פורום חשמל
פורום חשמל נועד להתייעצות, שאלות, תשובות ובדיקות מקצועיות בין בעלי מקצוע בתחום החשמל, בנוסף ניתן לחפש בעלי מקצוע בתחום, להפנות אליהם שאלות ולתת חוות דעת לאחר קבלת שרות מחשמלאי.
מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום
מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום
המרת שקע של מזגן לשקע רגיל
18.08 (01:26)
שלום למומחים, האם ניתן להמיר נקודת חשמל של מזגן ישן (חוטים עבים) לנקודת חשמל רגילה?
נקודת החשמל הזאת אינה רלוונטית יותר כי המזגן הוחלף וברצוני להמיר אותה לשקע רגיל.
נקודת החשמל הזאת אינה רלוונטית יותר כי המזגן הוחלף וברצוני להמיר אותה לשקע רגיל.
המרת שקע
24.08 (10:39)
אין בעיה עם זה ,רק תדאג להתקין אביזר תקני ו...לנתק חשמל לפני
נקודת חשמל במרפסת
7.08 (10:54)
מעוניין להוסיף נקודת חשמל נוספת במרפסת, המקור הכי קרוב (והוא די רחוק) הוא בסלון.
איך אפשר להעביר נקודה בלי לשבור את כל הבית.. וכמובן עלויות
איך אפשר להעביר נקודה בלי לשבור את כל הבית.. וכמובן עלויות
עם תעלות אצבע צמוד לפנל ברצפה...
13.02 (17:42)
עם תעלות אצבע צמוד לפנל ברצפה
קבוצות ווטסאפ של חשמלאים
7.08 (10:54)
שלום חברים,
חשמלאים המעוניינים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של אתר חשמלאים.קום מוזמנים להצטרף בחינם מכאן: www.electric-com.com/whatsapp/
יש קבוצות בנושאים:
פורום התייעצות חשמלאים – הקבוצה להתייעצות מקצועית בין חשמלאים
פורום התייעצות חשמלאים ברישיון – הקבוצה להתייעצות מקצועית בין חשמלאים בעלי רישיון חשמלאי בתוקף בלבד
שאל חשמלאי – צרכנים שואלים חשמלאים
לימודים והכשרות לחשמלאים – התייעצות בנושא לימודים, קורסים והכשרות
משרות לחשמלאים – קבוצה למציאת עבודה ולהצעות עבודה
ועדות חשמל – הכנה וטיפים
מיזוג אוויר – שאלות צרכנים
פורום אנשי מיזוג אוויר – התייעצות בין אנשי מקצוע בתחום
חשמלאים המעוניינים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של אתר חשמלאים.קום מוזמנים להצטרף בחינם מכאן: www.electric-com.com/whatsapp/
יש קבוצות בנושאים:
פורום התייעצות חשמלאים – הקבוצה להתייעצות מקצועית בין חשמלאים
פורום התייעצות חשמלאים ברישיון – הקבוצה להתייעצות מקצועית בין חשמלאים בעלי רישיון חשמלאי בתוקף בלבד
שאל חשמלאי – צרכנים שואלים חשמלאים
לימודים והכשרות לחשמלאים – התייעצות בנושא לימודים, קורסים והכשרות
משרות לחשמלאים – קבוצה למציאת עבודה ולהצעות עבודה
ועדות חשמל – הכנה וטיפים
מיזוג אוויר – שאלות צרכנים
פורום אנשי מיזוג אוויר – התייעצות בין אנשי מקצוע בתחום

בעיה במונה חשמל דיגיטלי
23.07 (13:26)
חשמלאי בגעתיים
23.07 (02:24)
חשמלאי בגבעתיים. חשמלאי מוסמך בגבעתיים זמין 24 שעות ביממה ועם נסיון עשיר בתחום עובד גם בימי שבת. החשמלאי יספק עבורכם שירותי חשמל לשוק הפרטי והעסקי כאחד בגבעתיים והסביבה בכל זמן נתון. חשמלאי מומחה במגוון פתרונות של תקלות חשמל, קצר חשמלי, התקנת לוח חשמל, בדיקת חשמל, תיקון בדיקת הארקה, הוספת נקודות חשמל ותקשורת, תיקון לוחות וארונות חשמל, עבודות חשמל לבית חדש, ייעוץ חשמל ועוד מגוון רחב של תקלות או התקנות.
לפרטים ויצירת קשר ניתן ללחוץ על הקישור הבא: www.youtub...MTT_xAb54I
לפרטים ויצירת קשר ניתן ללחוץ על הקישור הבא: www.youtub...MTT_xAb54I
בעיה תמוהה
19.07 (12:25)
קיבלתי ליום הולדת מנורת צד שאני מאוד אוהבת אשר עבדה תקין מספר חודשים ואז ערב אחד, היא החלה לגמגם - הנורה כבתה למספר שניות ונדלקה שוב. וזה קרה מספר פעמים.
החזרתי את המנורה לחנות ונתנו לי אחר, שגם מגמגם. המנורה שהחזרתי לחנות, עובדת שם באופן תקין ורצוף.
בדקתי במספר שקעים בבית והמנורה מגמגמת בכולן, לקחתי לבדיקה בבית אחר, והמנורה עובדת באופן תקין.
בנוסף, מנורת הצד הישנה שלי, עובדת ללא בעיות.
מה שאומר שישנה אי התאמה בין המנורה הספציפית לחשמל אצלי בבית.
האם יש למישהו רעיונות למקור הבעיה? לפתרון?
החזרתי את המנורה לחנות ונתנו לי אחר, שגם מגמגם. המנורה שהחזרתי לחנות, עובדת שם באופן תקין ורצוף.
בדקתי במספר שקעים בבית והמנורה מגמגמת בכולן, לקחתי לבדיקה בבית אחר, והמנורה עובדת באופן תקין.
בנוסף, מנורת הצד הישנה שלי, עובדת ללא בעיות.
מה שאומר שישנה אי התאמה בין המנורה הספציפית לחשמל אצלי בבית.
האם יש למישהו רעיונות למקור הבעיה? לפתרון?
שקע למזגן
10.07 (20:23)
שלום,
מה הסימון של שקע למזגן?
משהו יכול לשלוח לי בבקשה? תודה
מה הסימון של שקע למזגן?
משהו יכול לשלוח לי בבקשה? תודה
התייעצות
5.07 (22:32)
היי לכולם
אני מחפשת טכנאי קירור שהם גם חשמלאים מוסמכים לכמה אתרים בארץ ואני לא מצליחה למצוא. אנשים לא שולחים בפורטלים ולא מגיבים בקבוצות פייסבוק המקומיות. אפילו פרסמתי במכללה. אשמח אם יש לכם המלצות איך להגיע לאנשים שמחפשים עבודה בתחום. אולי יש קבוצות פייסבוק רלוונטיות יותר או קבוצות וואטצאפ או איזה פורום מקצועי?
אני מחפשת טכנאי קירור שהם גם חשמלאים מוסמכים לכמה אתרים בארץ ואני לא מצליחה למצוא. אנשים לא שולחים בפורטלים ולא מגיבים בקבוצות פייסבוק המקומיות. אפילו פרסמתי במכללה. אשמח אם יש לכם המלצות איך להגיע לאנשים שמחפשים עבודה בתחום. אולי יש קבוצות פייסבוק רלוונטיות יותר או קבוצות וואטצאפ או איזה פורום מקצועי?
חשמל חכם בטכנולוגית Z-WAVE
1.07 (14:46)
שלום לחברים,
אשמח לשמוע חוות דעת על חשמל חכם בטכנולגיית Z-WAVE - בית חכם אלחוטי( ובפרט חברת גרבר)
האם טכנולוגיה אמינה, האם הלקוחות מרוצים ובכלל האם הייתם ממליצים על טכנולוגיה זו...
תודה לעונים.
שיהיה שבוע נפלא.
אשמח לשמוע חוות דעת על חשמל חכם בטכנולגיית Z-WAVE - בית חכם אלחוטי( ובפרט חברת גרבר)
האם טכנולוגיה אמינה, האם הלקוחות מרוצים ובכלל האם הייתם ממליצים על טכנולוגיה זו...
תודה לעונים.
שיהיה שבוע נפלא.
תדר Zwave
1.07 (22:32)
להבדיל מתדר Wifi לתדר Zwave ישנה את היכולת לשדר בפולסים נמוכים וזה מה שיותר טכנולוגיה אמינה יותר, אני התקנתי בביתי את הציוד מחברת הומיטק, חברה מנוסה עם המחירים משתלמים מסקר חברות הבית החכם שערכתי בישראל.
איטום / בידוד צנרת חשמל לדוד + קו נוסף נפרד
19.05 (21:09)
חשמל בחדר האמבטיה
12.05 (18:09)
בערך כל שבוע נשרף מנורה בחדר האמבטיה משהו יכול לעזור
מגן ברקים
3.05 (23:00)
איזה חברה הכי כדאי מגן ברקים מהחברות הללו?
Nisko
Gpt
Omega
Waisbord
למחשב למסכים למקרר ומכונת כביסה
Nisko
Gpt
Omega
Waisbord
למחשב למסכים למקרר ומכונת כביסה
יצרני חשמל
27.04 (13:35)
יש לי גג בגודל 3 דונם באזור דרום הארץ ואני רוצה להפוך ליצרן חשמל.
מה עלי לעשות?
אשמח לעזרת אנשי מקצוע בנושא
מה עלי לעשות?
אשמח לעזרת אנשי מקצוע בנושא
דרייבר לד מתחמם
1.04 (17:00)
רכשתי פנל לד לתקרה צפה הגודל 60*60 ס"מ
הלד הינו 40W של חברת ניסקו המגיע עם דרייבר, חברתי את החום והכחול כנדרש לדרייבר והלד נדלק.
אבל לאחר כעשר דקות אני רואה שהדרייבר מתחמם מאוד
האם זה פעולה תקינה ??
הלד הינו 40W של חברת ניסקו המגיע עם דרייבר, חברתי את החום והכחול כנדרש לדרייבר והלד נדלק.
אבל לאחר כעשר דקות אני רואה שהדרייבר מתחמם מאוד
האם זה פעולה תקינה ??
כלל אצבע אם אתה יכול לגעת ב...
27.11 (09:57)
כלל אצבע
אם אתה יכול לגעת בדרייבר באופן ממושך ולא נרתע -- זה תקין
אם לא -- זה לא תקין ולך להחליף את הדרייבר -- לא בטוח שתקבל מאותו ספק דרייבר טוב יותר מפני שהם קונים את זה בכמויות -- ועל פניו כולם כנראה כאלו
אם אתה יכול לגעת בדרייבר באופן ממושך ולא נרתע -- זה תקין
אם לא -- זה לא תקין ולך להחליף את הדרייבר -- לא בטוח שתקבל מאותו ספק דרייבר טוב יותר מפני שהם קונים את זה בכמויות -- ועל פניו כולם כנראה כאלו
שלטר נשרף
28.03 (22:56)
מה הסיבה שהשלטר של הדוד נשרף? (הכוונה לא שהוא ממש עולה באש, פשוט הכל נמס בפנים ושחור)
תאורת חוץ בית
23.03 (09:35)
יש לי תאורת גינה עליה ניתן לשלוט משני מפסקים עצמאים, בשעות הערב כאשר הדלקתי את התאורה הפחת קפץ. בשעות הבוקר כאשר ניסיתי לגלות את מקור התקלה ראיתי כי הפחת אינו קופץ אך אחד המפסקים נשאר עצמאי ומפסק שני יכול להדליק ולכבות את התאורה רק במידה והמפסק הראשון מורם.
מה מקור תקלה אפשרי? כיצד ניתן לטפל?
מה מקור תקלה אפשרי? כיצד ניתן לטפל?
ליפוף מנועי חשמל בבת ים
23.02 (14:27)
ליפוף מנועי חשמל בת ים אצל קסל שירותיים הנדסיים ניתן לקבל שירות מקיף ומספק לכל דרישות הלקוח מניסיונם הרחב הם יכולים לספק פתרונות יצירתיים הכל ממכירת מנועי חשמל חדשים גירים ומשאבות חדשות ומשומשות ותיקון מנועי חשמל ליפוף מנועים בלמים וסלילים שונים ומגוונים. לפרטים צור קשר
www.youtub...MENdn-oUNg
דבר נוסף במשך רבה שנות פעילותנו הם מכירים ספקים ומוצרים שונים של חברות שונות, והיכרות זו מאפשרת להם לבחור את המוצרים הטובים והמתאימים ביותר עבור לקוחותיהם.
www.youtub...MENdn-oUNg
דבר נוסף במשך רבה שנות פעילותנו הם מכירים ספקים ומוצרים שונים של חברות שונות, והיכרות זו מאפשרת להם לבחור את המוצרים הטובים והמתאימים ביותר עבור לקוחותיהם.
חיבור מקביל של מתחים בdc
2.01 (09:35)
טיימר מתאים לדודי חשמל בארץ?
14.12 (02:36)
כן
30.07 (20:26)
נראה שמתאים
230v זה המתח החד פאזי בארץ
16A צריך לוודא שאכן המעכל החשמלי מוגן במא"ז 16A
אם כן והחוטים תואמים היינו 2.5 ממ"ר
אז תתחדש
230v זה המתח החד פאזי בארץ
16A צריך לוודא שאכן המעכל החשמלי מוגן במא"ז 16A
אם כן והחוטים תואמים היינו 2.5 ממ"ר
אז תתחדש
החלפת נורה שרופה
12.12 (09:20)
מסך הקרנה
29.11 (10:32)
היי
אם אתם מחפשים להקרין משהו, מסך הקרנה נייד הוא הפתרון. הכי קל להזיז אותו ממקום למקום
תוכלו פשוט להקרין בכל מקום, המחיר ממש נוח וכל מה שהצגתי על המסך נראה מרשים ומקצועי ממש
אם הכנתם סרט חתונה לחברים או לאירוע אחר זה ממה רעיון טוב. תוכלו למצוא כאן:
www.projec...7%91%D7%94
אם אתם מחפשים להקרין משהו, מסך הקרנה נייד הוא הפתרון. הכי קל להזיז אותו ממקום למקום
תוכלו פשוט להקרין בכל מקום, המחיר ממש נוח וכל מה שהצגתי על המסך נראה מרשים ומקצועי ממש
אם הכנתם סרט חתונה לחברים או לאירוע אחר זה ממה רעיון טוב. תוכלו למצוא כאן:
www.projec...7%91%D7%94
מחפש חשמלאי מוסמך לביצוע חשמל לבית פרטי
9.11 (22:11)
מחפש חשמלאי מוסמך לביצוע חשמל לבית פרטי, נדרש עם ניסיון בביצוע עבודות חשמל לבתים פרטיים והמלצות
עדי
0525252090
עדי
0525252090
חשמלאי מוסמך
12.09 (10:36)
היי עדי, מאחר ולא ציינת אזור מגורים קשה לי להמליץ לך על חשמלאי אבל לא מזמן מצאתי חשמלאי מקסים ומקצועי באתר "טוב תודה" שעזר לי מאוד. ממליץ לך להציץ באתר גם-כן - www.tovtod...=23&ca=156
עקבו אחר פורום חשמל
RSS