בוקר טוב, האם מישהו שמע על יעקב הנגר ויש לו המלצות/דיס המלצות
פורום נגרות ועץ - עבודות עץ ואמנות בעץ
בפורום נגרות ועץ תוכלו לפגוש מומחים בתחום וחובבי עץ,להתייעץ בכל הנוגע ליצירה, תיקון ורכישה של מוצרי עץ כמו משקופים, חלונות, רהיטים, דק, מדרגות, חיפויי עץ ועוד..
כאן ניתן להתייעץ, לקבל הצעות וחוות דעת ואף להשוויץ בעבודות בתחום ולהציגם.
תנאי השימוש בפורום
כאן ניתן להתייעץ, לקבל הצעות וחוות דעת ואף להשוויץ בעבודות בתחום ולהציגם.
תנאי השימוש בפורום
לא ממולץ! להתרחק ! עבודה גרועה אספקה גרועה
26.07 (16:20)
לא עומדים בזמנים איכות גרועה!
פניתי בחודש יולי על מנת לרכוש ...
9.12 (00:05)
פניתי בחודש יולי על מנת לרכוש מטבח, לאחר בניית הצעת מחיר שולמה מקדמה בסך 10 אחוז מההצעה, במהלך חודש 09/22 פנו אליי עם הצעה מפתה לשלם להם סכום של עשרות אלפים, ובתמורה יתקבלו 5 אחוזי הנחה, הסכמתי, מדובר על עשרות אלפים, מאז ועד היום, לא התקבלו תוכניות גמורות, עברו מספר חודשים ולא קרה כלום. כל הניסיונות ליצור קשר ללא הצלחה.
בניית לול ליל שלי
13.07 (17:25)
אני רוצה לבנות לול לבן שלי אישתי קצת מפחדת היא אומרת שזה צריך להיות בטיחותי עם תקן אנערף
יש מישהו שעשה משהו ככזה או שיודדע על מה צריך להקפיד. תודה
יש מישהו שעשה משהו ככזה או שיודדע על מה צריך להקפיד. תודה
נגר בירושלים
19.05 (20:42)
נגר בירושלים לשרותכם ברגע בו אתם אומרים עד כאן! חייבים להחליף את המטבח או את הדלתות בבית הכל כבר מתפרק,
או פשוט הרהיטים ישנים ורוצים להתפנק ורהיטים חדשים.ומתחילים לראות 2 ואולי עשרות של קטלוגים של טבחים דלתות ועוד. ולא יודעים מאיפה להתחיל לבחור האם נגר מומלץ בירושלים פרטי שיתאים לך אישית את העבודה או דרך חברת נגרות נגר זול בירושלים
תהליך העבודה נעשה מול נגר מקצועי בירושלים ונעשה בצורה אישית מול הנגר עצמו או מול הצוות של נגר בירושלים, החל משלב קבלת הצעת מחיר, דרך שלב המידות, הבנייה וההתקנה
נגר בירושלים פה למענכם בישביל כל עבודות הנגרות שאתם צריכים.
פשוט חייגו עכשיו 055-991-1153
ולחצו על הקישור הבא www.youtub...uy5SYMumBc
או פשוט הרהיטים ישנים ורוצים להתפנק ורהיטים חדשים.ומתחילים לראות 2 ואולי עשרות של קטלוגים של טבחים דלתות ועוד. ולא יודעים מאיפה להתחיל לבחור האם נגר מומלץ בירושלים פרטי שיתאים לך אישית את העבודה או דרך חברת נגרות נגר זול בירושלים
תהליך העבודה נעשה מול נגר מקצועי בירושלים ונעשה בצורה אישית מול הנגר עצמו או מול הצוות של נגר בירושלים, החל משלב קבלת הצעת מחיר, דרך שלב המידות, הבנייה וההתקנה
נגר בירושלים פה למענכם בישביל כל עבודות הנגרות שאתם צריכים.
פשוט חייגו עכשיו 055-991-1153
ולחצו על הקישור הבא www.youtub...uy5SYMumBc
התייעצות בנוגע לבניית פרגולה-דחוף בבקשה
20.04 (22:03)
שלום, אני מעוניין לבנות פרגולה במרפסת כאשר רוחב הפרגולה יהיה 6 מ׳ ואורכה 3.5 מטר ( כלומר הקורה המרכזית תהיה 6 מטר והיא תתמוך ב 7 קורות שאורך כ״א מהן הוא 3.5 מטר)
השאלה היא לגבי הקורה המרכזית: בגלל החשש מ ״בטן״ , מהו רוחב הקורה המינימאלי המומלץ? חלק המליצו לי על 15/20 וחלק ממליצים על 15/25 ..בנוסף הקורה הזו תשען על שני עמודים, האם זה יצא יפה אם רוחבם יהיה 20 ורוחב הקורה המרכזית 15?
צירפתי שרטוט ( בערך ...)
תודה רבה לעונים !
השאלה היא לגבי הקורה המרכזית: בגלל החשש מ ״בטן״ , מהו רוחב הקורה המינימאלי המומלץ? חלק המליצו לי על 15/20 וחלק ממליצים על 15/25 ..בנוסף הקורה הזו תשען על שני עמודים, האם זה יצא יפה אם רוחבם יהיה 20 ורוחב הקורה המרכזית 15?
צירפתי שרטוט ( בערך ...)
תודה רבה לעונים !

קורת עץ שתחזיק באורך 6 מטר
20.09 (13:20)
אהלן מה שלומך שמי חביב ואני מתעסק בפרגולות
באורן 6 מטר קורה במידה 20 על 25 מספיק חזקה ולא תעשה בטן
באתר הזה באפשרותך לקבל מידע על אין בונים פרגולות ומה העץ המתאים rt-wood.co.il
באורן 6 מטר קורה במידה 20 על 25 מספיק חזקה ולא תעשה בטן
באתר הזה באפשרותך לקבל מידע על אין בונים פרגולות ומה העץ המתאים rt-wood.co.il
שלום, את תקופת הריחוק החברתי ...
17.04 (14:52)
שלום,
את תקופת הריחוק החברתי העברתי בבניית דק בחצר הבית.
תכננתי את הדק והתאם הזמנתי עץ אורן ממחסן עצים הן לתשתית והן לכיסוי הדק.
במהלך למידת הנושא באינטרנט הבנתי שעליי לשמן את העץ טרם בניית הדק וכך עשיתי. לטובת העניין הצטיידתי בשמן שקוף של חברת flood.
תפיסת העולם שלי הייתה שלאחר הבנייה אוכל לצבוע את הדק בצבע ייעודי בגוון בהתאם להחלטתה של בחירת ליבי.
היום נאמר לי על ידי גורם שלישי (חובבן כמוני) שלא אוכל לצבוע את הדק המשומן ושתהליך הצביעה היה צריך להיות בעצם תהליך שימון בגוון הנדרש (כלומר השמן היה צריך להיות מלכתחילה מגוון).
האם נכון? האם יש רעיונות בכל זאת כיצד ניתן להעניק לדק את הגוון הרצוי?
תודה
קובי
את תקופת הריחוק החברתי העברתי בבניית דק בחצר הבית.
תכננתי את הדק והתאם הזמנתי עץ אורן ממחסן עצים הן לתשתית והן לכיסוי הדק.
במהלך למידת הנושא באינטרנט הבנתי שעליי לשמן את העץ טרם בניית הדק וכך עשיתי. לטובת העניין הצטיידתי בשמן שקוף של חברת flood.
תפיסת העולם שלי הייתה שלאחר הבנייה אוכל לצבוע את הדק בצבע ייעודי בגוון בהתאם להחלטתה של בחירת ליבי.
היום נאמר לי על ידי גורם שלישי (חובבן כמוני) שלא אוכל לצבוע את הדק המשומן ושתהליך הצביעה היה צריך להיות בעצם תהליך שימון בגוון הנדרש (כלומר השמן היה צריך להיות מלכתחילה מגוון).
האם נכון? האם יש רעיונות בכל זאת כיצד ניתן להעניק לדק את הגוון הרצוי?
תודה
קובי
גזעי עץ לפיסול
7.03 (10:54)
שלום, אני מחפש לקנות גזעי עץ במידות שונות לפיסול בעץ.
תודה
יהודה
תודה
יהודה
עצים לפיסול
12.11 (23:41)
שלום
גם אני עם אותה בעיה
אם תקבל תשובה תוכל לשלוח לי
תודה מראש
עמי
גם אני עם אותה בעיה
אם תקבל תשובה תוכל לשלוח לי
תודה מראש
עמי
ספסל מתקפל תלוי על קיר
22.01 (11:46)
אשמח לכל מי שיכול להפנות אותי לפרט לביצוע ספסל עץ פשוט שניתן לתלות על קיר כך שיתקפל (כמו שולחן מתקפל).
גם תמונות לדוגמה והנחיות לתליה יכולות לעזור-מיועד לתליה במיגונית (ממד חיצוני).
תודה מראש
גם תמונות לדוגמה והנחיות לתליה יכולות לעזור-מיועד לתליה במיגונית (ממד חיצוני).
תודה מראש
בחירת עץ לשער חוץ
18.09 (09:58)
שלום,
אני צריך לבחור סוג עץ לשער חצר.
העץ צריך להיות בעובי 4 ס"מ ועמיד לחוץ.
לאחר הקצעה ו"כיסוח" שיראה ישן, אני מיישם צבע.
כל הקורות יהיו סגורים בתוך מסגרת ברזל.
חשבתי על אלון לבן.
יש המלצות אחרות?
אה, וכמובן אם יש המלצה למקום שמספק ומקציע.
תודה
אני צריך לבחור סוג עץ לשער חצר.
העץ צריך להיות בעובי 4 ס"מ ועמיד לחוץ.
לאחר הקצעה ו"כיסוח" שיראה ישן, אני מיישם צבע.
כל הקורות יהיו סגורים בתוך מסגרת ברזל.
חשבתי על אלון לבן.
יש המלצות אחרות?
אה, וכמובן אם יש המלצה למקום שמספק ומקציע.
תודה
חיפוש שרטט לארגזים
24.06 (10:23)
אנחנו מייצרים ארגזים מעץ לאריזה. מחפשת שרטט/ת פרילנסר לשרטוטים מידי פעם
אשמח לעבוד איתכם ולשלוח ק''ח...
27.03 (05:06)
אשמח לעבוד איתכם ולשלוח ק''ח [email protected]
נסיון רב בשרטוטים בפרט בנגרות ופרטים (מעצבת פנים)
נסיון רב בשרטוטים בפרט בנגרות ופרטים (מעצבת פנים)
ידיות לעגלול מעץ
16.06 (14:07)
מעוניין להחליף ידיות לעגלול. בגלל שמופעל עליהם כח צריך עץ חזק ולכן חשבתי על עץ בוק. ברשותי מוט של טוריה העשוי מעץ בוק. עם איזה כלי מומלץ לנסר אותו כי הוא ברובו עגול ואין נקודת אחיזה.
בחירת עץ לדק
12.06 (11:26)
איזה סוג עץ הכי טוב לדק בגינה?
הבנתי שיש סוגים שונים עם מחירים שונים וייתרונות שונים
אני צריך משהו במחיר הגיוני כי יש ליש טח גדול לעשות דק. משהו כמו 50 מ"ר
הבנתי שיש סוגים שונים עם מחירים שונים וייתרונות שונים
אני צריך משהו במחיר הגיוני כי יש ליש טח גדול לעשות דק. משהו כמו 50 מ"ר
עץ לדק
20.09 (13:22)
אתה יכול לבחור בעץ אורן שזה העץ הכי זול
ניתן גם לבנות דק מעץ איפיה או דק סנטטי
איפיה וסינטטי הם כמעט באותו מחיר כמעט פי 2.5 ממחיר דק אורן
ניתן גם לבנות דק מעץ איפיה או דק סנטטי
איפיה וסינטטי הם כמעט באותו מחיר כמעט פי 2.5 ממחיר דק אורן
שולחן עבודה/קונסולה למיקום בסלון הבית
18.05 (19:35)
שלום,
יש לנו דירה לא גדולה. מחפשים פתרון שימוקם בסלון הדירה, במקום בולט, וישמש כשולחן עבודה אך מבחינת מראה צריך להיות יפה ומעוצב כך שלמעשה כנראה שמדובר בהכלאה עם קונסולה... מבחינת גובה הוא צריך להיות נוח לעבודה בישיבה על כסא סטנדרטי ולכן מניח שגובה של כ-75 ס"מ-80 ס"מ הוא מה שדרוש. מבחינת עומק, אנחנו צריכים עומק של עד 40 ס"מ. הבעיה היא שיש שקע חשמל ושקע טלפון ורשת שנמצאים בגובה של כ-60 ס"מ על הקיר הזה. השקעים האלה צריכים לשמש את הלטפופ שאיתו נעבוד על השולחן הזה. לכן חשוב שגם איכשהו יהיה פתרון שיטשטש אותם כך שלא יבלטו. יצירת דופן לכל רוחב השולחן/קונסולה בצדו האחורי לא בטוח שתהיה אסתטית כל כך ולכן אם יש דרך להמנע ממנה, אשמח לרעיונות. בעקרון השולחן הזה יכול להיות בכל אורך שנבחר עד לכ-3 מטר למרות שהנטיה היא להסתפק באורך של כ-1.20 מ'-1.50 מ' ולמקם את השולחן במרכז הקיר (שאורכו כאמור כ-3 מ'). אין בעיה שיהיו מגירות בשולחן, אין בעיה גם שלא.
הסלון מרוצף פרקט עץ אלון בגוון אפור, יש בו ספות בגוונים בהירים ושולחנות קפה שחורים מעץ. המחשבה היתה על שולחן עץ בגוונים דומים לריצוף/אלון טבעי/שחור/שילוב אחר עם רגליים אלכסוניות בגוון תואם.
מחפשים רעיון לפתרון כולל מה לעשות עם השקעים ואם יש גם המלצה לבעל מקצוע שעובד יפה ואינו יקרן, נשמח.
מצורפת תמונה מהשטח להמחשה.
שבוע טוב!
יש לנו דירה לא גדולה. מחפשים פתרון שימוקם בסלון הדירה, במקום בולט, וישמש כשולחן עבודה אך מבחינת מראה צריך להיות יפה ומעוצב כך שלמעשה כנראה שמדובר בהכלאה עם קונסולה... מבחינת גובה הוא צריך להיות נוח לעבודה בישיבה על כסא סטנדרטי ולכן מניח שגובה של כ-75 ס"מ-80 ס"מ הוא מה שדרוש. מבחינת עומק, אנחנו צריכים עומק של עד 40 ס"מ. הבעיה היא שיש שקע חשמל ושקע טלפון ורשת שנמצאים בגובה של כ-60 ס"מ על הקיר הזה. השקעים האלה צריכים לשמש את הלטפופ שאיתו נעבוד על השולחן הזה. לכן חשוב שגם איכשהו יהיה פתרון שיטשטש אותם כך שלא יבלטו. יצירת דופן לכל רוחב השולחן/קונסולה בצדו האחורי לא בטוח שתהיה אסתטית כל כך ולכן אם יש דרך להמנע ממנה, אשמח לרעיונות. בעקרון השולחן הזה יכול להיות בכל אורך שנבחר עד לכ-3 מטר למרות שהנטיה היא להסתפק באורך של כ-1.20 מ'-1.50 מ' ולמקם את השולחן במרכז הקיר (שאורכו כאמור כ-3 מ'). אין בעיה שיהיו מגירות בשולחן, אין בעיה גם שלא.
הסלון מרוצף פרקט עץ אלון בגוון אפור, יש בו ספות בגוונים בהירים ושולחנות קפה שחורים מעץ. המחשבה היתה על שולחן עץ בגוונים דומים לריצוף/אלון טבעי/שחור/שילוב אחר עם רגליים אלכסוניות בגוון תואם.
מחפשים רעיון לפתרון כולל מה לעשות עם השקעים ואם יש גם המלצה לבעל מקצוע שעובד יפה ואינו יקרן, נשמח.
מצורפת תמונה מהשטח להמחשה.
שבוע טוב!

כמה נתונים ותמונות נוספות להמחשה
19.05 (18:51)
בתמונה הזו ניתן לראות גם איך נראה המקום בו אמור השולחן/קונסולה להיות ממוקם ואיך נראה עם שולחן שעמד שם באופן זמני. מדובר על נישה שעומקה 40 ס״מ שפתוחה לסלון ולמטבח. תמונות של הרהיטים, החומרים והצבעים בסלון ובמטבח מצורפות גם כן.
res.cloudi...G_4962.jpg
זה אכן אותו חלל של ההודעה שאריאל שלח בהודעה בפורום הזה גם כן :)
res.cloudi...G_7693.jpg
res.cloudi...G_5054.jpg
אחרי שנתיים וחצי בדירה החלטנו שהגיע הזמן להוסיף את הפריטים החסרים בסלון והתוכנית המקורית של המעצבת אינה רלוונטית כי לא מעוניינים להעמיס יותר מדי על הבית ומחפשים להשאיר את החלל לא עמוס מדי וגם לא להכנס לעלויות מטורפות.
תודה רבה.
res.cloudi...G_4962.jpg
זה אכן אותו חלל של ההודעה שאריאל שלח בהודעה בפורום הזה גם כן :)
res.cloudi...G_7693.jpg
res.cloudi...G_5054.jpg
אחרי שנתיים וחצי בדירה החלטנו שהגיע הזמן להוסיף את הפריטים החסרים בסלון והתוכנית המקורית של המעצבת אינה רלוונטית כי לא מעוניינים להעמיס יותר מדי על הבית ומחפשים להשאיר את החלל לא עמוס מדי וגם לא להכנס לעלויות מטורפות.
תודה רבה.
סליחה, זו הנישה המדוברת עם שולחן זמני שהיה בה...
19.05 (20:15)
מחפש פתרון אסתטי כתחליף למזנון בסלון
15.05 (22:40)
שלום,
עשינו בסלון הדירה הכנה של שקעים בשני הקירות מתוך מחשבה שתהיה לנו גמישות במיקום הטלויזיה. כיון שיתר מכשירי החשמל (ממיר, רסיבר וכד') נמצאים בתוך ארון תקשורת מרוחק, אין ממש צורך במזנון מתחת לטלויזיה התלויה על הקיר. כיון שהסלון בדירה לא גדול, חשבנו לוותר על מזנון מתחת לטלויזיה בניגוד לתוכנית הראשונית, כדי לא להעמיס יתר על המידה את הסלון וכי אין לנו ממש צורך במזנון לצרכי אפסון. הבעיה האסתטית שמציקה בעין היא שיש רצף של כ-5 שקעים בגובה של כ-25 ס"מ מהרצפה (חשמל, הכנה לטלויזיה וכד') וזה לא כל יפה. אם היה מזנון שם הוא היה מסתיר אותם. אנחנו מחפשים רעיון ל"משהו" אחר שישתלב יפה בסלון על הקיר מתחת לטלויזיה, יעמיס פחות את הסלון ממזנון אך עדיין יסתיר את אותם שקעים.
אשמח לרעיונות!
תודה רבה.
עשינו בסלון הדירה הכנה של שקעים בשני הקירות מתוך מחשבה שתהיה לנו גמישות במיקום הטלויזיה. כיון שיתר מכשירי החשמל (ממיר, רסיבר וכד') נמצאים בתוך ארון תקשורת מרוחק, אין ממש צורך במזנון מתחת לטלויזיה התלויה על הקיר. כיון שהסלון בדירה לא גדול, חשבנו לוותר על מזנון מתחת לטלויזיה בניגוד לתוכנית הראשונית, כדי לא להעמיס יתר על המידה את הסלון וכי אין לנו ממש צורך במזנון לצרכי אפסון. הבעיה האסתטית שמציקה בעין היא שיש רצף של כ-5 שקעים בגובה של כ-25 ס"מ מהרצפה (חשמל, הכנה לטלויזיה וכד') וזה לא כל יפה. אם היה מזנון שם הוא היה מסתיר אותם. אנחנו מחפשים רעיון ל"משהו" אחר שישתלב יפה בסלון על הקיר מתחת לטלויזיה, יעמיס פחות את הסלון ממזנון אך עדיין יסתיר את אותם שקעים.
אשמח לרעיונות!
תודה רבה.
תמונות והסברים לגבי החלל להמחשה
19.05 (18:53)
הסלון המדובר הוא חלק מחלל פתוח שכולל גם את המטבח. הריצוף בכל החלל הוא פרקט אלון בגוון אפור. בסלון יש ספה לבנה גדולה לאורך הקיר מול הטלויזיה, כורסא בגוון בהיר וכורסת נדנדה בגוון כחול לשבירת גווני הלבן. ידיות כורסת הנדנדה הן בגוון אלון טבעי והשלדה מנירוסטה. המטבח לבן עם שולחן מפורניר אלון בגוון שבין טבעי לגוון הפרקט ורגלי נירוסטה. אורך הקיר של הטלויזיה כ-4 מטר. הוא ארוך יותר מהקיר שמולו שלאורכו נמצאת הספה. יש בסלון גם שני שולחנות קפה קטנים עם רגלי ברזל ומשטח עץ. צבעם שחור. אשמח להמלצות לפתרון להסתרת השקעים (כולל גוון מומלץ). באותה הזדמנות, אם יש למישהו המלצה גם איזה שטיח כדאי לשים בסלון כדי לתחום את מרכזו אשמח. הפרקט מאוד יפה והמטרה של שטיח היא לתחום בלבד. אין לנו רצון לכסות חלקים גדולים מהסלון. חושבים פשוט ששטיח במרכז יכול להוסיף. תודה רבה.
res.cloudi...G_4964.jpg
res.cloudi...G_4962.jpg
res.cloudi...G_6119.jpg
res.cloudi...G_7693.jpg
res.cloudi...G_5054.jpg
res.cloudi...G_4964.jpg
res.cloudi...G_4962.jpg
res.cloudi...G_6119.jpg
res.cloudi...G_7693.jpg
res.cloudi...G_5054.jpg
רגלי עץ לשידה
22.04 (12:01)
בנית רגל לשולחן על ידי הדבקת שתי קורות גב לגב?
10.04 (17:25)
לכה על רצפת עץ
24.02 (21:24)
יש לי חדר עם רצפת עץ ומי שבנה אותו צבע אותו בלכה, בכל פעם שמניחים על הרצפה משהו כבד יחסית כמו שולחן אז נשארים סימנים של הרגליים של השולחן בלכה, יש פתרון לזה?
סימנים על ריצפת עץ
25.02 (12:07)
אוראל שלום
האם יודע/ת בת כמה הריצפה ובאיזה לכה השתמשו ?
האם ניסית להניח מחליקי ריהוט מחומר רך על הרגליים של השולחן ?
האם השולחן כבד במיוחד ?
האם יודע/ת בת כמה הריצפה ובאיזה לכה השתמשו ?
האם ניסית להניח מחליקי ריהוט מחומר רך על הרגליים של השולחן ?
האם השולחן כבד במיוחד ?
לקה על רצפת דק
20.09 (13:24)
בשום מצב אסור לצבוע לקה על רצפת דק , הלקה עושה שכבה על המשטח וזה מה שגורם לסימנים
מומלץ לצבוע בשמן על בסיס מים
מומלץ לצבוע בשמן על בסיס מים
ניקוי שולחן מעץ טבעי
16.02 (20:30)
יש לי בסלון שולחן מעץ טבעי ונשפך עליו דיו איך אוכל לנקות אותו?
ניקוי שולחן מדיו
20.02 (17:00)
הי לירון
לא הייתה שכבת לכה להגן על השולחן ?
אם לא , אז מומלץ ללטש ולהוריד את כתם הדיו ולאחר מכן ליישם 2/3 שכבות של לכה. על בסיס מים. שקופה או מגוונת
לא הייתה שכבת לכה להגן על השולחן ?
אם לא , אז מומלץ ללטש ולהוריד את כתם הדיו ולאחר מכן ליישם 2/3 שכבות של לכה. על בסיס מים. שקופה או מגוונת
עץ עמיד בלחות
15.02 (17:06)
מתלבטת איזה עץ כדאי לי לבחור כארון אמבטיה כך שיהיה איכותי ושמיש בפני הלחות ?
תליית מדף נסתר עץ גושני
11.12 (08:59)
ברצוני לתלות פלטת עץ גושני עם מתלה ניסתר. טיפים בבקשה
מדף סמוי
14.05 (08:05)
זיהוי עץ אפריקאי
22.11 (18:33)
זה אגוז אפריקאי
18.09 (10:01)
אם רצית בלי הפסים, תגדירי "אגוז אפריקאי פראי".
וכן, לא תמיד ניתן לשלוט בחיתוך.
וכן, לא תמיד ניתן לשלוט בחיתוך.
מנגנון פתיחה לדלת כנף המאוחסנת בכיס
12.11 (14:52)
שלום
אני רוצה לבנות ארון למכונת הכביסה המייבש והשאר ולהשתמש בדלתות כנף המאוחסנות בכיס צדדי.
האם המנגנונים האלו עמידים? מה העלות של מנגנון כזה?
אני רוצה לבנות ארון למכונת הכביסה המייבש והשאר ולהשתמש בדלתות כנף המאוחסנות בכיס צדדי.
האם המנגנונים האלו עמידים? מה העלות של מנגנון כזה?
ארונות כיס
17.11 (17:18)
שלום. הייתי מנסה לבדוק ב-"ח.ג. סחר". יש להם דברים איכותיים והמחיר בהתאם. אלטרנטיבות שאפשר לבדוק - "יעד פירזול", "דומיסיל"
ייעוץ
5.11 (10:36)
פריט בהזמנה אישית
29.10 (20:02)
עקבו אחר פורום נגרות ועץ - עבודות עץ ואמנות בעץ
RSS