חיפוש - עיצוב בר-מסעדה , עיצוב נוף |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16בלב קניון סואן ורועש תוכנן בית קפה-מסעדה YOO – כ"אי" של שקט המעניק ללקוחות המתארחים בו תחושה נעימה וביתית. בבואי לתכנן את הקונספט, את העיצוב וחלוקת החלל. נלקחו בחשבון כל מגבלות המקום, סוג העסקים הקיימים, וקהל הלקוחות הבאים לבלות בקניון. מאחר ובמבנה הצמוד לקפה YOO קיימים משרדים רבים, היה חשוב ליזמים ליצור במקום אווירה נוחה אשר תאפשר לקיים פגישות עסקיות באין מפריע. עם נתונים אלו התחלתי את התכנון כאשר היה ברור כי המענה צריך להיות משולב בראייה ה... -
סניף "מקסיקני" - בנתיבות
21.12.12כחלק מהתמודדות בפרויקט ודרישת היזם למשהו "אחר". היה חשוב לנו כמעצבים, הקונספט והעברת תחושה של רחוב במקסיקו. הצבעים העזים, הטיח בטקסטורת וגה, עזרו לנו ליצור תחושה של התיישנות על גבי הקירות. חיפוי באבן גיר, שימוש בלוחות עץ לוג. וטיפול בתאורה לצורך העברת התחושה המתאימה. "העיצוב מקסיקני והאוכל ... חריף :) המתכננים הם דרור ופיני ממשרד "MIND אדריכלים" מתמחים בעיצוב פנים ותכנון אדריכלי משלב רעיון ועד ליווי וביצוע בשטח -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מחלקת יינות
10.09.14עיצוב מחלקת יינות. שילוב של קשתות בנגרות המשתלבות אחת בשנייה. -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב שניצליה
29.10.17שניצל פוינט עיצוב פנים שמשדר חמימות ונותן אווירה שונה עיצוב בסיגנון בוהו שיק עיצוב וחלוקה של החלל ותיכנונו מחדש, תוכנית הריסה של 2 חניות שנהפכה לתוכנית אחת לחנות אחת עיצוב ארגונומי ונוח לעובד ולקונה לא עוד סתם שניצליה בעיצוב אדום אלה שניצליה חדשה באווירה חמימה ומזמינה מהדמיה למציאות עיצוב לעסקים קטנים, עיצוב שניצליה עיצוב חמים ומזמין -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו... -
מסעדת מלון ריץ קרלטון הרצליה
20.05.14על עיצוב המסעדה זכו "סטודיו גד הלפרין" ב"אות העיצוב 2014", מסעדה כשרה של רושפלד במלון ריץ קרלטון החדש בהרצליה. בעיצוב המסעדה שאפו המעצבים "סטודיו גד הלפרין" לייצר מרחבים אינטימיים תוך כדי חלוקה דינאמית של אזורי הישיבה ושמירה על המרחב. לצורך כך, תוכנן מערך מחיצות עץ בעל יכולת תנועה המאפשרת לאורחים ליהנות מחלל ישיבה אינטימי. הזזת המחיצות בהתאם למספר האורחים המוזמנים מאפשרת יצירת מתחמי ישבה מוגדרים ודינאמיים. מערכת התאורה העליונה הממוקמת מעל היוש... -
עיצוב מאפייה ובית קפה
11.11.21עיצוב מאפייה ובית קפה -
עיצוב קונדיטורייה וגלידריה
23.09.21עיצוב קונדיטוריה בגווני פסטל, צורניות זורמת וחלל אוורירי וקליל -
נרקיסים
9.07.24פרויקט עיצוב לובאים לבניינים בראשון לציון. פרויקט של חברת: מ. אביב -
עיצוב סופרמקט סי-מרקט באילת
10.09.14החנות מוכרת מגוון רחב מאד של מוצרים ,מקטגוריות שונות - ביגוד,מוצרי ים ,מזון,גלישה,תיקים ,סנדויצ'ים וכד. על מנת שהלרוח יוכל להתמצא בחנות - חילקנו אותה לאיזורי - מזון ולא מזון - והדגשנו כל אחד מהם בצבע ומיקום שונים בחנות. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
עיצוב לובי וחדרי ילדים
27.10.17עיצוב לחברת זולה וקלוס עיצוב שמחיל בכניסה מרשימה בעולם המבוגרים עיצוב תצוגה לארונות הזזה ומשם למנהרת זמן אל חדרי ילדים מעוצבים עולם מתוק בגוונים מיוחדים ועיצוב שגורם לך רק לרצות להישאר שם עולם חם ומחבק ומבט מחדר לחד דרך עיגול מואר ומעוצב שיוצר את הפן המחבק .עיצוב שכל ילד רק ירצה ..... מהדמיה למציאות