חיפוש - מאמרים , פרויקטים , עיצוב בר-מסעדה , רנו |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו... -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18...יתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים לבנים עליהם מודפסים איורים של חומרי הגלם ומשפטים הומוריסטיים. על מנת לטשטש את החלל הקטן עם התקרה הגבוהה (מדי) בחרנו לטפל בקיר בצורה שמחלקת אותו ברמה הוויזואלית ומתייחסת באופן שונה לחלקו התחתון והעליון. את חלקו העליון של הקיר חיפינו במשטחי עץ אלון עליהם הותקנו מדפים לתצוגת קופסאות שימורים של רוטב עגבניות, שמן זית ושלל מוצרים מהמטבח האיט... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...ום בשילוב טקסטים ורישומים חופשיים. בחזית החלונות שפונה לנוף משובח מיקמנו מספר בוטים צמודים זה לזה. הבוטים עשויים עץ סנדוויץ בחיפוי עץ אלון גושני מחורץ ואת המושב ריפדנו בבד דמוי עור לניקוי קל ומהיר. בחלק העליון של הבוטים יצרנו חלונות זכוכית ובצד הבוטים תוכננו שולחנות מלבניים גדולים עשויים מסגרת עץ אלון גושני בתוכה אריחי קרמיקה ריבועיים עם רובה אפורה. מעל הבוטים נתלתה פרגולה בגוון שחור ולבן ואליה הוצמד פס תאורת לד לתאורה חמימה ונעימה. אזורי היש... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב מחלקת יינות
10.09.14עיצוב מחלקת יינות. שילוב של קשתות בנגרות המשתלבות אחת בשנייה. -
עיצוב שניצליה
29.10.17שניצל פוינט עיצוב פנים שמשדר חמימות ונותן אווירה שונה עיצוב בסיגנון בוהו שיק עיצוב וחלוקה של החלל ותיכנונו מחדש, תוכנית הריסה של 2 חניות שנהפכה לתוכנית אחת לחנות אחת עיצוב ארגונומי ונוח לעובד ולקונה לא עוד סתם שניצליה בעיצוב אדום אלה שניצליה חדשה באווירה חמימה ומזמינה מהדמיה למציאות עיצוב לעסקים קטנים, עיצוב שניצליה עיצוב חמים ומזמין -
עיצוב מאפייה ובית קפה
11.11.21עיצוב מאפייה ובית קפה -
עיצוב קונדיטורייה וגלידריה
23.09.21עיצוב קונדיטוריה בגווני פסטל, צורניות זורמת וחלל אוורירי וקליל -
נרקיסים
9.07.24פרויקט עיצוב לובאים לבניינים בראשון לציון. פרויקט של חברת: מ. אביב -
עיצוב סופרמקט סי-מרקט באילת
10.09.14החנות מוכרת מגוון רחב מאד של מוצרים ,מקטגוריות שונות - ביגוד,מוצרי ים ,מזון,גלישה,תיקים ,סנדויצ'ים וכד. על מנת שהלרוח יוכל להתמצא בחנות - חילקנו אותה לאיזורי - מזון ולא מזון - והדגשנו כל אחד מהם בצבע ומיקום שונים בחנות. -
עיצוב לובי וחדרי ילדים
27.10.17עיצוב לחברת זולה וקלוס עיצוב שמחיל בכניסה מרשימה בעולם המבוגרים עיצוב תצוגה לארונות הזזה ומשם למנהרת זמן אל חדרי ילדים מעוצבים עולם מתוק בגוונים מיוחדים ועיצוב שגורם לך רק לרצות להישאר שם עולם חם ומחבק ומבט מחדר לחד דרך עיגול מואר ומעוצב שיוצר את הפן המחבק .עיצוב שכל ילד רק ירצה ..... מהדמיה למציאות -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ...







