות נפתח חלון רחב עם מדפי נירוסטה להוצאת הבצק שנפתח במטבח לפני שמתווספות לו התוספות השונות בדלפק ההכנות. דלפק הקופה פונה למסדרון הכניסה ומאפשר תנועת שליחים ולקוחות המעוניינים בשירות ... -
עיצוב פנים - פסטה פסטה
28.02.16...ריחים שחורים בפריסת פסים רוחביים להרחבה ויזואלית של החלל. המנדף המתכתי הגדול הממוקם במרכז הקיר יוצר הפרדה בין הדלפקים השונים. בצידו השני של המנדף נתלה תפריט קיר צבעוני בסגנון לוח וגיר. דלפק ההגשה הארוך מציע ללקוחות ויטרינה לסלטים לבחירה, עמדת הכנת פסטות ושלל תוספות וירקות המהווים את נקודות הצבע העיקריות בחלל. המשטח העליון עשוי שיש שחור וחזית הדלפק חופתה בעץ אלון מחורץ בצורה אופקית. בקצה הדלפק נמצאת עמדת הקופה והמגשים. בחלל ההסעדה, בצד קיר הבטון... -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16...נקציונאליות של החלל ולהתאים את דלפקי ההגשה לתפריט החדש המציע מגוון רחב יותר של מנות לקהלים שונים. הפרדנו בין העמדה הבשרית והרחבנו אותה בהתאם תוך שילוב שתי עמדות קופה ומקרר שתיה קלה. צמוד לעמדה הבשרית תכננו עמדת פסטה בר ועמדת סלט בר בשילוב מקרר כריכים. צמוד לזו מיקמנו עמדת קופה ועמדת קפה וחטיפים. את עמדות ההגשה מיקמנו צמוד ככל הניתן לשני הקירות העיקריים בחלל תוך גישה נוחה של העובדים למטבח להוצאת מנות. במרכז חלל ההסעדה מיקמנו מספר מצומצם יותר של ש...







