חיפוש - מאמרים , פרויקטים , עיצוב בר-מסעדה , עץ |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14...הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו בבריקים לבנים. השילוב של צבע כהה בקירות, הבריקים, הריהוט הלבן והעץ הטבעי יוצרים את האווירה הביתית ועם זאת הנקייה שהזוג ביקש לבית הקפה. -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18...דפסים איורים של חומרי הגלם ומשפטים הומוריסטיים. על מנת לטשטש את החלל הקטן עם התקרה הגבוהה (מדי) בחרנו לטפל בקיר בצורה שמחלקת אותו ברמה הוויזואלית ומתייחסת באופן שונה לחלקו התחתון והעליון. את חלקו העליון של הקיר חיפינו במשטחי עץ אלון עליהם הותקנו מדפים לתצוגת קופסאות שימורים של רוטב עגבניות, שמן זית ושלל מוצרים מהמטבח האיטלקי. הדלפק הראשי חופה אף הוא באריחי קרמיקה לבנים מודפסים ולכל עמדה מסגרת שחורה חזיתית המייחדת אותה ועוזרת ללקוח להתמצא בין עמד... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16... לקיר הראשי, דבר שיצר צוואר בקבוק לנכנסים וליוצאים. את המסדרון הצר והחשוך הפכנו למואר ובעזרת חיפוי זכוכית גדול לכל אורכו, הכפלנו את גודל החלל מבחינה ויזאולית והחסרון הפך ליתרון. מתחת לחיפוי הזכוכית הושלם וחודש חיפוי לייסטים מעץ גושני ובצידו מיקמנו שולחנות בר וכסאות ברזל בשילוב עץ גס. כל השולחנות בחלל הפיצריה עוצבו בצורה ייחודית – עץ סנדוויץ בחיפוי פורניר אלון מודפס בגרפיקה שיוצרה במיוחד למותג שהתחיל לרקום עוד וגידים. הגרפיקה מאופיינת ברישומים י... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21...ן איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות וכו' הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב המוכר והנדוש של מסעדות בשרים על האש. הסביבה צעירה ברוחה, מגוונת מבחינה גילאית, מאוד דינאמית וורסאטילית. אך יותר מהכל- מדברת עיצוב וייחודיות. בחרתי לעצב את המקום בשילוב של כל מה שאומר לנו בשרים על האש: עץ, טבעי, עשן, צבעים כהים. בחרתי בעץ טבעי ושחור- אם בצבע ואם במשטחי השיש. -
עיצוב מחלקת יינות
10.09.14עיצוב מחלקת יינות. שילוב של קשתות בנגרות המשתלבות אחת בשנייה. -
עיצוב שניצליה
29.10.17שניצל פוינט עיצוב פנים שמשדר חמימות ונותן אווירה שונה עיצוב בסיגנון בוהו שיק עיצוב וחלוקה של החלל ותיכנונו מחדש, תוכנית הריסה של 2 חניות שנהפכה לתוכנית אחת לחנות אחת עיצוב ארגונומי ונוח לעובד ולקונה לא עוד סתם שניצליה בעיצוב אדום אלה שניצליה חדשה באווירה חמימה ומזמינה מהדמיה למציאות עיצוב לעסקים קטנים, עיצוב שניצליה עיצוב חמים ומזמין -
עיצוב מאפייה ובית קפה
11.11.21עיצוב מאפייה ובית קפה -
עיצוב קונדיטורייה וגלידריה
23.09.21עיצוב קונדיטוריה בגווני פסטל, צורניות זורמת וחלל אוורירי וקליל -
נרקיסים
9.07.24פרויקט עיצוב לובאים לבניינים בראשון לציון. פרויקט של חברת: מ. אביב -
עיצוב סופרמקט סי-מרקט באילת
10.09.14החנות מוכרת מגוון רחב מאד של מוצרים ,מקטגוריות שונות - ביגוד,מוצרי ים ,מזון,גלישה,תיקים ,סנדויצ'ים וכד. על מנת שהלרוח יוכל להתמצא בחנות - חילקנו אותה לאיזורי - מזון ולא מזון - והדגשנו כל אחד מהם בצבע ומיקום שונים בחנות. -
עיצוב לובי וחדרי ילדים
27.10.17עיצוב לחברת זולה וקלוס עיצוב שמחיל בכניסה מרשימה בעולם המבוגרים עיצוב תצוגה לארונות הזזה ומשם למנהרת זמן אל חדרי ילדים מעוצבים עולם מתוק בגוונים מיוחדים ועיצוב שגורם לך רק לרצות להישאר שם עולם חם ומחבק ומבט מחדר לחד דרך עיגול מואר ומעוצב שיוצר את הפן המחבק .עיצוב שכל ילד רק ירצה ..... מהדמיה למציאות -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ...







