פורום נגרות ועץ - עבודות עץ ואמנות בעץ
בפורום נגרות ועץ תוכלו לפגוש מומחים בתחום וחובבי עץ,להתייעץ בכל הנוגע ליצירה, תיקון ורכישה של מוצרי עץ כמו משקופים, חלונות, רהיטים, דק, מדרגות, חיפויי עץ ועוד..
כאן ניתן להתייעץ, לקבל הצעות וחוות דעת ואף להשוויץ בעבודות בתחום ולהציגם.
תנאי השימוש בפורום
עירית
20.11 (14:28)
עשיתי שולחן סלוני מעץ והשטח העליון הוא זכוכית בתוך מסגרת העץ. מה כדאי, זכוכית מחוסמת 8מ״מ או טריפל 8מ״מ?
תודה
רוני
7.08 (15:13)
שלום , מציידו של המטבח התנפחה הפורמייקה במרכז הלוח ומופיעה התנפחות ,
האם ישנה שיטה מועילה לתיקון ההתנפחות ?
ליטל
20.07 (10:24)
היי,
רכשתי מדפסת לייזר xtool d1
מישהו מכיר ויכול לעזור לי?
אני לא מצליחה לחבר את המאק שלי למדפסת ולא מצליחה למצוא תשובות באינט
תודה מראש
שלמה בונה
3.03 (15:17)
שלום! יש לי שאלה...אני רואה סירטונים שבהם היוצרים מורחים בעזרת סמרטוט צבע וכעבור מספר דקות מנגבים את הצבע...איזה סוג צבע זה? מה העקרון פה? תודה
יוסף
9.08 (21:52)
בהתקנת דק - האם צריך לצבוע לפני ההתקנה את החלק התחתון של הדק ? הכוונה לחלק שפונה לאדמה
דורון
3.07 (16:36)
שלום,
בניתי דק על אדמה בדירת גן. היסודות של הדק נשענים על אבני שפה של מדרכות שמונחים על האדמה. במשך שנתיים האדמה שקעה כ 5 סמ ואני נאלצתי להגביה את היסודות.
מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה במידה והאדמה תמשיך לשקוע?
ukehgl
1.05 (19:31)
שלום
יש לי שתי שאלות בנושאים שונים:
1. קניתי לוחות עץ אלום אפריקאי מלא . גיליתי הרבה חורים קטנטנים בגודל ראש סיכה מפוזרים על הלוחות. יש למישהו הסבר ?
2. יש לי לוח עץ מלא שבכוונתי לעשות לו גימור עם שמן דני (Danish Oil) קוראים לו גם שמן טיק. השמן מכיל גם סילר ומורחים אותו בכמה שכבות עד לברק הרצוי.
יש קטע קטן על הלוח שמילאתי את הסדק בעץ עם מילוי עץ אגואפלאסט של פאר/נשר.
צריך לגוון אותו לצבע של העץ. ידוע לי שצריך להשתמש בבייץ אבל אין לי וגם לא יודע איפה להשיג ( אני מאיזור השרון).
היכן אפשר להשיג בייץ ע''ב מים ?
האם אפשר לחילופין לגוון עם צבעי מים ? עליהם השמן יתפוס.
תודה.
אלון
9.06 (09:43)
שלח הודעה, אסביר לך.
0526268882
שירה
10.06 (07:14)
הנגר כבר ידע . נסי לשאול גם אותו
כמובן קחי משהו טוב
איציק
4.04 (17:57)
שלום רב, ברשותי שולחן עץ מלבני שהסרתי ממנו את הפלטה כי אני מעוניין להחליפה לגדולה יותר.אני שואל אם הפלטה שאני רוצה לא תהיה גדולה מידי למסגרת, דבר שיביא לחוסר יציבות של השולחן.
מידות המסגרת הם 136 אורך על 60 רוחב. בפינות המסגרת רגלי עץ מלא 9 על 9
אני רוצה פלטה 90 רוחב על 230 אורך.
מה דעתכם
תהילה
14.12 (16:00)
הי, אני רוצה לבנות רהיט לגינה מבול עץ שיש בו תולעי עץ האם אני מסכנת את הדק ושאר רהיטי העץ בגינה או שהתולעים לא יעברו לעץ מעובד למטופל לחוץ?
עמי ברלר
12.11 (23:39)
שלום
אני גמלאי והתחלתי לפסל בעץ ויש לי בעיה עם השגת בולי עץ מתאימים לפיסול
האם מישהו יוכל לעזור בנושא
תודה מראש
עמי
בוקר טוב, האם מישהו שמע על יעקב הנגר ויש לו המלצות/דיס המלצות
יוסי
26.07 (16:20)
לא עומדים בזמנים איכות גרועה!
חיה
9.12 (00:05)
פניתי בחודש יולי על מנת לרכוש מטבח, לאחר בניית הצעת מחיר שולמה מקדמה בסך 10 אחוז מההצעה, במהלך חודש 09/22 פנו אליי עם הצעה מפתה לשלם להם סכום של עשרות אלפים, ובתמורה יתקבלו 5 אחוזי הנחה, הסכמתי, מדובר על עשרות אלפים, מאז ועד היום, לא התקבלו תוכניות גמורות, עברו מספר חודשים ולא קרה כלום. כל הניסיונות ליצור קשר ללא הצלחה.
נהוראי דמרי
13.07 (17:25)
אני רוצה לבנות לול לבן שלי אישתי קצת מפחדת היא אומרת שזה צריך להיות בטיחותי עם תקן אנערף
יש מישהו שעשה משהו ככזה או שיודדע על מה צריך להקפיד. תודה