פורום ריצוף, חיפוי, קרמיקה ופרקט
פורום ריצוף עוסק בכל סוגי הריצוף והפרקט, אבן ועץ, בכל חיפויי הקיר, פנים וחוץ, פורום קרמיקה, סוגי חומרים ועלויות.
זה המקום להתייעץ, לבקש עזרה ולמצוא בעלי מקצוע, להציג רעיונות עיצוביים לבית ולחפש את סוג החומר התאים לבית שלכם, את שילובי הצבעים והספקים המומלצים.
תנאי השימוש בפורום
נוית
14.05 (02:38)
אשמח לחוות דעת לגבי ריצוף הודי מט משי . ..תודה רבה
ספיבק פרידלר
18.09 (12:22)
האם אפשר לרצף מרפסת גודל - 3/7 מטר. בריצוף 60 ס"מ/60 ס"מ. איך מבצעים את השיפועים?
שרית
15.03 (19:45)
אשמח לעזרתכם , האם התנסתים בחיפוי פרקט פולימרי spc נגד מים לשירותים ומלתחה ציבוריים. אשמח לתשובות למי שהתנסה עומד במבחן הזמן מבחינת ניקיון, נראות וריחות (מים שנשארים מתחת)
או רעיון מעניין לריצוף קל שנראה טוב
תודה לעוזרים
דודי
24.10 (19:55)
והאם יש תקן לחיפוי אבן ע"ג פנל מבודד ?
איזה פרט מומלץ לחיפוי זה ?
עד כה כל התקנים שמצאתי לגבי פנלים מבודדים (ת"י 931, 921, 755) מתייחסים לעמידות באש...
אהרון
3.08 (19:30)
שלום רב,
יש לי שאלה ואשמח להכוונה ,
אצלי בבית יש ריצפה משנת 91 , טירצו.יש שם בניה לא טובה כנאה , שינוי צבע מרצפות בחלק ממקומות , וחריצים בין בלטות ממש וגם ליד פאנלים.
התחלתי שיפוץ ללא תכנית להחליף ריצוף ובקשתי מקבלן הכוונה, שימרח רובה על המרצפות אולי, בלי להיכנס להדבקת מרצפות שזה מה שהוא הציע ,
הוא אומר שזה לא רלוונטי לא יחזיק הרבה זמן מעמד וכדאי לעשות הדבקה אם כבר מחליפים צנרת.כי בהחת אני מחליף כל הצנרת.
לא יודע מה נכון לעשות ,לא תכננתי כך מבחינת עלויות , וחושש שהקבלן מייצר עבודה נוספת מצד שני נוטה להאמין לו.
אשמח להכוונה.
תודה מראש ,אהרון.
nana
28.01 (11:23)
שלום,
אני רוצה להדביק ריצוף ישירות על בטון.
האריח הוא- 1 ס"מ.
כמה אני צריך לקחת בחשבון מבחינת דבק וכו' (דרוש לתכנון המדרגות)?
תודה!
שרונה ארליך
17.06 (14:49)
אין תשובה אחת נכונה לשאלה - זה תלוי בכמה הבטון מפולס וכמה הפרש יש בין הנק' הגבוהה ביותר לנמוכה ביותר ביציקת הבטון.
אבל למה להדביק ישירות על הבטון? זה לא מאפשר העברת צנרת תחת הריצוף.
ניקול
21.11 (03:25)
שלום,
מכירים אריח סטון שברון לבן מבריק באתר tile.co.il?
תודה לעונים
אלי
14.09 (18:55)
היי,
האם אפשר "להחליק" ריצוף גרניט פורצלן בגימור מט מזוגג?
מדובר בריצוף "יוקסל קלסיקו לבן" של חרש קרמיקה, ושמעבירים יד על האריח יש תחושה של "חספוס" גס שכנראה לא יהיה נעים ללכת עליו יחפים.
רצינו לשאול אם אפשר "להחליק" אריח גרניט פורצלן מט מזוגג? אולי עם חומרים מיוחדים לאחר ריצוף.
תודה לעונים!
אבי
2.09 (19:10)
והאם קורה שהמדה מתנפחת לאחר שנה לערך?
תודה רבה מראש .
אריחם שנופלים מקירות.
אשמח לקבל ייעוף , עזרה או חוות דעת אחרת כדוגמה.
תודה רבה .
052-9510652
אבי.
לירון
22.07 (12:47)
רצוי דברים מיוחדים "מחוץ לקופסא"
מחפש משהו שלא רואים בכל מקום
ליז
5.04 (11:20)
אצל רוחמה שרון בפתח תקוה סגולה יש דברים מיוחדים וצבעים שלא רואים. חנויות
שרונה ארליך
17.06 (14:43)
עומדים לפני שיפוץ דירה בבנין ישן (מעל 90 שנה), וגובה פני הריצוף הקיים מהבטון לא ידוע.
מה עדיף - לעקור את כל הריצוף ולהתחיל מהתחלה, או להדביק ע"ג הריצוף הקיים?
אשמח לכל עצה ומידע בנושא.
מיכל
12.06 (11:11)
איך מוציאים חלודה ממרצפות גינה?
מירי
11.05 (12:25)
שלום רב,
אני מבקשת לדעת האם חיבור רצועות פרקט עם לייסטים מעל באולם ריקודים זה תקני?
האם יש תקן לחיבור רצועות פרקט לאולם ריקודים ומהו?
תודה,
מירי
ענת
12.04 (00:13)
שלום,
יש בביתי מדרגות מצופות בפרקט למינציה קוויקסטפ איכותי. לפני כמה ימים היתה הצפה בבית שהציפה את המדרגות. תפסנו את זה אחרי לא המון זמן וייבשנו כך שחזותית הן נראות טוב (כמעט ואין התנפחויות) אבל בחלק מהן כשדורכים עליהן יש תחושה כאילו לא מודבק (שקיעה קלה). בנוסף הרבה מהפנלים הצידיים ניתקו מהקיר.
בגלל שפרקט חדש עלול להיראות שונה, אם נחליף מדרגות נצטרך להחליף את הכל, כולל מדרגות עולות שלידן (שלא ניזוקו אבל רואים אותם יחד)
כאמור, המדרגות נראות טוב וכל הבעיה בהרגשת הדריכה. האם יש דרך לסדר את המדרגות הבעייתיות בלי להחלף את הפרקט?
סיגל
29.03 (17:36)
האם יש תקן המחייב התקנת פנלים במרפסת שהיא מקורה?
לירון
16.02 (21:03)
נשפך אקונומיקה על הפרקט בחדר השינה האם יש דרך להסירה מבלי לפרק את כל הפרקט?
אחיקם
11.02 (14:27)
שלום.
יש לנו ריצוף גרניט פורצלן 60X60. הבעיה היא שכשריצפו לא מילאו טוב מתחת למרצפות. כשדופקים עליהם שומעים על חלקן קול של חלל, וחלקן ממש זזות טיפה. ככה שבמשך הזמן חוץ מקולות של תזוזה ששומעים כשדורכים עליהן, זה גם גורם להיסדקות ושבירה של הרובה שבין המרצפות.
(אגב: יש חימום תת רצפתי).
מישהו הציע לי לקדוח בין האריחים ולהחדיר חומר איטום נוזלי. מישהו אחר הציע לי להוציא את הרובה ולהכניס במקומה דבק שייש.
מה אתם אומרים? יש למישהו ניסיון עם מקרה כזה? תודה רבה מראש
אחיקם
11.02 (21:57)
ראיתי ביוטיוב חומר בשם הנ"ל שנועד למקרים כאלה.
האם מישהו יודע אם אפשר להשיגו בארץ?
תודה
קרול
10.02 (17:54)
שלום. נפלו לחמי המבוגר חלק מהאריחים בקיר באמבטיה. איפה אפשר להשיג אריחים במידות, רוחב 20 סמ אורך 25 סמ בצבע קרם בהיר.
איפה אני משיג את המידה הזו?
תודה
קרול
תמר
15.11 (09:02)
אני רוצה לחפות את המדרגות בפרקט למינציה שבו מרוצף רוב הבית. אני יודעת שיש אופציה של סף אלומיניום אך זה לא יפה בעיניי לתוך הבית.
איזה אופציות יש לספים בגוון של הפרקט?